• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Vajinal mı baktı cnm? Karından bakınca duyulmuyor diyorlar 6. Haftada diyorlar doktorlar.
Vajinal. Duyulmuyo değil de bizimki kendi isteğiyle dinletmedi. Burda aynısını yaşayanlar olmuş doktorları ikinci seferde dinleten. Rahatladım biraz

Ben de bugün muayeneye gittim kalp atışı için. Kalp atışını gördük. Ama Ufak bi kanama alanı oluşmuş. Kan sulandırıcıları kesti, rapor verdi eve geldim yatıyorum. Ama benim hiç kanamam yok. Sizin düzeldi mi kanama alanınız?
Bana hiç kanama alanı demedi bu doktorlar ya? Ben raporda almadım çalışıyorum ama çok halsizim helede sabahları.

Vajinal. Duyulmuyo değil de bizimki kendi isteğiyle dinletmedi. Burda aynısını yaşayanlar olmuş doktorları ikinci seferde dinleten. Rahatladım biraz
Sen ne zaman gittin kalp atışı için? Beni haftaya çağırdı geç değil mi? Başkasına gitsem mi diyorum ama gerek var mı bilemedim

Sen ne zaman gittin kalp atışı için? Beni haftaya çağırdı geç değil mi? Başkasına gitsem mi diyorum ama gerek var mı bilemedim
Cnm benim önceki doktoruö bu cumartesi için çağırmıştı. 7. Haftaya girmiş olacaktım. Ama doktor değiştirdim kanama için kontrole gittiğimde 6+2 de duyduk vajinal bize de süpriz oldu pat diye açtı sesi😅

Cnm benim önceki doktoruö bu cumartesi için çağırmıştı. 7. Haftaya girmiş olacaktım. Ama doktor değiştirdim kanama için kontrole gittiğimde 6+2 de duyduk vajinal bize de süpriz oldu pat diye açtı sesi😅
Ben geçen hafta gitmistim o zaman erkendi sanırım bugün 6+4 benimki. Haftaya 7+4te gitmiş olacağım bi yandan acaba geç mi kalmış oluyorum diyorum bi yandan da rahat olmak istiyorum 🤷‍♂️

Benim Kanamam olmuyor şu an çok şükür 🙏
Ne güzel. Benim de aktif bi kanamam olmamasına rağmen ultrasonda kanama alanı göründü anlam veremedim. 1 hafta yatarak istirahat dedi kan sulandırıcıları da kesti kanama yok ama olursa diye. Sizde neler yaptırmıştı doktorunuz?

Ben geçen hafta gitmistim o zaman erkendi sanırım bugün 6+4 benimki. Haftaya 7+4te gitmiş olacağım bi yandan acaba geç mi kalmış oluyorum diyorum bi yandan da rahat olmak istiyorum 🤷‍♂️
Sizle tamamen aynıyız ben de bugün 6+4’üm. Biz bugün gittik kalp atışını ultrasonda gösterdi ama sesini haftaya dinleyelim dedi 16sında gideceğiz

Kalp atışı için anladığım kadarıyla bazı doktorlar geç olsun güç olmasın kafasındalar. Daha garantici doktorlar 7.haftadan sonra çağırıyorlar
Teşekkürler sizinkileri görünce gec mi kalıyoruz acaba dedim
Sizle tamamen aynıyız ben de bugün 6+4’üm. Biz bugün gittik kalp atışını ultrasonda gösterdi ama sesini haftaya dinleyelim dedi 16sında gideceğiz
Evet doğum tarihi de aynı gorunuyor. Benimki 14unde. Herhangi bir dra da gidebilirim ama gerek var mı bilemedim

Benide 7+2 de çağırdı kalp atışı için daha garanti olur dedi bazen kalp atışı duyulmaya biliyormuş 6 da ondan riske atmak istemiyorum senide strese solmayalım dedi

Benide 7+2 de çağırdı kalp atışı için daha garanti olur dedi bazen kalp atışı duyulmaya biliyormuş 6 da ondan riske atmak istemiyorum senide strese solmayalım dedi
Teşekkür ederim. Ben geçen hafta gitmistim. Gerek gorseydi bu hafta cagirirdi sanırım öyle düşünüyorum. Zaten kalp açısından sonra sağlık ocağı hemsiresine de bilgi vermem gerekiyormuş. Hemsire de ona göre kontrollere cagiracakmis

Kızlar transferden kaç gün sonra keseleri ve bebeği gördünüz benim yarın 20.günüm dr a gidicem inşallah sizinkileri de merak ettimmmm🤗

Back