Hamilelik olabilirmi

İnşallah olur artık negatifi görmekten yoruldum psikolojik olarak bide bu ay kendimi çok inandirdim hani derler ya evrene pozitif enerji gönderirsen olur diye bende öyle inandirdim kendimi vala yapmadığım şey kalmadı koca karı ilaçlarına kadar yaptim

Canım gaz sancısı erken falan değil ben 1 aylık olmadan yani tabi o zaman hamile olduğumu bilmiyordum acayip gaz oluyordum bu da bi belirti. Göğüs ağrısı herkes yaşamaz ben şimdi 11 haftalık oldu hala göğüs ağrım olmadı. Beyaz akıntın varsa o da bir belirti o zaten hala devam ediyor bende onun dışında mide bulantısı daha erken bence 5 buçuk haftalık o zaman başlamıştı ama hemen ben doktoruma söylemiştim doktor bana prilam diye bi ilaç yazdı. Bi kere ilacım bitmişti haftasonuna denk geldi hayatımda bu kadar kustuğumu hatırlamıyorum 11 defa kusmuştum mahvoldum o gün. Bu yüzden mide bulantısı kusma için daha biraz erken. Ayyy inşallah sende hamilesindir canım 😍😍💖

Canım gaz sancısı erken falan değil ben 1 aylık olmadan yani tabi o zaman hamile olduğumu bilmiyordum acayip gaz oluyordum bu da bi belirti. Göğüs ağrısı herkes yaşamaz ben şimdi 11 haftalık oldu hala göğüs ağrım olmadı. Beyaz akıntın varsa o da bir belirti o zaten hala devam ediyor bende onun dışında mide bulantısı daha erken bence 5 buçuk haftalık o zaman başlamıştı ama hemen ben doktoruma söylemiştim doktor bana prilam diye bi ilaç yazdı. Bi kere ilacım bitmişti haftasonuna denk geldi hayatımda bu kadar kustuğumu hatırlamıyorum 11 defa kusmuştum mahvoldum o gün. Bu yüzden mide bulantısı kusma için daha biraz erken. Ayyy inşallah sende hamilesindir canım 😍😍💖
Evet bende araştırdım erken hala ama bende neden oluyo anlamadım acaba iğnelerin etkisimi diye düşündüğümde oldu beyaz akıntım var şu anda benim goguslerim zaten büyüktü ama şu anda aşırı büyüdü sertleşti gogsumun ucu yoktu şu anda ucu çıkmış dik bir şekilde 10 gündür agriyo dokunamiyorum bile

Rabbim analı babalı büyütsün inşallah hayirli evlat olsun

Dün başka hastanede verdim kan sonucum negatif çıktı 1.21 olarak çıktı ama adet olmadım hala kasıklarımda ağrı var goguslerimin ağrısı gittikçe artiyo dün tamamen bulantı başladı bı kaç gün öncesinden bulantım vardı ama geri gidiyordu bulantı dün boyuna kustum gazim çok fazla arttı anlamadım neden böyle olduğunu test yaptım hepside siliklesti daha sonrasında ilk 30 sn içinde kırmızı olarak çift çizgileri gördüm bı kaç saat sonra baktığımda siliklesmis oluyodu kan tahlilinde herşey normal sadece folikasit çok yüksek çıktı asla şeker veya tatlı sevmeyen ben gizli şeker diyabet çıktı ve tedaviye başlamadan önce gayet normaldi bütün sonuçlarım napsam bilemedim tekrar kan versem mi başka bı yerde yada daha sonrasında beta artarmi

X