Çatlatma iğnesi sonrası

Umutsuzluğa sakın kapılmayın. Sevdiğiniz şeylerle oyalanın bence. Test icinde biraz daha bekleyelim. Birbirimize destek olalım. Unutmayın biz bir sürecin içindeyiz. Elbet dogru zaman gelince bizimde yüzümüz gülecek. Rabbim hiçbir duayı geri çevirmez eger nasip etmiyorsa bizim için daha güzel planları vardır.
Aynen öyle rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın gerçekten burdan insan konuşunca rahatlıyor süreci beraber takip edelim İnşallah emeğimiz boşa gitmez

Evet bu belirtilerle gebe kalanları gördüm ama regli belirtileri ile aynı olduğu için anlamak çok zor. Zaten hamile kalanların çoğu regli olacakmış gibi hissediyorum diyor. Bizim için sürecin zor olduğunun farkındayım ama biraz uzaklaşmak gerekiyor. İstemsiz stres yapıyoruz olmuyor oyuzden. Ben bu ay ilk defa ovülasyon testi yaptım psikolojimi bozdu. Yok yumurtlama oldu mu, yok olmadı mı sorular beynimi yedi 😅
Bence denyin o çok etkili oluyır

Bence denyin o çok etkili oluyır
Bende 2 ay kendi başıma ovü takibi yaptım ama bana bi faydası olmadı 🥲🥲
Eylül ayında çatlatma iğnesiyle hamilelik oluştu ama kimyasala döndü maalesef. Bakalım şimdi ikinci iğnem umarım bu sağlıklı bir şekilde oluşur 🌸

Bende 2 ay kendi başıma ovü takibi yaptım ama bana bi faydası olmadı 🥲🥲
Eylül ayında çatlatma iğnesiyle hamilelik oluştu ama kimyasala döndü maalesef. Bakalım şimdi ikinci iğnem umarım bu sağlıklı bir şekilde oluşur 🌸
Bende bu çatlatma iğnesini hangi doktor yapıyor diye çok merak ediyorum bende bu yöntemi istedim öyle olmaz talip edeceğiz belli bir boyuta gelince de çatlatma iğnesi sonra aşılama dedi bende o aşılama oldum becbur şuan 11 günüm dünden beri de adet olacak gibi ağrılarım başladı

Cnm sen test falan yaptınmı
Bana sordun sanırım 😅 ben test yapmadım ve yapmayı düşünmüyorum. Bu ay içimde biseylerin öldüğünü hissediyorum. 2 sene oldu biz denemeye başlayalı ilk defa bu ay içimdeki umudun yok olduğunu farkettim. Her seferinde ufacık şeylerden umutlanıp sonra hayal kırıklığına uğramaktan yoruldum.

Meraba kızlar ben yeni üye oldum ve hep bakıyorum yazdıklarınıza gebelik istemim var ve doktorum klomen yazdı onu kullandım 5 gün sonra 3 gün önce çatlatma iğnesi vuruldum ve ikinci günüm aşırı şekilde bel ağrım ve bacak ağrılarım vardı 3 .günde hafif varla yok arası kasık ağrılarım oluyor ve hala bel ağrım devam ediyor bide sıklıkla idrara çıkıyorum sizde bu durumu yaşayanlar varmı lütfen bilgi verebilirmisiniz gebelik belirtisi mi acaba çok merak ediyorum
Merhaba bende 2 aralıkta yaptırdım mide bulantısı halsizlik bel agrısı var. Benim iki yumurtam 23 diğeri 17 mm olmak üzere 3 ta neydi.bekliyorum 18 ı regli tarihim. İlacın 36. Saati yumurtlama günümdü inşallah tutmuştur. 12. Gün test yapın deniliyor ama emin olamıyorum kapılmakta istemiyorum ama 36 yasındayım ve bebiş olsun istyrum tüp bebeğe gerek kalmadan

Bende bu çatlatma iğnesini hangi doktor yapıyor diye çok merak ediyorum bende bu yöntemi istedim öyle olmaz talip edeceğiz belli bir boyuta gelince de çatlatma iğnesi sonra aşılama dedi bende o aşılama oldum becbur şuan 11 günüm dünden beri de adet olacak gibi ağrılarım başladı
Aynen benım de yarın 11 günüm olucak sizin gibi adet sancısı gibi kasıklarımda agrı var hakkımızda hayır'lısı olsun ben de 4 buçuk yıldır bebek özlemi çekiyoruz bklm kısmet allah dileyen herkese nasip etsin inşallah🌸

Aynen benım de yarın 11 günüm olucak sizin gibi adet sancısı gibi kasıklarımda agrı var hakkımızda hayır'lısı olsun ben de 4 buçuk yıldır bebek özlemi çekiyoruz bklm kısmet allah dileyen herkese nasip etsin inşallah🌸
Amin kuzum inşallah bizlerde nasip eder ben gün adet oldum :KK43: sizinde ilk aşılamanız mı

Ay çok geçmiş olsun cnm benim moralını hiç bozma inşallah allah nadıp eder sana da merak etme 🥰 benım ikinci çatlatma iğnem ve aşılama da yaptım rahim filmi de çektirdim sıkıntı yok dedi bklm şimdi çatlatma oldum bekliyor uz bklm nolucak sabrımı sınıyorum 😂😊
Amin kuzum inşallah bizlerde nasip eder ben gün adet oldum :KK43: sizinde ilk aşılamanız mı

Ay çok geçmiş olsun cnm benim moralını hiç bozma inşallah allah nadıp eder sana da merak etme 🥰 benım ikinci çatlatma iğnem ve aşılama da yaptım rahim filmi de çektirdim sıkıntı yok dedi bklm şimdi çatlatma oldum bekliyor uz bklm nolucak sabrımı sınıyorum 😂😊
Sizin sanırım aşılama değil çatlatma iğnesi sonrası da normal bir şekilde mi ilerliyorsunuz

ben aşı
Sizin sanırım aşılama değil çatlatma iğnesi sonrası da normal bir şekilde mi ilerliyorsunuz
ben aşılama oldum tutmadı onceden yani aşılama öncesi çatlatma iğnesi klomen kullandım sonrasında aşılama oldum şimdi yine çatlatma denedik balm bu sefer tutucakmı diye çünkü herkes 2. catlatmada hamile kalkabiliyormuş biz de yine deneyelim dedik ,

ben aşı

ben aşılama oldum tutmadı onceden yani aşılama öncesi çatlatma iğnesi klomen kullandım sonrasında aşılama oldum şimdi yine çatlatma denedik balm bu sefer tutucakmı diye çünkü herkes 2. catlatmada hamile kalkabiliyormuş biz de yine deneyelim dedik ,
Aaaa öyle mi bende denesem mi o kadar çok umudum kalmadı ki öncesin de de tüp bebek denemem oldu oda kimyasal oldu

Benm diğer gebeliğimden beri gittiğim dr um var 4 senedir ona gidiyorum rutin kontrole falan en son pcos için d.k hapı vermişti o bitince kontrole gittiğimde çocuk istiyorum dedim tamam hamile kalmanı hızlandıralım dedi öncesinde yumurta geliştirici hap verdi onu kullandım çağırdı baktı 18.5mm oluşmuştu bir yumurta onu görünce çatlatma iğnesi vermişti. Aşılamayla ilgili bir bilgim yok 🥲

Benm diğer gebeliğimden beri gittiğim dr um var 4 senedir ona gidiyorum rutin kontrole falan en son pcos için d.k hapı vermişti o bitince kontrole gittiğimde çocuk istiyorum dedim tamam hamile kalmanı hızlandıralım dedi öncesinde yumurta geliştirici hap verdi onu kullandım çağırdı baktı 18.5mm oluşmuştu bir yumurta onu görünce çatlatma iğnesi vermişti. Aşılamayla ilgili bir bilgim yok 🥲
Benim gittiğim doktor bana ne yumurta mm inle ilgili birşey demedi sadece çok büyümüş dedi ama olmadı sizin doktor nerde canım İstanbul mu

X