5 haftalıkken kese gördüm 6 haftalıkken kalp ve bebek..ama ilki karından ultrasonken ikincisi vajinaldi.Kızlar transferden kaç gün sonra keseleri ve bebeği gördünüz benim yarın 20.günüm dr a gidicem inşallah sizinkileri de merak ettimmmm
Insallah bende görebilirimmm5 haftalıkken kese gördüm 6 haftalıkken kalp ve bebek..ama ilki karından ultrasonken ikincisi vajinaldi.
İnş cnm. Aynı hastaneye gidiyormuşuz yukarıya yazmışsın orda gördümInsallah bende görebilirimmm
Yaaaa şaşırdım naziye hanıma gidiyorum memnunum gayet sen hangi dr a gidiyorsun ne zamana kadar onunla devam ediceksinİnş cnm. Aynı hastaneye gidiyormuşuz yukarıya yazmışsın orda gördümdoktorun kim memnun musun?
Ayy ben şok. Benim doktorumda oydu süreci onunla ilerlettik ama doktor değiştirdim yeni. Ben istediğim ilgiyi ve alakayı göremedim ondan. Benlik bir durumdur heralde ben çok iletişim manyağı bir insan olabilirim sağlık konularındaYaaaa şaşırdım naziye hanıma gidiyorum memnunum gayet sen hangi dr a gidiyorsun ne zamana kadar onunla devam ediceksin
Benim opu işlemimi o yapmıştı gerçekten çok sevecen bir dr naziye hanim biraz soğuk olabilir amaAyy ben şok. Benim doktorumda oydu süreci onunla ilerlettik ama doktor değiştirdim yeni. Ben istediğim ilgiyi ve alakayı göremedim ondan. Benlik bir durumdur heralde ben çok iletişim manyağı bir insan olabilirim sağlık konularındapervin hanımda duydum kalp atışını. Memnun olmana sevindim işinde iyi bir doktordur.
Ben tatsız durumlar yaşadım. Soğuk olması insanın hassas olduğu durumlarda zoruna gidiyor. Transferime gelmedi haber vermedi başka bir doktor yaptı transferimi. Kanamam oldu ağlayarak aradım iğne vurul dedi kapattı. Ben az değil 1 senedir ona gidiyordum ama son olanlar bana ağır ve fazla geldi. Pervin hanımla 12. Haftaya kadar gidicem. Sonrasına bakıcam artık.Benim opu işlemimi o yapmıştı gerçekten çok sevecen bir dr naziye hanim biraz soğuk olabilir amabende bi ara düşündüm değiştirmeyi aslında ama başından beri o takip ettiği için devam ettim sen onunla mi devam ediceksin ben şehir dışından geliyorum ondan dolayı zor
Yaaaa çok üzüldüm senin adına ve şaşırdım inşallah yaşamazsın tekrar böyle şeyler peki ilaçlara aynı devam mı neler kullanıyorsun ya da kestiği var mı ben açıkçası kalp atışından sonra kendi yaşadığım yerde bir dr a gitmek istiyordum ama bakalım artık napicamBen tatsız durumlar yaşadım. Soğuk olması insanın hassas olduğu durumlarda zoruna gidiyor. Transferime gelmedi haber vermedi başka bir doktor yaptı transferimi. Kanamam oldu ağlayarak aradım iğne vurul dedi kapattı. Ben az değil 1 senedir ona gidiyordum ama son olanlar bana ağır ve fazla geldi. Pervin hanımla 12. Haftaya kadar gidicem. Sonrasına bakıcam artık.
Sende risk dönemini atlata kadar gelip gidersin imkanın varsa..sonrası inş evine yakında biryerde olsun doktorun.
Tüp bebek de tuttuktan sonra normal doktora geçebilirsin diyolar ama bana ters geliyor. Normal doktorlar bu ilaçların iğnelerin hiçbirini kullandırmıyorki. Tüp bebek tedavisi ile ilgilenen bir doktorla devam etmek daha doğru geliyor bana. Süreci daha garanti geçirebilmek için. Ama keşke bilsem ki gerek yok inanki devletin kadın doğumuna gidicem yani artık limit kalmadı kartlardaYaaaa çok üzüldüm senin adına ve şaşırdım inşallah yaşamazsın tekrar böyle şeyler peki ilaçlara aynı devam mı neler kullanıyorsun ya da kestiği var mı ben açıkçası kalp atışından sonra kendi yaşadığım yerde bir dr a gitmek istiyordum ama bakalım artık napicam
Yaaa canım çok iyi anlıyorum bi çoğumuz aynı durumdayız bende dahil dr la iletişimde kalıp devam edilebilir senin söylediklerin de mantıklı aslındaTüp bebek de tuttuktan sonra normal doktora geçebilirsin diyolar ama bana ters geliyor. Normal doktorlar bu ilaçların iğnelerin hiçbirini kullandırmıyorki. Tüp bebek tedavisi ile ilgilenen bir doktorla devam etmek daha doğru geliyor bana. Süreci daha garanti geçirebilmek için. Ama keşke bilsem ki gerek yok inanki devletin kadın doğumuna gidicem yani artık limit kalmadı kartlarda
Merhaba nasıl oluyorOskopar için Rapor da çıkıyor bilginiz olsun kızlar bena doktorum 6 aylık rapor çıkartı sadece 20 TL oditoryum
Yok ya bir sorun olsa doktorum söylerdi güveniyorum kendisine. Zaten gözümüzle de gördük attığını pıt pıt. Bi de kanama alanı görüldü yatıp dinlenmem lazım hiç doktor doktor dolaşıp kendime stres yapamam valla dinlenmem lazımben dayanamaz başka yere gider dinlerdimiyi durabiliyorsun bacım
Herhangi bir Kadın Doğum uzmanıma gidip rica edin. Özel hastanelerde cüzi bir rapor parası alınıyor.Merhaba nasıl oluyor
Cnm ben sadece oksapar kullanıyordum onu da kesmediler. İşte şu trambofili zımbırtısını yaptırırsam sonuca göre ona bırakacakmışım. Ben kanama olduğu iki gün kendim yapmadım korkup ama sonra doktor devam et dedi.Canım senin kanaman olduğunda kan sulandırıcıları toplamda kaç gün boyunca kesmiştiniz? Bir de sadece corasprini mi kestiniz yoksa iğneyi de kestiniz mi? Hani diyorlar ya iğne kanama yapmaz filan diyefruitella
Peki sende ultrasonla bakıldığında kanama alanı gözüküyor muydu kese yakınlarındaCnm ben sadece oksapar kullanıyordum onu da kesmediler. İşte şu trambofili zımbırtısını yaptırırsam sonuca göre ona bırakacakmışım. Ben kanama olduğu iki gün kendim yapmadım korkup ama sonra doktor devam et dedi.
yoo yanlış anladın bi sorun olduğundan değil illa duyup dinlemek isterim hatta ben her gün gider dinlerim o anlamda dedim :) ilk bebeğimde doktor 1 ay sonra görüşelim derdi ben 1 hafta zor durur bir bahane ile giderdim sırf göreyim diye :)Yok ya bir sorun olsa doktorum söylerdi güveniyorum kendisine. Zaten gözümüzle de gördük attığını pıt pıt. Bi de kanama alanı görüldü yatıp dinlenmem lazım hiç doktor doktor dolaşıp kendime stres yapamam valla dinlenmem lazım
peki bebek için mi yazıyorlar raporu ? yoksa başka bir hastalık mı?Herhangi bir Kadın Doğum uzmanıma gidip rica edin. Özel hastanelerde cüzi bir rapor parası alınıyor.
İlacın bittiğinde aile hekimi de yazıyor.
YAA BEN COK BIKTIM ILAC ICMEKTEN8 haftayı bitirdim 9 haftaya geçtim cnm ama doktorum 12. Haftaya kadar devam dedi ilaçlara
burda okuyorum bazı doktorlar kalçadan vermiş neden acaba bana günde 2 kez göbekten verdiYAA BEN COK BIKTIM ILAC ICMEKTEN
HERGUN ALARM CALIYORR..
PROGESTAN KALCADAN IGNE YAPTIRIYORUZ YÜZ ÜSTÜ YATIYORUZ YAA BENIM SIMDIDEN KARNIDMA SISKINLIK VAR TEDAVI ESNASINDA KİLO ALDIM.
YÜZ ÜSTÜ YATTIKCA BEBEGE ZARAR GELMESINN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?