- 25 Temmuz 2022
- 44
- 7
Benimde 9.günüm bugün bende test yaptm tek çizgiydiTestlerim negatif çıkıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde 9.günüm bugün bende test yaptm tek çizgiydiTestlerim negatif çıkıyor
Bende hiç belirti yokBenim de 8. Günüm bugün ama bende son iki üç gündür regl sancısı gibi sancı var bacaklarımda da aynı şekilde reglken olduğum gibi sızlama var. Belim de ara ara yük bindirilmiş gibi ağrıyor. Sabredip beklemek istiyorum test yapmamak için
Ben test yapıyorum çıkmıyor ilk başta sonra çok silik çizgi ortaya çıkıyorBenim de 8. Günüm bugün ama bende son iki üç gündür regl sancısı gibi sancı var bacaklarımda da aynı şekilde reglken olduğum gibi sızlama var. Belim de ara ara yük bindirilmiş gibi ağrıyor. Sabredip beklemek istiyorum test yapmamak için
Acaba çok yeni olduğu için çizgisi kuruduktan sonra mı belli oluyorBen test yapıyorum çıkmıyor ilk başta sonra çok silik çizgi ortaya çıkıyor
Canım benimkiler de belirti sayılır mı bilmiyorum açıkçası iğnenin etkisi olabilir. İnşallah bebişlerimiz bizimledirBende hiç belirti yok
Kuruma çizgisi olabilir canım. Testin üzerinde ilk kaç dk da sonuç gösterdiği yazar. O süreden sonrası kuruma çizgisi belirebilir. Ben çok yaşadım bariz çizgiler bile çıktı ama hep kuruma çizgisiydi..Acaba çok yeni olduğu için çizgisi kuruduktan sonra mı belli oluyor
Ama hepsinde de kuruma çizgisi olmaz sabah yaptım öyle oldu akşam yaptım öyle olduKuruma çizgisi olabilir canım. Testin üzerinde ilk kaç dk da sonuç gösterdiği yazar. O süreden sonrası kuruma çizgisi belirebilir. Ben çok yaşadım bariz çizgiler bile çıktı ama hep kuruma çizgisiydi..
İnşallah kuzuşum yaCanım benimkiler de belirti sayılır mı bilmiyorum açıkçası iğnenin etkisi olabilir. İnşallah bebişlerimiz bizimledir
Benim de aynen oyle oluyor ama testlere de güvenemiyorum hayal kirikligi yasamaktan korkuyorum 3 gün daha beklicem yoksa da adet olayim bariBen test yapıyorum çıkmıyor ilk başta sonra çok silik çizgi ortaya çıkıyor
Kacinci gunde oldun adet. Benim normalde adstlerim düzensiz 2 3 ayda oluyorum ama igne kullandigim icin zamaninda olur muyim acabaMalesef adet oldum ve artık iğne yapmak istemiyorum çünkü benım amh testımı ve rahım filmimi bile cekmedi doktorum
Ben kan testi verdim kızlar bekliyorum sonucunu gece 4 de çıkıcak bugün 2 test yaptım ikisinde de silik silik çıkıyor olmasa çıkmazdı bugün 13.cü günüm iğne olalı 14 gün olduBenim de aynen oyle oluyor ama testlere de güvenemiyorum hayal kirikligi yasamaktan korkuyorum 3 gün daha beklicem yoksa da adet olayim bari
Kan ver canım emin olmak için testler yanıltabiliyor ama sabah akşam yaptığım böyle diyorsun pozitif olabilir. Bizlere de haber ver güzel haberlerini bekliyorumAma hepsinde de kuruma çizgisi olmaz sabah yaptım öyle oldu akşam yaptım öyle oldu
Vermişsin sonuç noldu çok merak ettimBen kan testi verdim kızlar bekliyorum sonucunu gece 4 de çıkıcak bugün 2 test yaptım ikisinde de silik silik çıkıyor olmasa çıkmazdı bugün 13.cü günüm iğne olalı 14 gün oldu
Maalesef kızlar sonuç negatif 13.cü gün verdim kan sanırım değişmezVermişsin sonuç noldu çok merak ettim
Hayırlısı canım rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah benim de aslında çok umudum yok bu ay ama bir gün olur inşallah diye bekliyoruz üzülmeyelimMaalesef kızlar sonuç negatif 13.cü gün verdim kan sanırım değişmez
Ya bu testler insani o kadar yaniltiyor ki cok kizginim.... keske sabirli olup adetimizi beklesek ama cok zor geliyorMaalesef kızlar sonuç negatif 13.cü gün verdim kan sanırım değişmez
Maalesef doktorumla konuştum adet olmayı bekleyelim 3 4 gün daha bekleyelim dedi ama olduğunu düşünmüyorumYa bu testler insani o kadar yaniltiyor ki cok kizginim.... keske sabirli olup adetimizi beklesek ama cok zor geliyor
bebeğim sanmıyorum 70 yüksek bi değerKızlar benimde 13. Gün çatlatma iğnesi olalı b hcg 70 çıkmış iğne etkisi midir