• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 TEMMUZ TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR ☺️🙋🏼‍♀️

Kızlar ben başlayacağım da reglim tam sökülmedi henüz lekelenme oldu ilk muayene ve ilaç başlama işine reglin kaçıncı günü tam gittiniz 2-3-4 dediler ama 4. Gün geç mi?

Kızlar ben başlayacağım da reglim tam sökülmedi henüz lekelenme oldu ilk muayene ve ilaç başlama işine reglin kaçıncı günü tam gittiniz 2-3-4 dediler ama 4. Gün geç mi?
2-3. gün gitmek gerekiyor. ben 4. gün gittiğimde sonraki aya bırakmıştı doktorum🤷🏻‍♀️

Ben bugün regl oldum pazartesi 4. Güne geliyor riske atmamak için yarın gideceğim ve başlayacağız inşallah

Embriyolar dan haber varmı🥲
Bende pazar oldum regli cumartesi film çekilcem. İnşallah sona doğru yaklaşıyoruzdur. Cünkü benim bu işlemlere sabrım kalmadı sanki 😬
Evett bende salı regl oldum çarşamba gittim 6tane dondurulmuş 😍 29unda kontrole gidicem kan alıcaklar sonraki 5.gün inşallah transfer olacak 😍 ne filmi çekilcek acaba bana öyle bir bilgi verilmedii hangi hastanede tedavi görüyorsunuzz

Merhaba hanımlar
Bende 13 temmuz tedaviye başladım yani 1 hafta oldu iğne ve ilaç kullanıyorum pazartesi kontrole gittim çok güzel dedi doktor yarında konteolüm var bakalım ne zaman toplanacak belli olur herhalde, kendimi çok şiş hissediyorum yumurtalar toplandıktan sonra adet mi oluyoruz?
Evet genelde toplamadan 1hafta sonra olunuyormuş ben 8.gün oldum ve reglin 2.günü kontrole gidiyorsun

Evett bende salı regl oldum çarşamba gittim 6tane dondurulmuş 😍 29unda kontrole gidicem kan alıcaklar sonraki 5.gün inşallah transfer olacak 😍 ne filmi çekilcek acaba bana öyle bir bilgi verilmedii hangi hastanede tedavi görüyorsunuzz
Aa bu ay transfermi olucaksın sen şimdi😍
Ben rahim filmi çekilcem senin için gerekli görülmemiştir belki benim geçmiş kayıplarımdan kaynaklı bazı şeyleri adım adım ilerliyoruz şişli kolanda tedavi görüyorum ben

• Beğen
Reactions: tdv
Aa bu ay transfermi olucaksın sen şimdi😍
Ben rahim filmi çekilcem senin için gerekli görülmemiştir belki benim geçmiş kayıplarımdan kaynaklı bazı şeyleri adım adım ilerliyoruz şişli kolanda tedavi görüyorum ben
Ben tedaviye başlamadan önce çekilmiştim, inşallah ağustos başı gibi olucak bi sorun olmazsa, sadece ilaçlar çok yan etki yaptı bende ondan korkuyorum. İnşallah hepimiz hayırlı haberler alırıız 🥰

Ben tedaviye başlamadan önce çekilmiştim, inşallah ağustos başı gibi olucak bi sorun olmazsa, sadece ilaçlar çok yan etki yaptı bende ondan korkuyorum. İnşallah hepimiz hayırlı haberler alırıız 🥰
Nasıl yan etki yaptı benide acayip şişirdi ya. Bugüm kendime kıyafet alayım dediö hiçbirşey olduramadım göbek sadece acayip şiş. Sizinde böylemi. Nasıl gecicek😒

Nasıl yan etki yaptı benide acayip şişirdi ya. Bugüm kendime kıyafet alayım dediö hiçbirşey olduramadım göbek sadece acayip şiş. Sizinde böylemi. Nasıl gecicek😒
Evet bende balon gibi oldum, sürekli farklı ilaçlar kullamdığım için dilimde tüylenme oldu çok canım acıyor, ayrıca ilaçlardanmıdır bilmiyorum bunu ama zehirlenme gibi bişey yaşadım dün akşam serumla iğneyle anca kendime geldim, çok fazla karın ağrısı var. Ve duygusallık çok ileri derece 😀

Merhaba arkadaşlar ben de temmuz 7. De transfer oldum. Çok şükür keseyi gördük. Ama daha önce de bu aşamadan sonra gebelik kayıplarım olduğu için biraz endişeliyim. Doktorum duphastonu bırakmamı söyledi, onun dışında progesteron iğne , fitil ve aspirine devam. Biraz makale karıştırdım duphastonu 12. Haftada bırakmayı öneriyordu. Sizlerden kese göründükten sonra duphaston bırakan var mı acaba danışmak istedim?

Benim tek yumurtam vardı. Dondurulmuş 5.gün embriyosu :) doğal siklus yaptı bana. Salı günü oldu transferim şimdi sonuçları bekliyorum 😌☺️🤲🏻

Bana doğal yaptı. Ben hiç ilaç kullanmadım. Salı günü transferim oldu. Transferden sonra vajinal progestron kullanıyorum 😌
Güzel sonuçların olsun inşallah bizi haberdar et ne zaman test günün😍

Herkese selamlar,
Benim de yaklaşık 2 hafta önce opum oldu, 3 tane 1. Kalite 5. Gün embriyom donduruldu, şimdi rahim dinlendirme yapıyoruz, ginera ilaca başlattı benim doktorum, adetin 2. Günü gel dedi, büyük ihtimalle ağustosun sonunu bulacak transferim,çok heyecanlıyım 😍

Merhaba malatyadamj yasiyorsunz ? Hangi merkeze gidiyrsnz probleminz nedir yardimci olabilir misinz tecrubelerinzle ?
merhaba malatyadayız doğu fertil’e gidiyoruz. başlarda çok kararsız kaldık istanbul’a gitmeyi düşünüyorduk ama anneler yalnız yapamazsınız diye ikna etti. biz de en azından süreci burada öğreniriz diye başladık 🙈
doğu fertil hakkında çok iyi ve kötü yorumlar gördüm.. genel olarak memnunum ama yine konuşulabilir bir konu bu 🤣
ben 30 yaşındayım 3.5 senedir hiç hamile kalmadım. 1 defa aşılama denedik tutmadı. sebepsiz diyor doktorlar

Back