Ayyy kuzum sen hamilesin maşallahAdetim 2 gün geçti test yaptım doktora yazdım şimdi o ne derse onu yapacağım tatildeyim pazar döneceğim isterse kan vereyim diye düşündüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy kuzum sen hamilesin maşallahAdetim 2 gün geçti test yaptım doktora yazdım şimdi o ne derse onu yapacağım tatildeyim pazar döneceğim isterse kan vereyim diye düşündüm
Senin ilk iğnen miydi kuzum buAdetim 2 gün geçti test yaptım doktora yazdım şimdi o ne derse onu yapacağım tatildeyim pazar döneceğim isterse kan vereyim diye düşündüm
Evet ilk iğnemdi kan verdim bugün doktor kan ver ona göre muayeneye çağırıcam dedi ben kendi iğnemde farklı olarak şunu gördüm buradaki arkadaşlardan iğneden yarım saat, 36 saat ve 48. Saat ilişki önerdi eğer tekrar iğne olacaksanız iğneden yarım saat sonrayı da deneyin derimSenin ilk iğnen miydi kuzum bu
Tamam çok teşekkür ederimEvet ilk iğnemdi kan verdim bugün doktor kan ver ona göre muayeneye çağırıcam dedi ben kendi iğnemde farklı olarak şunu gördüm buradaki arkadaşlardan iğneden yarım saat, 36 saat ve 48. Saat ilişki önerdi eğer tekrar iğne olacaksanız iğneden yarım saat sonrayı da deneyin derim
Kızlar merhaba bunu paylaşmıştm ertesi gün bi daha yaptım ve bundan daha belirgin çıktı. Ondan sonra kan verdim ve 36 çıktıArkadaşlar iyi geceler bugün iğnenin 12.günü. Bugüne kadar 2 defa evde tahlil yaptım ama bende dediğiniz gibi iğneden kaynaklı çift çizgi hiç çıkmadı. Ama 1 saat önce bi daha yaptım ve görünür görünmez bi çizgi var doğru mu görüyorum
Pardon 40Kızlar merhaba bunu paylaşmıştm ertesi gün bi daha yaptım ve bundan daha belirgin çıktı. Ondan sonra kan verdim ve 36 çıktı
B hcg 1027 çıktı iyi mi kiTamam çok teşekkür ederim
Çok güzellllB hcg 1027 çıktı iyi mi ki
Hayırlısı olsun dualarınızda bize de yer verinPardon 40
İnşallah kuzum allahım isteyen herkese versin diye hep dua ediyorum. Ben 2 sene bekledim kimin hamile haberini alsam ağlardım benim niye olmuyor diyeHayırlısı olsun dualarınızda bize de yer verin
1500 olunca kese yi görebilrsn. Değer çok iyi maşallah. Hayırlı olsunB hcg 1027 çıktı iyi mi ki
Teşekkür ederim doktorda cuma çağırdı inşallah görürüz keseyi herkese nasip etsin rabbim1500 olunca kese yi görebilrsn. Değer çok iyi maşallah. Hayırlı olsun
Aa sizinde değeriniz pozitif çıkmış hayırlı olsun sağlıcakla1500 olunca kese yi görebilrsn. Değer çok iyi maşallah. Hayırlı olsun
Teşekkür ederim benim keseyi görmem biraz zaman alacak gibi daha çok çok yeni. Allahım isteyen herkese nasip etsin. Sende inşallah hayırlısıyla kucağına alırsınAa sizinde değeriniz pozitif çıkmış hayırlı olsun sağlıcakla
Naptın tatlım ben bugün keseyi görmeye gittim kese göründü ama arkasında kanama var dedi doktor 10 gün yatacaksın dedi b hcg baktırdı yine sonuç bekliyorum bakalımTeşekkür ederim benim keseyi görmem biraz zaman alacak gibi daha çok çok yeni. Allahım isteyen herkese nasip etsin. Sende inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın
Kuzum bende çarşamba günü yani dün gittim doktor kontrolüne. Alttan baktı ve ikiz olduğunu öğrendikNaptın tatlım ben bugün keseyi görmeye gittim kese göründü ama arkasında kanama var dedi doktor 10 gün yatacaksın dedi b hcg baktırdı yine sonuç bekliyorum bakalım
Yat kendini hiç yorma kafana birşey takma kuzum.inşallah sağ salim kavuşursn bebeğine. Progestan da verdi mi sana pekiNaptın tatlım ben bugün keseyi görmeye gittim kese göründü ama arkasında kanama var dedi doktor 10 gün yatacaksın dedi b hcg baktırdı yine sonuç bekliyorum bakalım
Yaa ne güzel ikiz olmasıKuzum bende çarşamba günü yani dün gittim doktor kontrolüne. Alttan baktı ve ikiz olduğunu öğrendik
Evet çatlatma iğnesinden iki gün sonra kullanmaya başla demişti hattaYat kendini hiç yorma kafana birşey takma kuzum.inşallah sağ salim kavuşursn bebeğine. Progestan da verdi mi sana peki