- 3 Mayıs 2021
- 1.330
- 1.382
- 83
- 39
Yarın doktorun yanına gideceğiz maalesef sperm problemimiz var doğal yolla olmuyorYaa peki bir neden sundularmı ne için böyle olduki acaba. Üzülme canım lütfen tekrar denersiniz. Bakarsın gerek bile kalmaz önümüzdeki ay kendiliğinden geliverir
Bende regli bekliyorum söktürücü kullandım bu 10 gün içinde olmam gerek bayrama denk gelirse açıkmısınız dedim. Denk geldiğinde geliyoruz tabi dedi. Sanırım muayene için gelip gidiyorlar öyleBen antalya tup bebek merkezi gittim bayramda da açıklar nöbetçi var
Benim merkezim para tuzağı olarak görüyor bu tarz şeyleri bilimsel kanıtı yokAranızda intralipid serum denemiş olan var mı? Sizce kullanmamak çok büyük bir kayıp olur mu? Alerjiden çok çekiniyorum açıkcası-ama herkes de aşırı övüyor. Doktorum olumlu ya da olumsuz çok etkisi olduğunu düşünmüyorum dedi
İnşallah güzel sonuç olur ama estrofem rahim kalınlaştırmak içinmi transfermi olucaksınEstrofem verdi 10 gun içeceğim sonra kontrol olmazsa iğne dedi
Rabbime hiçbir şey güc gelmez. Güzel bir yol çizmeli bundan sonra doktorunuz artık iyice kafanızdakileri sorunYarın doktorun yanına gideceğiz maalesef sperm problemimiz var doğal yolla olmuyor
Malesef tam anlamıyorum bir hesabı var onun amaİnsulin değerinden anlayan var mı kzlar
Amh düşük o nedenle başlayacaz ama daha adet günümü bekliyorumHayırlısı olsun inşallah işiniz rast gitsinHikayeniz nedir ve nerede başlayacaksınız
Ya ben o hesabı yaptım normal cikti sonuç doktor aradi beni diyor ki sınırda nasıl sınırda anlamadkmMalesef tam anlamıyorum bir hesabı var onun ama
Yok hayir bir tup kan aldilar, aksama cikti sonucum hemen.Çok doğru dediğin
Sende bilgilendir lütfen bizi. Ne tür ilaca başladın şuanda nasıl kullanıyorsun
Ya inanırmısın ben bu yaşıma geldim daha amh baktırmadımbana şey dedi merkezdeki asistan benden istenilen tahliller paket fiyatına dahilmiş o yüzden ilk geldiğin gün burada yaptırabilirsin tahlillerini dedi o yüzden bende daha yaptırmadım gidinxe o gün yaptırırım diye düşündüm. O test çok uzun sürmüyor değilmi çıkması
Benim esimdede motfolojik bozukluk cikti ama ilac fln vermediler ona. Anlamadim biseye gerek yok dedi.Kızlar merhaba bende bayramdan sonraki adetimle tüp bebeğe başlıcam gerçi benim bu 2. denemem olacak.
benimde amh ım düşüktü. 1.04 çıktı. hemen tüp bebek dediler mart ayında yaptık ama tutmadı 3.gün embriyosu 2 tane orta kalite. sonra bir öğrendik ki benim vitamin değerleri yerlerde. nisandan beri de takviye kullanıyorum. ilk tüp bebek deneyimimden sonra tekrar amh baktırdık değerim 1.54 e çıkmış nasıl olduysa... iğnelerin etkisinden herhalde. eşimde de morfoloji bozukluğu vardı. ona da ilaç verdiler. şimdi bayramdan sonraki adeti bekliyoruz.
umarım işe yaramıştır. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah .
Bende geciktirici kullansam sorun olurmu diye tereddüt ettimBende regli bekliyorum söktürücü kullandım bu 10 gün içinde olmam gerek bayrama denk gelirse açıkmısınız dedim. Denk geldiğinde geliyoruz tabi dedi. Sanırım muayene için gelip gidiyorlar öyle
Yumurta sayısını arttırmak içinmişİnşallah güzel sonuç olur ama estrofem rahim kalınlaştırmak içinmi transfermi olucaksın
Hayırlısı olsun inşallah güzel bir başlangıc olsunAmh düşük o nedenle başlayacaz ama daha adet günümü bekliyorum
Bilemedimki ama Birşey olmaz sınırda da olsa ilacını kullanabilirsin tedavi sürecinde tedavine katkı sağlar hattaYa ben o hesabı yaptım normal cikti sonuç doktor aradi beni diyor ki sınırda nasıl sınırda anlamadkm
Eğer yeterli büyüklüğe gelmişlerde toplanırdır diye düşünüyorum. Bende yeni olduğuma tam olarak bilmiyorumMerhabalar,
Benim ignelerde 7. Gunum. Toplam 14 tane igne vurulmus oluyorum, yumurtalarim olgunlasmissa toplama islemi yapilcak persembe gunu kontrolum var. Eger herseye okeyse toplama islemimi yapiliyor. Bayrama kadar yapilmis olurmu ? Nasil oluyor bu isler ?
Amh insülin direnci falan birsürü şey var ama tahlilimdeYok hayir bir tup kan aldilar, aksama cikti sonucum hemen.
Hayurlısı olsun bu defa bebeğinizi sağlıkla kavuşmak nasip olsun inşallahKızlar merhaba bende bayramdan sonraki adetimle tüp bebeğe başlıcam gerçi benim bu 2. denemem olacak.
benimde amh ım düşüktü. 1.04 çıktı. hemen tüp bebek dediler mart ayında yaptık ama tutmadı 3.gün embriyosu 2 tane orta kalite. sonra bir öğrendik ki benim vitamin değerleri yerlerde. nisandan beri de takviye kullanıyorum. ilk tüp bebek deneyimimden sonra tekrar amh baktırdık değerim 1.54 e çıkmış nasıl olduysa... iğnelerin etkisinden herhalde. eşimde de morfoloji bozukluğu vardı. ona da ilaç verdiler. şimdi bayramdan sonraki adeti bekliyoruz.
umarım işe yaramıştır. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?