• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Merhaba kızlar. Günlerdir yazdıklarınızı okuyorum. Evde zaman geçirirken sizlerin yazdıklarını okumak çok iyi geldi bana. Öncelikle hepinizin bebisleri sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsin hayırlı evlat olsunlar. Ben 15 de transfer oldum. 2 embriyo transfer edildi. Hiç test yapmadım. Merak içerisinde bekliyorum günlerin geçmesini.
Aynı Gün yarın teste gideceğim ben altıncı gün negatifti

Test günün 27 Ağustos. Dayanam diye özellikle eve test almadım. Daha sonradan hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. Düne kadar ayakta zor duruyordu karnım ve belim çok agiriyordu. Bugün hiç belirti yok. Sizlerde böyle oldumu hangi belirtilerinin vardı bilgi veririseniz sevinirim
Pazar pazartesi adet olacakgibi ağrım coktu o yüzden Dr uma gittim ultrason ile vakti sıvı görünmüyor dedi tutuş ağrıları olabilir dedi

İnşallah olumlu sonuçlanır🥰 bize boş gebelikle alakalı tecrübeni paylaşır mısın belirtileri var mıydı? Kaçıncı haftada anlaşılmıştı?
Değerlerim yüksekti hiç bi belirti yaşamadım taki ilk muayeneye gidene kadar doktor ultrason ile baktı kese var ama bebek yok dedi gelişir bekleyelim dedim için rahat etsin 2 hafta daha bekleyelim dedi ama gelişmez boş kese dedi. Muayeneden sonraki gün hafif hafif kanamam olmaya başladı akşamında da düşük oldu kürtaj olmadım. Doktora gittiğimde 6 haftalık demişti doktor

Selam kızlarr Rabbim bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin bende 28 temmuz da transfer olmuştum herşey yolunda çok şükür pazartesi günü kalp atışı için gideceğiz 😍 kızçeler biz bebişin kaç haftalık olduğunu transfer tarihinden mi hesaplayacağız yoksa son adetten mi baktım internetten son adet diyor birde size sorayım dedim

Kızlar birşey sormak istiyorum.
Kan testimle birlikte doktor progestan seviyesine de bakıyor ben dün baktırdım 5 buçuk falan çıktı. Bugün değerim 2 katı ama progestan 4 buçuk çıktı. Yani düşmüş. Acaba dış gebelik ya da farklı bir durum mu var. Başına gelen var mı ? Bilgisi olan paylaşabilir mi ?
:olamaz:
:mad:

Kan testimle birlikte doktor progestan seviyesine de bakıyor ben dün baktırdım 5 buçuk falan çıktı. Bugün değerim 2 katı ama progestan 4 buçuk çıktı. Yani düşmüş. Acaba dış gebelik ya da farklı bir durum mu var. Başına gelen var mı ? Bilgisi olan paylaşabilir mi ?
Vallahi bir bilgim yok cnm hemşireye sor bakim bizide bilgilendir

Selam kızlarr Rabbim bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin bende 28 temmuz da transfer olmuştum herşey yolunda çok şükür pazartesi günü kalp atışı için gideceğiz 😍 kızçeler biz bebişin kaç haftalık olduğunu transfer tarihinden mi hesaplayacağız yoksa son adetten mi baktım internetten son adet diyor birde size sorayım dedim
Hoşgeldin canım. İnternette baktığım kadarıyla tüp bebek de günü belli olduğu için transfer tarihinden bakılıyormuş. Konunun ilk sayfasında paylaşmıştım link sanırım ordan bakabilirsin😘

Biryerlerde okumuştum progestan seviyesinin de artmask gerektiğini sağlıklı bir gebelik için ama yanlış da hatırlıyor olabilirim. Üstelik benim doktorum progestan a sadece transfer den mnceki gün baktırmıştı🤷‍♀️ valla olumsuz şeyleri görmeyelim diye burada toplanalım dedim ama burada da herkesin kafası karışık çok bilgi kirliliği var. Kötüyü çağırmayın hanımlar. Pozitif düşünün🙏 Allah nasip ettiyse zaten sağlıkşa doğacak bu bebekler değilse de yapabileceğimiz bir şey yok.

Ya kızlar bu meğer evlat sahibi olmak ne kadar zor be meşakkatli bir süreçmiş. İlk önce idrar testleri yaptık çift çizgi görmek için ölüyorduk. Sonra kan verdik yüksek değer için, sonra bi daha kan 2 katına çıkmış mı diye yüreğimiz ağzımızda bekledik. O da tamam, şimdi kese randevumuzu bekliyoruz. Az önce okuduğum bazı şeyler beni acayip korkuttu. Boş gebelik denen birşey varmış ve ultrasona gittiğimizde kese görünse bile 1 hafta sonraki muayenede içinde olması gereken embriyo olmayabiliyormuş. Erken dönemde düşüklerin yarısı bu sebeple oluyormuş. Hiç duymuşmuydunuz? Allahım korusun hepimizi
Evet deger yukselip ama belirti olmayinca bu seferde bunun icin endiselelendik bizde bos kese olabilir yada kese olusmadan kimyasala dönebilir diye korku bitmiyo kesede bebegi gorsen kalp atisi var duymayanlarda oluyoya 😳

Kizlar ben 10 11 e kadar uyurdum ama simdi uyuyamıyorum sip diye 5 de 6 da uyanıyorum gece de kackere uyaniyorum zaten yok karnim açıktı yok cisim geldi diye gündüz de uyuyamiyorum onceden uykusuz kalınca uyurdum yani kaliteli uyku cekmeyeli cok oldu bu yuzden hic halim dermanim yok bu is nasıl olacak boyle sizlerde uyku durumu nasil

Back