• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Geçmiş olsun,
Hiç stres yapmadan sakin kalmaya çalışın. (Kolay değil biliyorum ama )

Kaçıncı haftadasınız?

Benim de yarındı randevum kese görmek için Cumaya ertelendi. 5+2 bugün acaba kalp atışı görür müyüz?
benim de 5+2 ancak kese görünür kalp atışı 7. haftadan önce çooook zor. beni kese için cumartesiye çağırdı 5+5 olacak o zaman

Kızlar güzel haberlerim var. Yeni bir doktora gittik ve alttan muayene etti kalp atışını duydukkk💖 beklemiyorduk daha erken. Şimdiye kadar neden değiştirmedik diye kendimi çok kızdım. Karşımıza çok iyi bir doktor çıktı. Çok şükür içimiz rahatladı bebeği de gördük kalp atışını da duyduk.
Benim doktorum kalp atışını gördüğümüz halde sesi açmadı erken dedi haftaya gelin dedi sinir oldum ya

Arkadaşlar merhaba, öncelikle pozitif görenleri tebrik ederim 🥳, benim ikinci denemem, elimde 3 adet cetrotide var 2 adet daha gerekli ve bulamıyorum. Biliyorum burada ilaç satışı yasak umarım beni siteden atmazlar ama çaresiz kaldım, c.tesiye kadar bulmam lazım. İstanbulda olup elinde cetrotide olan var ise talibim, lütfen özelden mesaj atın 🙏

Arkadaşlar merhaba, öncelikle pozitif görenleri tebrik ederim 🥳, benim ikinci denemem, elimde 3 adet cetrotide var 2 adet daha gerekli ve bulamıyorum. Biliyorum burada ilaç satışı yasak umarım beni siteden atmazlar ama çaresiz kaldım, c.tesiye kadar bulmam lazım. İstanbulda olup elinde cetrotide olan var ise talibim, lütfen özelden mesaj atın 🙏
benim sürekli alışveriş yaptığım 2 eczane var onlar bir şekilde buluyordu. sordum bulabilşrse size bilgilerini veririm

benimki de öyle dedi ama 5 günlük embriyoda blastokiste göre hesaplanması gerekmez mi? gerçi ondan daha iyi bilecek değilim zaten 1 gün fark ediyor
Herkes farkli bişey söylüyor bende tam bilemiyorum doktor yalan söyleyecek değil ya 😅 ona inanmaktan başka çare yok 🤣

Kızlar anlayan varmı iğne vuruluyorum gonalf ve peplety prolaktınım hep yuksek cıkıyor

Eklentiler

• C3649047-997C-409A-B96C-2BFF0872597D.png
    C3649047-997C-409A-B96C-2BFF0872597D.png
    163,7 KB · Görüntüleme: 48
aaa ınanmıyorumm nasıllll
ama benım 12.günüm 30 agustostu. kan ozaman ıstendı.
senın ne zamandı kan testın canım
Benden 10. Ve 12. Günde test istendi (5.gün embriyosu) 30 unda 2. Testi yaptırdım. İkiz olunca değer 2000e yaklaşmış, doktorda 2000 i geçince görürüz keseyi dedi ertesi gün gittim. Sonraki tarih de şöyle hesaplandı, kese 20mm olunca kalp atışı oluşuyormuş. Keseler 5mm gibiydi. Hergün 1mm büyüyormuş yaklaşık olarak. O yüzden 15 gün sonrasını planladık. 14ünde duyarız inşallah🙏🙏

Son düzenleme:
Benden 10. Ve 12. Günde test istendi (5.gün embriyosu) 30 unda 2. Testi yaptırdım. İkiz olunca değer 2000e yaklaşmış, doktorda 2000 i geçince görürüz keseyi dedi hemen gittim.
ANLADIMMM CANIMM
2000 DE KESE GÖRÜNDÜ. PEKİİ KESEDEN KAÇ GÜN SONRA KALP ATISI ICIN GUN VERDI :)

BENIMDE EN SON 1.051 Dİ DEGERIM CUMA GUNU.
BENDE AŞAĞI YUKARI HESAPLİM BAKİM KALP NE ZAMAN DUYULUR DIYE :)

Benden 10. Ve 12. Günde test istendi (5.gün embriyosu) 30 unda 2. Testi yaptırdım. İkiz olunca değer 2000e yaklaşmış, doktorda 2000 i geçince görürüz keseyi dedi ertesi gün gittim. Sonraki tarih de şöyle hesaplandı, kese 20mm olunca kalp atışı oluşuyormuş. Keseler 5mm gibiydi. Hergün 1mm büyüyormuş yaklaşık olarak. O yüzden 15 gün sonrasını planladık. 14ünde duyarız inşallah🙏🙏
OZMN BENIMDE HESAPLARIMA GÖRE YAKLASIK OLARAK 12 EYLÜLDEN KESEYI GÖRSEM 18 EYLÜL KALP ATIŞI ICIN CAGIRABILIR.
YANI 12 EYLULDE KALP DUYULMAZ MUHTEMELEN BENIM DAHA
AY COK HEYECANLI KEİKE DUYULSAA KESKE KESEDE GÖRÜLSEE
OFF HEYECANIM BİTMİYOORR

İKİZDE DEGERLER COKK YUKSEKMISS YAAA

BENIMDE 15.GÜN TRANSFERIN 1.051 CIKINCA IKIZ SANMISTIM :D ŞİMDİ SENINKIYLE KIYASLAYINCA değil demekki

OZMN BENIMDE HESAPLARIMA GÖRE YAKLASIK OLARAK 12 EYLÜLDEN KESEYI GÖRSEM 18 EYLÜL KALP ATIŞI ICIN CAGIRABILIR.
YANI 12 EYLULDE KALP DUYULMAZ MUHTEMELEN BENIM DAHA
AY COK HEYECANLI KEİKE DUYULSAA KESKE KESEDE GÖRÜLSEE
OFF HEYECANIM BİTMİYOORR

İKİZDE DEGERLER COKK YUKSEKMISS YAAA

BENIMDE 15.GÜN TRANSFERIN 1.051 CIKINCA IKIZ SANMISTIM :KK70: ŞİMDİ SENINKIYLE KIYASLAYINCA değil demekki
ama hiç belli olmuyo ki burda okumuştum biri vardı 50-120-350 falan böyle gidiyordu tek sanmıştı ikiz çıkmıştı.

CA

CANIM SEN TECRUBELISINN
KALP ATISINI DUYDUKTAN SONRA NE ZAMAN TEKRAR MUAYENEYE CAGIRIYOLAR.
RİSKİ BIRAZ ATLATMIS OLUYORMUYUZ
VE KAN TESTLERI ISTENIYORMU NORMAL GEBELIK ICIN YAPILAN TESTLER
benim ilk bebeğim normal yolla oldu her şey aynı mı bilmiyorum ama kalp atışından sonra doktor beni tam 1 ay sonra çağırmıştı ve 12 haftalık olunca testlere başlamıştı. ıkıli test ardından 1 ay sonra üçlü test falan. 8 haftalıkken kan testleri istediler şeker , kolesterol kontrolü için.

Back