Vajinal. Duyulmuyo değil de bizimki kendi isteğiyle dinletmedi. Burda aynısını yaşayanlar olmuş doktorları ikinci seferde dinleten. Rahatladım birazVajinal mı baktı cnm? Karından bakınca duyulmuyor diyorlar 6. Haftada diyorlar doktorlar.
Bana hiç kanama alanı demedi bu doktorlar ya? Ben raporda almadım çalışıyorum ama çok halsizim helede sabahları.Ben de bugün muayeneye gittim kalp atışı için. Kalp atışını gördük. Ama Ufak bi kanama alanı oluşmuş. Kan sulandırıcıları kesti, rapor verdi eve geldim yatıyorum. Ama benim hiç kanamam yok. Sizin düzeldi mi kanama alanınız?
Sen ne zaman gittin kalp atışı için? Beni haftaya çağırdı geç değil mi? Başkasına gitsem mi diyorum ama gerek var mı bilemedimVajinal. Duyulmuyo değil de bizimki kendi isteğiyle dinletmedi. Burda aynısını yaşayanlar olmuş doktorları ikinci seferde dinleten. Rahatladım biraz
Cnm benim önceki doktoruö bu cumartesi için çağırmıştı. 7. Haftaya girmiş olacaktım. Ama doktor değiştirdim kanama için kontrole gittiğimde 6+2 de duyduk vajinal bize de süpriz oldu pat diye açtı sesiSen ne zaman gittin kalp atışı için? Beni haftaya çağırdı geç değil mi? Başkasına gitsem mi diyorum ama gerek var mı bilemedim
Ben geçen hafta gitmistim o zaman erkendi sanırım bugün 6+4 benimki. Haftaya 7+4te gitmiş olacağım bi yandan acaba geç mi kalmış oluyorum diyorum bi yandan da rahat olmak istiyorumCnm benim önceki doktoruö bu cumartesi için çağırmıştı. 7. Haftaya girmiş olacaktım. Ama doktor değiştirdim kanama için kontrole gittiğimde 6+2 de duyduk vajinal bize de süpriz oldu pat diye açtı sesi
Benim Kanamam olmuyor şu an çok şükürBen de bugün muayeneye gittim kalp atışı için. Kalp atışını gördük. Ama Ufak bi kanama alanı oluşmuş. Kan sulandırıcıları kesti, rapor verdi eve geldim yatıyorum. Ama benim hiç kanamam yok. Sizin düzeldi mi kanama alanınız?
Samsun medikal parkSelam. Hangi merkezlere gidiyorsunuz tüp bebek için?
florya medicalpark livSelam. Hangi merkezlere gidiyorsunuz tüp bebek için?
Ne güzel. Benim de aktif bi kanamam olmamasına rağmen ultrasonda kanama alanı göründü anlam veremedim. 1 hafta yatarak istirahat dedi kan sulandırıcıları da kesti kanama yok ama olursa diye. Sizde neler yaptırmıştı doktorunuz?Benim Kanamam olmuyor şu an çok şükür
Çoktaaan7 haftayı geçenler mideler bulanmaya başladı mı
Kalp atışı için anladığım kadarıyla bazı doktorlar geç olsun güç olmasın kafasındalar. Daha garantici doktorlar 7.haftadan sonra çağırıyorlarBeni geç çağırdı haftaya gidicem kalp atışını duymaya ama normal mi bilemedim.
Sizle tamamen aynıyız ben de bugün 6+4’üm. Biz bugün gittik kalp atışını ultrasonda gösterdi ama sesini haftaya dinleyelim dedi 16sında gideceğizBen geçen hafta gitmistim o zaman erkendi sanırım bugün 6+4 benimki. Haftaya 7+4te gitmiş olacağım bi yandan acaba geç mi kalmış oluyorum diyorum bi yandan da rahat olmak istiyorum
Yaa çok geçmiş olsunNe güzel. Benim de aktif bi kanamam olmamasına rağmen ultrasonda kanama alanı göründü anlam veremedim. 1 hafta yatarak istirahat dedi kan sulandırıcıları da kesti kanama yok ama olursa diye. Sizde neler yaptırmıştı doktorunuz?
Teşekkürler sizinkileri görünce gec mi kalıyoruz acaba dedimKalp atışı için anladığım kadarıyla bazı doktorlar geç olsun güç olmasın kafasındalar. Daha garantici doktorlar 7.haftadan sonra çağırıyorlar
Evet doğum tarihi de aynı gorunuyor. Benimki 14unde. Herhangi bir dra da gidebilirim ama gerek var mı bilemedimSizle tamamen aynıyız ben de bugün 6+4’üm. Biz bugün gittik kalp atışını ultrasonda gösterdi ama sesini haftaya dinleyelim dedi 16sında gideceğiz
Benide 7+2 de çağırdı kalp atışı için daha garanti olur dedi bazen kalp atışı duyulmaya biliyormuş 6 da ondan riske atmak istemiyorum senide strese solmayalım dediBen geçen hafta gitmistim o zaman erkendi sanırım bugün 6+4 benimki. Haftaya 7+4te gitmiş olacağım bi yandan acaba geç mi kalmış oluyorum diyorum bi yandan da rahat olmak istiyorum
Teşekkür ederim. Ben geçen hafta gitmistim. Gerek gorseydi bu hafta cagirirdi sanırım öyle düşünüyorum. Zaten kalp açısından sonra sağlık ocağı hemsiresine de bilgi vermem gerekiyormuş. Hemsire de ona göre kontrollere cagiracakmisBenide 7+2 de çağırdı kalp atışı için daha garanti olur dedi bazen kalp atışı duyulmaya biliyormuş 6 da ondan riske atmak istemiyorum senide strese solmayalım dedi
ben dayanamaz başka yere gider dinlerdimSizle tamamen aynıyız ben de bugün 6+4’üm. Biz bugün gittik kalp atışını ultrasonda gösterdi ama sesini haftaya dinleyelim dedi 16sında gideceğiz
8 haftayı bitirdim 9 haftaya geçtim cnm ama doktorum 12. Haftaya kadar devam dedi ilaçlaraAynen ya şimdi burnumu tıkadım öyle içiyorummecburen.. senin 9. Haftan mı canım ilaçları biraktirdi mi doktorun
İnşallah kuzum ya görünce insanın moralı bozuluyorBende de kahvrengi leke geliyor gün içinde. Kan görmedikten sonra endişe etmemeye çalışıyorum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?