- 6 Temmuz 2022
- 30
- 44
- 38
-
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
Aynen yarın erken gebelik testini yapacağım 7. Günüm oluyorNormal gebelik testinin hassasiyeti bu erken evrede sonuç vermez. Erken gebelik testi deneyin, onlar daha hassas.
Bence hiiiicccc negatifi dusunmeBenim de 18’i test günüm. Bende kan testi için bekleyeceğim. Ama bir gün öncesinde pazar günü evde gebelik testi yapıp bakacağım, negatif ide kendimi bına hazırlamak istiyorum
Ya açıkcası içimde hep pozitif bir his var, ama hayat belli de olmazBence hiiiicccc negatifi dusunme
Benimde bugun 5. Gunum. Sizin 5. Gun embriyosumuydu acaba. Bende 8. Gunumde erken gebelik testi yapsam mi diye dusunuyorum ama benimki 3. Gun embriyosuyduAynen yarın erken gebelik testini yapacağım 7. Günüm oluyor
Bacaklarim benim de fena. Eslikci kasik agrisi da var… belirti midir ilaclardan mi onu hepimiz test gunlerimizde anlayabilecegizkızlar bu bacak ağrısı nedir ya ilk gebeliğimde yaşamıştım bu ağrıyı korona olmuşum gibi ağrıyordu yine aynı ağrı arada belede vuruyor , sizce belirti olabilir mi iğneler mi yapıyor bu ağrıyı
Amin canim insallahYa açıkcası içimde hep pozitif bir his var, ama hayat belli de olmazİnşallah burada böyle yazan böyle çilelerle uğraşan herkesin Rabbim kucağına bebeğini sağlıkla versin
Çok haklısınız da gününe kadar bekleyip kan testi versem çok strese girerim. Böyle daha kolay geçiş yapabilirim diye düşündüm, kendim için. 3. Deneme olunca süreci geçirmek kolay olmuyorBence hergün test yapmayın dedrim ,dr.kan sonucunu ister sizden kendinizi üzmezsinizde naçizane fikrim
Inşallah canımYa açıkcası içimde hep pozitif bir his var, ama hayat belli de olmazİnşallah burada böyle yazan böyle çilelerle uğraşan herkesin Rabbim kucağına bebeğini sağlıkla versin
Test günü, kese görmeye, kalp atışları, organları gelişmeye derken inşallah da sonra kucağımıza alır hepimiz evimize döneriz ve sonra da büyümesine izleyeceğiz bir gün gelip bu dönemi bir tebessümle düşünürüz inşallahKizlar ben test gunume kadar beklemeyi, 9 ay doguma kadar beklemenin provasi gibi dusunmeye calisiyorum. Bu sekilde sabredecegim insallah gunune kadarTest gununu beklemek isteyip sabretmekte zorlananlariniz belki boyle dusunmeyi deneyebilir diye yazmak istedim sonucta bu pozitifi alinca onumuzde sabir gerektiren uzuuun bir surec var hayirlisiyla
Amin insallahTest günü, kese görmeye, kalp atışları, organları gelişmeye derken inşallah da sonra kucağımıza alır hepimiz evimize döneriz ve sonra da büyümesine izleyeceğiz bir gün gelip bu dönemi bir tebessümle düşünürüz inşallah
Benimde 3.deneme 1 kimyasal gebelik dahil. sizi çok iyi anlıyorum ama dr.12.gün testini dikkate alıyor ,ben akışına bırakmaya çalışıyorum kendimi,Çok haklısınız da gününe kadar bekleyip kan testi versem çok strese girerim. Böyle daha kolay geçiş yapabilirim diye düşündüm, kendim için. 3. Deneme olunca süreci geçirmek kolay olmuyor
Bende çok iyi anlıyorum benim de 5 denemem oldu son bir kimyasal gebelik oldu, zor ama beklememiz lazım başka çaremiz yok inşallah her şey güzel olacakBenimde 3.deneme 1 kimyasal gebelik dahil. sizi çok iyi anlıyorum ama dr.12.gün testini dikkate alıyor ,ben akışına bırakmaya çalışıyorum kendimi,
Inşallah rüyan gerçek olacak ve o cennet konusunu alacaksınAmin insallah
Ben bir onceki gece ruyamda bembeyaz tenli bir bebegi opup opup kokladim. Sabaha karsiydi, tam o esnada uyandim, oyle bir gerceklik hissi vardi ki… inanilmaz hosuma gitti
İste o opup koklamayi bekliyorum heyecanla
Aaa benim de 1 tane kimyasal var. Ben 2 transferide taze 3. Gün embriyosu ile oldum. Bu dondurulmuş ve 5. Gün embriyosu. Pozitif de alsam negatif de alsam erkenden doktora birşey demem, çünkü dediğin gibi dikkate almıyorlar. Hakkımızda hayırlısı olsun. Siz transfer oldunuz muBenimde 3.deneme 1 kimyasal gebelik dahil. sizi çok iyi anlıyorum ama dr.12.gün testini dikkate alıyor ,ben akışına bırakmaya çalışıyorum kendimi,
Evet 5 temmuzda oldum, dondurulmus 5.gün benimkide.inşallah isteyen herkes evlat sahibi olur, bu yola girmeden önce tüpbebek serüvenini pek bilmezdim .Aaa benim de 1 tane kimyasal var. Ben 2 transferide taze 3. Gün embriyosu ile oldum. Bu dondurulmuş ve 5. Gün embriyosu. Pozitif de alsam negatif de alsam erkenden doktora birşey demem, çünkü dediğin gibi dikkate almıyorlar. Hakkımızda hayırlısı olsun. Siz transfer oldunuz mu
Süpper bir provaKizlar ben test gunume kadar beklemeyi, 9 ay doguma kadar beklemenin provasi gibi dusunmeye calisiyorum. Bu sekilde sabredecegim insallah gunune kadarTest gununu beklemek isteyip sabretmekte zorlananlariniz belki boyle dusunmeyi deneyebilir diye yazmak istedim sonucta bu pozitifi alinca onumuzde sabir gerektiren uzuuun bir surec var hayirlisiyla
İnşallahhhTest günü, kese görmeye, kalp atışları, organları gelişmeye derken inşallah da sonra kucağımıza alır hepimiz evimize döneriz ve sonra da büyümesine izleyeceğiz bir gün gelip bu dönemi bir tebessümle düşünürüz inşallah
Hayırlı olsun, inşallah güzel sonuçlanır. Ben de hiç bilmezdim ve tüp bebek garanti sanıyordum. O yüzden ilk transferimde doktor 2 embriyo koyacaktı ve ben 1 tane istedim, ikiz olur zorlanırım diyeEvet 5 temmuzda oldum, dondurulmus 5.gün benimkide.inşallah isteyen herkes evlat sahibi olur, bu yola girmeden önce tüpbebek serüvenini pek bilmezdim .
Heyecanlıyım evet, kendimi orta rolantide tutmaya çalışıyorum birkaç kez deneyince artik...konrol edemeyecegimiz şeyler var hayatta.sonucu akışa birakmaya calisiyorum, neler geldi başıma aniden hapsurmalar,öksürükler,kocaman arı üstüme kondu ani zıplayarak,kovalamalar, vs yani canimcım akışa bıraktım.Hayırlı olsun, inşallah güzel sonuçlanır. Ben de hiç bilmezdim ve tüp bebek garanti sanıyordum. O yüzden ilk transferimde doktor 2 embriyo koyacaktı ve ben 1 tane istedim, ikiz olur zorlanırım diyebilinçsizlik işte. Bu sefer çok heyecanlıyım ve pozitif düşünüyorum, inşallah olacak. Senin test gününe az kalmış, heyecan doruktadır.