2022 TEMMUZ TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR ☺️🙋🏼‍♀️

Ben antalya tup bebek merkezi gittim bayramda da açıklar nöbetçi var
Bende regli bekliyorum söktürücü kullandım bu 10 gün içinde olmam gerek bayrama denk gelirse açıkmısınız dedim. Denk geldiğinde geliyoruz tabi dedi. Sanırım muayene için gelip gidiyorlar öyle

Benim merkezim para tuzağı olarak görüyor bu tarz şeyleri bilimsel kanıtı yok

Yarın doktorun yanına gideceğiz maalesef sperm problemimiz var doğal yolla olmuyor
Rabbime hiçbir şey güc gelmez. Güzel bir yol çizmeli bundan sonra doktorunuz artık iyice kafanızdakileri sorun

Merhabalar,
Benim ignelerde 7. Gunum. Toplam 14 tane igne vurulmus oluyorum, yumurtalarim olgunlasmissa toplama islemi yapilcak persembe gunu kontrolum var. Eger herseye okeyse toplama islemimi yapiliyor. Bayrama kadar yapilmis olurmu ? Nasil oluyor bu isler ?

Yok hayir bir tup kan aldilar, aksama cikti sonucum hemen.

Benim esimdede motfolojik bozukluk cikti ama ilac fln vermediler ona. Anlamadim biseye gerek yok dedi.

Bende regli bekliyorum söktürücü kullandım bu 10 gün içinde olmam gerek bayrama denk gelirse açıkmısınız dedim. Denk geldiğinde geliyoruz tabi dedi. Sanırım muayene için gelip gidiyorlar öyle
Bende geciktirici kullansam sorun olurmu diye tereddüt ettim

Ya ben o hesabı yaptım normal cikti sonuç doktor aradi beni diyor ki sınırda nasıl sınırda anlamadkm
Bilemedimki ama Birşey olmaz sınırda da olsa ilacını kullanabilirsin tedavi sürecinde tedavine katkı sağlar hatta

Eğer yeterli büyüklüğe gelmişlerde toplanırdır diye düşünüyorum. Bende yeni olduğuma tam olarak bilmiyorum

Hayurlısı olsun bu defa bebeğinizi sağlıkla kavuşmak nasip olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…