- 25 Temmuz 2022
- 44
- 7
Hayırlı olsun allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsinEvet çok şükür 4+2 yim şuan cuma günü ilk kontrolüme gidicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsinEvet çok şükür 4+2 yim şuan cuma günü ilk kontrolüme gidicem
İnşallah yaaMerhaba bende 30 temmuzda çatlatma iğnesi oldum klomen kullanmıştım. İnşallah hepimizinki olur
Çok çok sevindim canım benım rabbım sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin inşallah hamilelerin duası kabul olurmus dua et bızedeAmiin insallah yerlesme kanamasından baska hic bir belirtim yoktusade 2 gun boyunca karnimda enteresan bir agri olsu ara ara 2 gun sonrada 14. Gunumdu zaten erken gebelik testi yaptim hemen cift cizgi cikti Darısı tum isteyenlere insallah
Canım bısey dersem suan yanlış yönlendirmiş olurum adet tarıhını bekle mutlaka 3 gün geçerse tekrarlaDün pempe akıntım oldu şeffaf ile sabah kalktım kahreverngi camur gibi vardı ve hiç bişey yok şuan gittim kann verdim 1.54 cıktı yükselir mi senc2 cnm
Amiiiin hoş geldin aramızaMerhaba bende 30 temmuzda çatlatma iğnesi oldum klomen kullanmıştım. İnşallah hepimizinki olur
Adet günüm bugun canım amaa dün pempe leke geldi sabah kalktım kahreverngi ama şimdi bişey yokCanım bısey dersem suan yanlış yönlendirmiş olurum adet tarıhını bekle mutlaka 3 gün geçerse tekrarla
Belki geç döllenme vardır bekle bakalımAdet günüm bugun canım amaa dün pempe leke geldi sabah kalktım kahreverngi ama şimdi bişey yok
Erken gebelk testi ypacm sabahBelki geç döllenme vardır bekle bakalım
Teşekkür ederim beklemek çok zor keşke anında cevap alabilsek 4. Günde de belirti aranmaz dimiAmiiiin hoş geldin aramıza
Teşekkürler cümlemiz insallahHayırlı olsun allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
Amiin isteyen herkese nasip olsun insallah sağlıklı sihhatliÇok çok sevindim canım benım rabbım sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin inşallah hamilelerin duası kabul olurmus dua et bızede
Yaptınız mı test acabaErken gebelk testi ypacm sabah
Evet negatif ama adet kanamam cok az geliyor kan tahlili gene yapsam mı yapmsam bilemedimYaptınız mı test acaba
Kaçıncı çatlatma iğnesi kullanışızSiz yaptınız mı catlama ignesi
Hayır tatlım klomen kullandıktan sonra adetin 12. Günü gibi doktor kontrole çağırıyor yumurtaların boyutlarına bakıyor uygun boyuta geldiğinde çatlatmasını gerçekleştirmek için sana iğne veriyor. Bu çatlatma iğnesiMerhaba benim de bu ay 2. Ayım klomen kullanıyorum. İlk ay yumurtam çatlamamış bu ay günde 2 taneye çıkardı klomeni günler verdi 15 inde kontrole gitcem bana kimse iğneden bahsetmedi yumurta çatlarsa mı vuruluyor?
İnşallah bende 30 temmuzda vuruldum beraber bekleriz artık çünkü beklemek kendini dinlemek sürekli çok zor. Bir belirtin var mı acaba benim hiç belirtim yokBen de 29 temmuzda catlatma ignesi vuruldum bugun 11.gün dün test yaptım cok silit hayalet cizgi cikti belki kuruma cizgisi olabilir insallah hepimizde vardir
Sizden 3 gün sonra da ben vuruldum kasıklarımda ağrı oldu biİnşallah bende 30 temmuzda vuruldum beraber bekleriz artık çünkü beklemek kendini dinlemek sürekli çok zor. Bir belirtin var mı acaba benim hiç belirtim yok