• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Tüp bebek de tuttuktan sonra normal doktora geçebilirsin diyolar ama bana ters geliyor. Normal doktorlar bu ilaçların iğnelerin hiçbirini kullandırmıyorki. Tüp bebek tedavisi ile ilgilenen bir doktorla devam etmek daha doğru geliyor bana. Süreci daha garanti geçirebilmek için. Ama keşke bilsem ki gerek yok inanki devletin kadın doğumuna gidicem yani artık limit kalmadı kartlarda🥴
Benim bulunduğum şehirde tüp bebek doktoru yok. Normal kadın doğum doktoruna gidiyorum mecburen. Ama bütün recetelerimj yanımda taşıyorum.

Çarşamba günü saglik ocağında kan verdim hala sonuç bekliyorum. Kızlar negatif olsa çoktan adet olmam gerekmez miydi. Çünkü artık 14 gün bugün

Çarşamba günü saglik ocağında kan verdim hala sonuç bekliyorum. Kızlar negatif olsa çoktan adet olmam gerekmez miydi. Çünkü artık 14 gün bugün
Kullandığımız ilaçlar adet olmayı engelliyor cnm bildiğimiz kadarıyla. Sonuç çıkmıştır baktın mı e nabızdan?

Ben son kutumu kullanıyorum. Kalp atışını duyduğumda 1 hafta daha kullan demişti. Zaten hangi ilacı ne için kullanıyoruz...bırakınca noluyor..bunların hepsi bilmece😅
İŞTAHH DURUMUNUZ NASIL KIZLAARR
NE GIBI DEGISIKLIKLERINIZ VAARR
KİLONUZU TAKIP EDIYORMUSUNUUZ
BEN ZATEN TEDAVIDE 2 AYLIK SON DONEMDE 4 KİLO ALDIIMMM
PANTOLONLAR OLMUYOOOR :D
NAPICAM BILMIYORUM
MİLLET 3.AYDAN SONRA HAMILELIK KIYAFETI DERKEN BEN SIMDIDEN MIA LCAM YOKSA BIR BEDEN BUYUK OANTOLON U ALCAM BILEMIYORRUMM

İŞTAHH DURUMUNUZ NASIL KIZLAARR
NE GIBI DEGISIKLIKLERINIZ VAARR
KİLONUZU TAKIP EDIYORMUSUNUUZ
BEN ZATEN TEDAVIDE 2 AYLIK SON DONEMDE 4 KİLO ALDIIMMM
PANTOLONLAR OLMUYOOOR :KK70:
NAPICAM BILMIYORUM
MİLLET 3.AYDAN SONRA HAMILELIK KIYAFETI DERKEN BEN SIMDIDEN MIA LCAM YOKSA BIR BEDEN BUYUK OANTOLON U ALCAM BILEMIYORRUMM
Yaaa ben hep elbise giyiyorum yazlık elbiseler iyi oluyordu ama havalar soğudukça napıcam ne giyicem bilmiyorum. Daracık jean pantolonlarım şimdiden olmuyor üzerime😅 aaa ben hamile reyonuna gitmeyi hiç sevmezdim eskiden. Bu haftasonu biraz dolaşayım o reyonlarda🤣

Yaaa ben hep elbise giyiyorum yazlık elbiseler iyi oluyordu ama havalar soğudukça napıcam ne giyicem bilmiyorum. Daracık jean pantolonlarım şimdiden olmuyor üzerime😅 aaa ben hamile reyonuna gitmeyi hiç sevmezdim eskiden. Bu haftasonu biraz dolaşayım o reyonlarda🤣
BENDEE BENDEEE
36 BEDENDIM GECEN SENE 1 SENE TEDAVİDE 4 KİLO ALDIM ZATEN ZAR ZOR GIRDIM İÇİNE AMA ŞİMDİ BİLDİĞİN 38 OLDUMM .
YENI KOT ALSAAMM HEDEFIM YUKSEK BEDEN OLSUN ISTEMIYORUM DOGUMDAN SONRA VERRIZ:halay:
HAMILE KIYAFETI ICINDE COK ERKENNN EYCAH DIYORUM YANDIK.
YEMEK YEMEK BENIM ICIN KEYIFF ESIM ICINDE OYLE.
MUTLU OLUYORUZ RESMENN.
EŞİMDE DIYORKI KALBI DUYUNCA DIYETISYEN ESLIGINDE GIT KONTROLLU YOKSA 30 KİLO ALACAKSIN Kİ 2 AYDA 4 KİLO CİDDİ YERLEŞTİ

BENDEE BENDEEE
36 BEDENDIM GECEN SENE 1 SENE TEDAVİDE 4 KİLO ALDIM ZATEN ZAR ZOR GIRDIM İÇİNE AMA ŞİMDİ BİLDİĞİN 38 OLDUMM .
YENI KOT ALSAAMM HEDEFIM YUKSEK BEDEN OLSUN ISTEMIYORUM DOGUMDAN SONRA VERRIZ:halay:
HAMILE KIYAFETI ICINDE COK ERKENNN EYCAH DIYORUM YANDIK.
YEMEK YEMEK BENIM ICIN KEYIFF ESIM ICINDE OYLE.
MUTLU OLUYORUZ RESMENN.
EŞİMDE DIYORKI KALBI DUYUNCA DIYETISYEN ESLIGINDE GIT KONTROLLU YOKSA 30 KİLO ALACAKSIN Kİ 2 AYDA 4 KİLO CİDDİ YERLEŞTİ
Benim gittiğim doktorlar hiç diyet veya kiloyla alakalı konuşmadı henüz. Belki bu zaten yarım dünya olur bırakalım kendi haline demişlerdir benim için🤣 Ekmeği hamur işini makarnayı kesen doktorlara sesleniyorum...bizim analarımız ne bulduysa onu yedi biz aptal mı olduk😄

Sen kaşınıyosun güzel güzel vurul karından iğnelerini😅 kalçadan olan çok ağrıtıyor. Sadece 1 kere yaptırdım 3 gün ağrısını çektim. Sen iğneleri aynı anda mı yapıyorsun? Yoksa sabah akşam mı?
ilaç listem :D sabah 1 tane progestan dex + coraspin+ vajinal fitil + maltofer vitamin + magasit magnezyum + 2 adet estrofem **** öğlen 2 adet estrofem *** akşam 7 de 2 ayrı multivitamin biri omega3 diğer kalsiyum falan + magasit magnezyum akşam 8 de vajinal fitil + progestan dex+ oksapar + 2 adet estrofem
valla daha ne olsun her halde acıdı bana kalçadan vermedi bunların yanına :)))

ya tek dertli ben değilmişim cidden 2 elbise aldım hatta yarım kollu bu mevsim geçişinde rahat edeyim diye karnımı sıkıyor pantolon lastikli pantolon baktım dün de aslında kilom aynı ama iğnelerden mi ne şiştim

Back