- 20 Mayıs 2018
- 144
- 12
Arada kasiklarimda batma oluyor baska hicbir sey yokİnşallah bende 30 temmuzda vuruldum beraber bekleriz artık çünkü beklemek kendini dinlemek sürekli çok zor. Bir belirtin var mı acaba benim hiç belirtim yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arada kasiklarimda batma oluyor baska hicbir sey yokİnşallah bende 30 temmuzda vuruldum beraber bekleriz artık çünkü beklemek kendini dinlemek sürekli çok zor. Bir belirtin var mı acaba benim hiç belirtim yok
Aynen bende de sadece agri oluyor aradaSizden 3 gün sonra da ben vuruldum kasıklarımda ağrı oldu bi
Ya bu iğnenin etkisiyle de olabilir diyorlar inşallah vardır ama 11.gün erken sanırımTestlerim de böyle çıkıyor
Yani benim de ara ara oluyor ama çok hafifSizden 3 gün sonra da ben vuruldum kasıklarımda ağrı oldu bi
Silik bi çizgi var sankiTestlerim de böyle çıkıyor
Kan testi verip beta hcg artışına bakalbilirsiniz aslındaTestlerim de böyle çıkıyor
Daha öncede boyle silik gördüğüm icin cok guvenemiyorum o yuzden kan vermek istemiyorum gitgode koyulasirsa anca vericemKan testi verip beta hcg artışına bakalbilirsiniz aslında
Burada bir arkadaşda 14. Gününde böyle silik çizgiyle öğrenmişti
Mantıklı arttıkça koyulaşırDaha öncede boyle silik gördüğüm icin cok guvenemiyorum o yuzden kan vermek istemiyorum gitgode koyulasirsa anca vericem
Kuzum benim de 11.ci günüm bugün iğne olalı bende yaptım negatif çıktı belki 15.ci gün pozitif görürümBen de 29 temmuzda catlatma ignesi vuruldum bugun 11.gün dün test yaptım cok silit hayalet cizgi cikti belki kuruma cizgisi olabilir insallah hepimizde vardir
Erken gebelik testi mi yoksa normal kaset test miKuzum benim de 11.ci günüm bugün iğne olalı bende yaptım negatif çıktı belki 15.ci gün pozitif görürüm
Diğer arkadaşınki erken gebelik testi sanırım o yüzden pozitife dönebilir Benimde aşı olalı 9. Günüm bakalım hepimizin bebişleri bizimledir inşallahKaset tipi yaptım kuzum negatif çıktı iğne gününü sayarsam 11 iğne olduğum günü saymazsam 10.cu günüm yaptım öğlenden sonra negatifi gördüm umarım pozitife döner bazen ara sıra sırt üstü yattığımda bel ağrım oluyor bir de batma oluyor
Ama sonuçta iğnenin etkisinin geçtiğini anlamış oldum belki yarın sabah ilk idrar ile tekrar yapıcam eğer yarın ve diğer günler de de yaparsam çizgi çıkarsa bilirim ki hamileyimErken gebelik testi mi yoksa normal kaset test mi
Erken hamilelik testi doğru sonuç verir mi peki bu günden sonraDiğer arkadaşınki erken gebelik testi sanırım o yüzden pozitife dönebilir Benimde aşı olalı 9. Günüm bakalım hepimizin bebişleri bizimledir inşallah
Tabi şuan sıfırlandığını görmekte iyiAma sonuçta iğnenin etkisinin geçtiğini anlamış oldum belki yarın sabah ilk idrar ile tekrar yapıcam eğer yarın ve diğer günler de de yaparsam çizgi çıkarsa bilirim ki hamileyim
Yani bence eğer azda olsa iğnenin etkisi kalmışsa yalancı pozitif çıkabilir değil miErken hamilelik testi doğru sonuç verir mi peki bu günden sonra
Kaset tipi yaptım kuzum negatif çıktı iğne gününü sayarsam 11 iğne olduğum günü saymazsam 10.cu günüm yaptım öğlenden sonra negatifi gördüm umarım pozitife döner bazen ara sıra sırt üstü yattığımda bel ağrım oluyor bir de batma oluyor
Insallah pozitife donerr ❤ benim belki kuruma cizgisi belki de ignenin etkisi bile olabilir cok kendimi umutlandirmamaya çalışıyorum hayirlisi olsunKuzum benim de 11.ci günüm bugün iğne olalı bende yaptım negatif çıktı belki 15.ci gün pozitif görürüm