- 27 Nisan 2020
- 518
- 821
- 53
- 36
YAA BEN COK BIKTIM ILAC ICMEKTEN
HERGUN ALARM CALIYORR..
PROGESTAN KALCADAN IGNE YAPTIRIYORUZ YÜZ ÜSTÜ YATIYORUZ YAA BENIM SIMDIDEN KARNIDMA SISKINLIK VAR TEDAVI ESNASINDA KİLO ALDIM.
YÜZ ÜSTÜ YATTIKCA BEBEGE ZARAR GELMESINN
Oksopar iğne için ilaç raporu.peki bebek için mi yazıyorlar raporu ? yoksa başka bir hastalık mı?
Ben Progesteronu her şekilde alıyorumBenim de alarmlar uyku düzenimi çok bozdu, ama progestanı günde 3 kez fitil olarak alıyorum. İgne olarak alınca doz daha mı farklı oluyor acaba yoksa birbirinin yerine geçebiliyor mu? Sevimsiz de olsa negatif duyguyla almamaya çalış oh bana şifa versin bebeğime yarasın diye düşünerek al.
Teşekkür ederimbenim sürekli alışveriş yaptığım 2 eczane var onlar bir şekilde buluyordu. sordum bulabilşrse size bilgilerini veririm
BENIM HEM FITIL GUNDE 4 DOZBenim de alarmlar uyku düzenimi çok bozdu, ama progestanı günde 3 kez fitil olarak alıyorum. İgne olarak alınca doz daha mı farklı oluyor acaba yoksa birbirinin yerine geçebiliyor mu? Sevimsiz de olsa negatif duyguyla almamaya çalış oh bana şifa versin bebeğime yarasın diye düşünerek al.
Hiç öyle birşey söylemedi bakan doktorlarPeki sende ultrasonla bakıldığında kanama alanı gözüküyor muydu kese yakınlarında
Sen kaşınıyosun güzel güzel vurul karından iğneleriniburda okuyorum bazı doktorlar kalçadan vermiş neden acaba bana günde 2 kez göbekten verdi
3 aya kadar istediğin gibi yatabilirsin canım korkma 3 aydan sonrada sol tarafına yatarsan bebekteki kan akışı daha rahat oluyormus korkmaYAA BEN COK BIKTIM ILAC ICMEKTEN
HERGUN ALARM CALIYORR..
PROGESTAN KALCADAN IGNE YAPTIRIYORUZ YÜZ ÜSTÜ YATIYORUZ YAA BENIM SIMDIDEN KARNIDMA SISKINLIK VAR TEDAVI ESNASINDA KİLO ALDIM.
YÜZ ÜSTÜ YATTIKCA BEBEGE ZARAR GELMESINN
Cnm beni de aynen öyle çağırmıştı ama benim kanamam olunca ben keseden 1 hafta sonrasında vajinal duydum. Ama her doktor vajinal bakmıyor.Kızlarrrr bugün kesemi gördük çok şükür 5 haftalık dedi 2 hafta sonraya kalp atışı duymak için çağırdı acaba biraz gec mi daha erken duyulabilir mi her şey yolunda gözüküyo dedi karından usg ile baktı
7. Haftadan önce cok küçük olduğu icin rahimden bakilarak duyuluyormuş canım ama ben karından baktirdim 6. Haftada çok az duyulduKızlarrrr bugün kesemi gördük çok şükür 5 haftalık dedi 2 hafta sonraya kalp atışı duymak için çağırdı acaba biraz gec mi daha erken duyulabilir mi her şey yolunda gözüküyo dedi karından usg ile baktı
Yüzüstü yatmayı seven ben bunu beğendi3 aya kadar istediğin gibi yatabilirsin canım korkma 3 aydan sonrada sol tarafına yatarsan bebekteki kan akışı daha rahat oluyormus korkma
Bende öyle sanıyordumYüzüstü yatmayı seven ben bunu beğendiama yatamıyorum psikolojik heralde çocuk ezilicek sanıyorum.
10 -12 haftaya kadar dedi bana doktorumKIZLAR ILACLARIMIZI NE KADAR KULLANICAZ
ESTROFEM FILAN ZARER VERMIYOTRMU YA ACABA
Herkesin ilaç düzeni ne kadar farklı, şifalar olsun hepimize. Birkaç hafta sonra ulaşacağız umarım o zirveye:)) 12. Hafta gibi işler yoluna giriyor diyorlar.Ben Progesteronu her şekilde alıyorum
hem hap (günde 3 kere 2'şer tane)
Hem fitil (sabah akşam)
Hem iğne ( önce kalçadandı yaramadı hiç şimdi hergün 1 tane göbekten )
Ve daha bir sürü başka hap ve iğne...
Hepsini şifa niyetine diyerek, gülümseyerek yutuyorum. Amaca doğru giderken çıkılan yüksek merdivenler gibi.yorucu ama gerekli de.
Ben vajinal bakar diye düşünmüştüm aslında bi sakıncası yok ama beklicez artık 2 haftaCnm beni de aynen öyle çağırmıştı ama benim kanamam olunca ben keseden 1 hafta sonrasında vajinal duydum. Ama her doktor vajinal bakmıyor.
KIZLAR ILACLARIMIZI NE KADAR KULLANICAZ
ESTROFEM FILAN ZARER VERMIYOTRMU YA ACABA
10 -12 haftaya kadar dedi bana doktorumZarar verse kullandırmazlar heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?