• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Benim de alarmlar uyku düzenimi çok bozdu, ama progestanı günde 3 kez fitil olarak alıyorum. İgne olarak alınca doz daha mı farklı oluyor acaba yoksa birbirinin yerine geçebiliyor mu? Sevimsiz de olsa negatif duyguyla almamaya çalış oh bana şifa versin bebeğime yarasın diye düşünerek al.
YAA BEN COK BIKTIM ILAC ICMEKTEN
HERGUN ALARM CALIYORR..
PROGESTAN KALCADAN IGNE YAPTIRIYORUZ YÜZ ÜSTÜ YATIYORUZ YAA BENIM SIMDIDEN KARNIDMA SISKINLIK VAR TEDAVI ESNASINDA KİLO ALDIM.
YÜZ ÜSTÜ YATTIKCA BEBEGE ZARAR GELMESINN

Benim de alarmlar uyku düzenimi çok bozdu, ama progestanı günde 3 kez fitil olarak alıyorum. İgne olarak alınca doz daha mı farklı oluyor acaba yoksa birbirinin yerine geçebiliyor mu? Sevimsiz de olsa negatif duyguyla almamaya çalış oh bana şifa versin bebeğime yarasın diye düşünerek al.
Ben Progesteronu her şekilde alıyorum 🤣
hem hap (günde 3 kere 2'şer tane)
Hem fitil (sabah akşam)
Hem iğne ( önce kalçadandı yaramadı hiç şimdi hergün 1 tane göbekten )

Ve daha bir sürü başka hap ve iğne...

Hepsini şifa niyetine diyerek, gülümseyerek yutuyorum. Amaca doğru giderken çıkılan yüksek merdivenler gibi. 🤣 yorucu ama gerekli de.

BENIM HEM FITIL GUNDE 4 DOZ
HEMDE İĞNE İKİ DOZ
NEDENINI BILMIYORUM
AMA BIZIM HOCA HERKESE VERIYOR

burda okuyorum bazı doktorlar kalçadan vermiş neden acaba bana günde 2 kez göbekten verdi
Sen kaşınıyosun güzel güzel vurul karından iğnelerini😅 kalçadan olan çok ağrıtıyor. Sadece 1 kere yaptırdım 3 gün ağrısını çektim. Sen iğneleri aynı anda mı yapıyorsun? Yoksa sabah akşam mı?

YAA BEN COK BIKTIM ILAC ICMEKTEN
HERGUN ALARM CALIYORR..
PROGESTAN KALCADAN IGNE YAPTIRIYORUZ YÜZ ÜSTÜ YATIYORUZ YAA BENIM SIMDIDEN KARNIDMA SISKINLIK VAR TEDAVI ESNASINDA KİLO ALDIM.
YÜZ ÜSTÜ YATTIKCA BEBEGE ZARAR GELMESINN
3 aya kadar istediğin gibi yatabilirsin canım korkma 3 aydan sonrada sol tarafına yatarsan bebekteki kan akışı daha rahat oluyormus korkma

Kızlar bende bugün daha önce muayene olduğum bi kadin doğumcu vardı ona gittim ultrasondan karından baktı kalp atışı tam degil ama minik minik uzaktan duyuldu 😬🥰🧿 tam 6 haftalık dedi 3,38 mm rahimden bakmak istemedi lekelenmem var diye ama kanama alani yok gayet temiz sağlıklı görünüyor dedi 7. Haftada tam duyarsın kalp atışını dedi başlamış ama daha çok küçük olduğu icin yakinlastiramadi 🥰😬

Kızlarrrr bugün kesemi gördük çok şükür 5 haftalık dedi 2 hafta sonraya kalp atışı duymak için çağırdı acaba biraz gec mi daha erken duyulabilir mi her şey yolunda gözüküyo dedi karından usg ile baktı
Cnm beni de aynen öyle çağırmıştı ama benim kanamam olunca ben keseden 1 hafta sonrasında vajinal duydum. Ama her doktor vajinal bakmıyor.

Kızlarrrr bugün kesemi gördük çok şükür 5 haftalık dedi 2 hafta sonraya kalp atışı duymak için çağırdı acaba biraz gec mi daha erken duyulabilir mi her şey yolunda gözüküyo dedi karından usg ile baktı
7. Haftadan önce cok küçük olduğu icin rahimden bakilarak duyuluyormuş canım ama ben karından baktirdim 6. Haftada çok az duyuldu

Yüzüstü yatmayı seven ben bunu beğendi🤣 ama yatamıyorum psikolojik heralde çocuk ezilicek sanıyorum.
Bende öyle sanıyordum 🤣 ezilirse bişey olursa diye sonra bi kitapta okudum 3 aya kadar bişey olmuyormus 3 aydan sonrası önemli ama organ gelişimi başladığı için kan akışı yavaşlıyormuş bebise

Ben Progesteronu her şekilde alıyorum 🤣
hem hap (günde 3 kere 2'şer tane)
Hem fitil (sabah akşam)
Hem iğne ( önce kalçadandı yaramadı hiç şimdi hergün 1 tane göbekten )

Ve daha bir sürü başka hap ve iğne...

Hepsini şifa niyetine diyerek, gülümseyerek yutuyorum. Amaca doğru giderken çıkılan yüksek merdivenler gibi. 🤣 yorucu ama gerekli de.
Herkesin ilaç düzeni ne kadar farklı, şifalar olsun hepimize. Birkaç hafta sonra ulaşacağız umarım o zirveye:)) 12. Hafta gibi işler yoluna giriyor diyorlar.

KIZLAR ILACLARIMIZI NE KADAR KULLANICAZ
ESTROFEM FILAN ZARER VERMIYOTRMU YA ACABA
10 -12 haftaya kadar dedi bana doktorum 🤷🏽‍♀️ Zarar verse kullandırmazlar heralde

Ben son kutumu kullanıyorum. Kalp atışını duyduğumda 1 hafta daha kullan demişti. Zaten hangi ilacı ne için kullanıyoruz...bırakınca noluyor..bunların hepsi bilmece😅

Back