2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Zaten bu saatte burda olmamız uyku düzenimizi gösteriyor susuzluk içinde uyamıyorum geceleri bir de tuvalet için. Çok su da içiyorum ama hep susuzum. İnş bunlar güzel şeylere işarettir diye hiç halimden şikayetçi değilim cnm

Ahah tam mevsim gecisi ondan da olur hamisleri cok etkiler mevsim geçişleri bak

Tamamen aynı. Akşam 9da uyur mu bir insan Sonra gece 2de başlıyorum uyanmaya, saat başı uyanıyorum. Her dakka ağzım kuruyo su içiyorum, su içince bu sefer her dakka çişe kalkıyorum. Bu döngüden sabaha kadar çıkamıyorum Heralde artık deliksiz uyku diye bişey olmicak diyorum uzunca bir süre. Bebek doğunca zaten olmayacaktı, şimdiden başladık

Benim doktor hiç öyle bişeye baktırmadı Allah Allah. Bana neden bakılmadı diye tereddüte düştüm şimdi. Sizin hcg değerleriniz kaçtı acaba?

Sevincimizi erkenden baltalamayalım. İnş hepimizinki sağlıklı bir gebelik
Erken baltalamak değil de illa her sürecin detaylarını öncesinde derinlemesine araştırmazsam rahat edemiyorum. Okumadığım bilimsel makale, izlemediğim video kalmıyor. Bu güzel bir huy değil içimde hep bi şüphe oluşturuyor ama kendimi de tutamıyorum. Bak şimdi bi de ultrasonda kese görmek yetmiyormuş kesenin içini dolu görmek gerekiyormuş onu öğrendim. Yolk kesesi mi ne deniliyormuş ona da

Çok şükür bende pozitif haberini aldim dün benimde uyku duzenim bozuldu resmen

Araştırma yapıyor olman güzel çünkü karşılaştığında garipsemessin ifadeleri terimleri vs. Ama sonucu bizim endişelerimiz araştırmalarımız değiştirmeyecekki be güzelim bilgisi az olanın endişesi olmaz derler..araştırdıkça öğrendikçe anksiyete seviyesi artıyor

Aynen benim ki de 28i. Hiç bir belirtim yok bir de daha bir kimyasal gebeliğim var korkuyorum. Allah sabır versin bize çok sevindim benimle aynı zamanlamada olan birini bulduğuma

Bilmek guzel sey ama onune geçmesine izin verme olur mu bos gebelik degildir zaten bizlerinki ben o tehlikeyi atlattik diye düşünüyorum saglikla ilermesi yonunde tum umutlarım bende arastirmadan bakmadan edemem aslinda cahillik mutluluk dedikleri dogru

Benim doktor hiç öyle bişeye baktırmadı Allah Allah. Bana neden bakılmadı diye tereddüte düştüm şimdi. Sizin hcg değerleriniz kaçtı acaba?
40 a 95 cikmisti sanırım gebelik takibi yapılmaya başlandığında genel olarak bakiliyor galiba ayrica igne vuruldun ya kanamadan sonra bakilmasina gerek kalmadk prog. Degerin yukseltilmis oldu eger dusmeye devam etse kanama durmazdi yani sen suan cok iyi durumdasin her sey yolunda

Ah sorma bende oyleyim 9 10 gozler gidiyor sonra uyanip dolabi asinidiryorum iki dolanıyorum evin icinde uyku kalitesj dusunce insan dinlenemiyorda yuzustu uyumak yasak ya en cok onda zorlaniyorum yuzustu uyuyabilsem belki biraz daha uzardi suresi

Bana yasak denmedi. Ben uyuyorum yani uyuyamaz hale gelene kadar da uyurum. Susam tanesi kadar şey yanmış tersmiş düzmüş etkilenmez yaa. Karnım büyüyünce zaten istesemde yatamıcam sana doktor mu söyledi yasak diye?

Merhabalar :))) ben de oyle bır bulantı yok
Yedıgıme ıctıgıme dıkkat edıyorum tatlı yaglı tuzlu seyler yemıyorum az tuzlu yıyorum acı yemıyorum sebze meyve arada et seklınde. Cevız fıstık süt tuketıyorum belkı ıvır zıvır acı seyler yemedıgımden bulanmıyor bılemıyorum

Canım ben 2 gun lavabo dısı neredeyse kalkadım cevız fındık ananas falan yemıstım kabak cekırdegı . Bır de %100 nar suyu falan ıcıyordum 3. Gun kendı arabamızda yolculuk yaptım 3-4 saat kadar sonra eve geldım evde hıc bısey yapmadım ben evde de yıne aynı sekılde sebze meyve ve dogal urunler tukettım eve geldıgımde evın ıcınde bıraz yuruyurup yatıyordum sureklı yatmakta olmaz kan dolasımı sart cunku vucut ıcın ımkan varsa evde yakınınız kalsın ıslerı o yapsın benım akrabam kaldı test gunune kadar hıc bıseye elımı surmedım egıl kalk yapma yavas hareket et bol bol dua iste cevrenden bunların hepsi teferruat cunku Allah ol der olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…