2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Doktorum bana decavit verdi. 1 kutu bitti, 2. Deyim ama içindeki folik asit miktarı yeterli midir diye tereddüt ettim

Ya kızlar bu meğer evlat sahibi olmak ne kadar zor be meşakkatli bir süreçmiş. İlk önce idrar testleri yaptık çift çizgi görmek için ölüyorduk. Sonra kan verdik yüksek değer için, sonra bi daha kan 2 katına çıkmış mı diye yüreğimiz ağzımızda bekledik. O da tamam, şimdi kese randevumuzu bekliyoruz. Az önce okuduğum bazı şeyler beni acayip korkuttu. Boş gebelik denen birşey varmış ve ultrasona gittiğimizde kese görünse bile 1 hafta sonraki muayenede içinde olması gereken embriyo olmayabiliyormuş. Erken dönemde düşüklerin yarısı bu sebeple oluyormuş. Hiç duymuşmuydunuz? Allahım korusun hepimizi

Bende geldimmm
3 Ağustos transferim oldu 13 Ağustos kan verdim 356 çıktı 15 Ağustos tekrar kan verdim 1132 çıktı son olarak 17 Ağustos 3273 çıktı. Kontrole henüz gitmedim doktorum 30 Ağustos çağırdı. 2. Denemem bu ilk denememde pozitif oldu değerlerim yüksekti ama boş keseden dolayı düşük yaşadım şimdide içimde hep bi korku var umarım bu sefer olacak

Kötüyü çağırmamaya çalış yükseliş iki katı şeklinde devam ediyorsa bir sorun olmadığını anlatıyor burda. Ve yaşanabilecek tüm olumsuz sonuçlar embriyonun sağlıksız olduğunu gösteriyor. Yani dünyaya gelmemesinde sebep var böyle düşünüp başımıza gelirse üzülmemeye çalışmak lazım

İnşallah olumlu sonuçlanır bize boş gebelikle alakalı tecrübeni paylaşır mısın belirtileri var mıydı? Kaçıncı haftada anlaşılmıştı?

Doktorum bana decavit verdi. 1 kutu bitti, 2. Deyim ama içindeki folik asit miktarı yeterli midir diye tereddüt ettim
400 mcg olması gerekiyormuş içeriği. Kutu içeriğinde yazar bakıp teyit edebilirsin. Markadan çok miktar önemli gibi anlıyorum ben araştırmalarımdan

İlk iki paragrafı ben yazmışım gibi okudum benim de aynı zamanda, 5. Gün çift embriyo. Gerçek test gününe ne dediler? 28inde benimki. Sabretmeye çalışıyorum. Ağustos'un 18inden beri 1 sene geçti benim zaman algıma göre:) bizim daha 6.gün yeni bitiyor değerin düşük çıkması normaldir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…