Yazarım canım 3 agustıs adet günüm işllah hüsrana ugramaamİnşallah canım yazarsın sonucunu güzel haberlerini bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazarım canım 3 agustıs adet günüm işllah hüsrana ugramaamİnşallah canım yazarsın sonucunu güzel haberlerini bekliyorum
Son yaptığım kan tahlili 13.88 cıkmıştı gebelik varmı yani Yükselirmi acabaİnşallah canım yazarsın sonucunu güzel haberlerini bekliyorum
İgnenin kaçıncı günü yaptın canım kan tahliliSon yaptığım kan tahlili 13.88 cıkmıştı gebelik varmı yani Yükselirmi acaba
İgneden 3 günü yaptım 50.25 cıktı 8ci gün yaptım 13.88İgnenin kaçıncı günü yaptın canım kan tahlili
Çok erken yapiyosun canım testlerini yanıltır seni adetini bekle hayal kırıklığı yaşamaİgneden 3 günü yaptım 50.25 cıktı 8ci gün yaptım 13.88
2 gün kaldı adetimeÇok erken yapiyosun canım testlerini yanıltır seni adetini bekle hayal kırıklığı yaşama
Sancım hala var ama korkuyorum adet olacmÇok erken yapiyosun canım testlerini yanıltır seni adetini bekle hayal kırıklığı yaşama
25 temmuzda vuruldummmmm21 temmuz veya yakınlarında çatlama iğnesi olan var mı hanımlar
Adetim çarşmba günü yumurtalık oldu yer agrıyor belimde agrı birde sancım neden olabilir acabaÇok erken yapiyosun canım testlerini yanıltır seni adetini bekle hayal kırıklığı yaşama
İğne etkiside olabilir adet sancisida adet gününe kadar beklemek en sağlıklısı canimAdetim çarşmba günü yumurtalık oldu yer agrıyor belimde agrı birde sancım neden olabilir acaba
İğne etkiside olabilir adet sancisida adet gününe kadar beklemek en sağlıklısı canim
Güm geçmiyor ne oldgunı ögrenemk için iste daha önce adetten önce böle sancım olmuyordı benim bacaklarımda bile agrı var yaİğne etkiside olabilir adet sancisida adet gününe kadar beklemek en sağlıklısı canim
Nasil gidiyor belirti falan var mi test yaptiniz mi25 temmuzda vuruldummmmm
Adet oldum galiba pempe sulu akıntım geldiİğne etkiside olabilir adet sancisida adet gününe kadar beklemek en sağlıklısı canim
Hayirli ugurlu olsun insallah saglikla kucaginiza alirsiniz lekeden baska belirti oldu mu acaba benimde yarin 14. gunum deBugün ignenin 14. Günü ama olumsuz bir sonuc alirim diye hala test yapamadim. 2 gün once cok az acik kahverengi bir leke gordum devami da gelmedi ama dunden beri kasıkla karnimda garip agrilar hissediyorum
Dün pempe akıntım oldu şeffaf ile sabah kalktım kahreverngi camur gibi vardı ve hiç bişey yok şuan gittim kann verdim 1.54 cıktı yükselir mi senc2 cnmÇok erken yapiyosun canım testlerini yanıltır seni adetini bekle hayal kırıklığı yaşama
Evet çok şükür 4+2 yim şuan cuma günü ilk kontrolüme gidicemCanım hamilemisinnn
Amiin insallah yerlesme kanamasından baska hic bir belirtim yoktusade 2 gun boyunca karnimda enteresan bir agri olsu ara ara 2 gun sonrada 14. Gunumdu zaten erken gebelik testi yaptim hemen cift cizgi cikti Darısı tum isteyenlere insallahHayirli ugurlu olsun insallah saglikla kucaginiza alirsiniz lekeden baska belirti oldu mu acaba benimde yarin 14. gunum de