C
bebeğim sanmıyorum 70 yüksek bi değer
Ama 2 gün sonra tekrar bi kan ver eğer yükselirse Bebişin seninledir inşallahKızlar benimde 13. Gün çatlatma iğnesi olalı b hcg 70 çıkmış iğne etkisi midir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
C
bebeğim sanmıyorum 70 yüksek bi değer
Ama 2 gün sonra tekrar bi kan ver eğer yükselirse Bebişin seninledir inşallahKızlar benimde 13. Gün çatlatma iğnesi olalı b hcg 70 çıkmış iğne etkisi midir
İnşallah başka birşey için gitmiştim sağlık ocağında baktırayım ona da dedim ama şimdi daha da arada kaldım yine adet gününü beklemeye kaldıAma 2 gün sonra tekrar bi kan ver eğer yükselirse Bebişin seninledir inşallah
Ayy cok guzel haber bu maşallah canim allah daim etsinKızlar benimde 13. Gün çatlatma iğnesi olalı b hcg 70 çıkmış iğne etkisi midir
Hiç belirtin var miİnşallah başka birşey için gitmiştim sağlık ocağında baktırayım ona da dedim ama şimdi daha da arada kaldım yine adet gününü beklemeye kaldı
Hafif kasıklarımda ağrı oluyordu ara ara ama çok değil birde göğüslerim hassas ama o da çok değil yani herkesin belirtileri farklı oluyormuş onu anladımHiç belirtin var mi
Evde test yapiyor muydun. Benim bugünkü negatif cikti adet olacak gibi de agrim varHafif kasıklarımda ağrı oluyordu ara ara ama çok değil birde göğüslerim hassas ama o da çok değil yani herkesin belirtileri farklı oluyormuş onu anladım
Yok yapmadım hiç tamamiyle başka birşey için gidince baktırayım ya nolacak dedim yoksa kadın doğum doktorum çok kızıyor adet tarihinden önce test yapılmasına diyemedim bile testim böyle çıktı diye pazartesi adet günüm onu bekliyorum tekrar yaptırıp artış varsa bir tık daha emin olacamEvde test yapiyor muydun. Benim bugünkü negatif cikti adet olacak gibi de agrim var
İnşallah artar canimYok yapmadım hiç tamamiyle başka birşey için gidince baktırayım ya nolacak dedim yoksa kadın doğum doktorum çok kızıyor adet tarihinden önce test yapılmasına diyemedim bile testim böyle çıktı diye pazartesi adet günüm onu bekliyorum tekrar yaptırıp artış varsa bir tık daha emin olacam
Ben adet oldum sende durumlar neAma 2 gün sonra tekrar bi kan ver eğer yükselirse Bebişin seninledir inşallah
Bende adet oldumBen adet oldum sende durumlar ne
Doktor 4.cü günü gel dedi tekrardan bi muayene edip tekrar bi femara ovitrelle tedavisi devam edicek bakalım inşallah bu sefer olurBen adet oldum sende durumlar ne
İnşallah canim ben de yarin gidiyorum klomen baslicaz tekrarDoktor 4.cü günü gel dedi tekrardan bi muayene edip tekrar bi femara ovitrelle tedavisi devam edicek bakalım inşallah bu sefer olur
Evet var gibi ama uzerinden gectiyse kuruma cizgisi olabilir insallah hamilesindir canim sabah ilk idrarla tekrarlaArkadaşlar iyi geceler bugün iğnenin 12.günü. Bugüne kadar 2 defa evde tahlil yaptım ama bende dediğiniz gibi iğneden kaynaklı çift çizgi hiç çıkmadı. Ama 1 saat önce bi daha yaptım ve görünür görünmez bi çizgi var doğru mu görüyorum
İnşallah cnm yaa. Kuruma çizgisi ne ben önceden yaptığım testleri saklıyordm. Onlara baktm onlarda birşey yok. Eğer kuruma çizgisi bekleyince olan birşeyse kuzumEvet var gibi ama uzerinden gectiyse kuruma cizgisi olabilir insallah hamilesindir canim sabah ilk idrarla tekrarla
Canım bende öyle çok yaşadımArkadaşlar iyi geceler bugün iğnenin 12.günü. Bugüne kadar 2 defa evde tahlil yaptım ama bende dediğiniz gibi iğneden kaynaklı çift çizgi hiç çıkmadı. Ama 1 saat önce bi daha yaptım ve görünür görünmez bi çizgi var doğru mu görüyorum
canım naptın başladın mı klomeneİnşallah canim ben de yarin gidiyorum klomen baslicaz tekrar
Bugun doktora gittim yarin basliyorum canimCanım bende öyle çok yaşadım
canım naptın başladın mı klomene
Canım naptın haber var mıİnşallah başka birşey için gitmiştim sağlık ocağında baktırayım ona da dedim ama şimdi daha da arada kaldım yine adet gününü beklemeye kaldı
Benim adetim çok az sürdü senin bitti mi benim 3 gün sürdü kanamam az şekilde genellikle yoğun olurduBugun doktora gittim yarin basliyorum canim
Adetim 2 gün geçti test yaptım doktora yazdım şimdi o ne derse onu yapacağım tatildeyim pazar döneceğim isterse kan vereyim diye düşündümCanım naptın haber var mı