2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Bacaklarim benim de fena. Eslikci kasik agrisi da var… belirti midir ilaclardan mi onu hepimiz test gunlerimizde anlayabilecegiz insallah belirtidir

Bence hergün test yapmayın dedrim ,dr.kan sonucunu ister sizden kendinizi üzmezsinizde naçizane fikrim
Çok haklısınız da gününe kadar bekleyip kan testi versem çok strese girerim. Böyle daha kolay geçiş yapabilirim diye düşündüm, kendim için. 3. Deneme olunca süreci geçirmek kolay olmuyor

Kizlar ben test gunume kadar beklemeyi, 9 ay doguma kadar beklemenin provasi gibi dusunmeye calisiyorum. Bu sekilde sabredecegim insallah gunune kadar Test gununu beklemek isteyip sabretmekte zorlananlariniz belki boyle dusunmeyi deneyebilir diye yazmak istedim sonucta bu pozitifi alinca onumuzde sabir gerektiren uzuuun bir surec var hayirlisiyla

Test günü, kese görmeye, kalp atışları, organları gelişmeye derken inşallah da sonra kucağımıza alır hepimiz evimize döneriz ve sonra da büyümesine izleyeceğiz bir gün gelip bu dönemi bir tebessümle düşünürüz inşallah

Amin insallah
Ben bir onceki gece ruyamda bembeyaz tenli bir bebegi opup opup kokladim. Sabaha karsiydi, tam o esnada uyandim, oyle bir gerceklik hissi vardi ki… inanilmaz hosuma gitti
İste o opup koklamayi bekliyorum heyecanla

Çok haklısınız da gününe kadar bekleyip kan testi versem çok strese girerim. Böyle daha kolay geçiş yapabilirim diye düşündüm, kendim için. 3. Deneme olunca süreci geçirmek kolay olmuyor
Benimde 3.deneme 1 kimyasal gebelik dahil. sizi çok iyi anlıyorum ama dr.12.gün testini dikkate alıyor ,ben akışına bırakmaya çalışıyorum kendimi,

Benimde 3.deneme 1 kimyasal gebelik dahil. sizi çok iyi anlıyorum ama dr.12.gün testini dikkate alıyor ,ben akışına bırakmaya çalışıyorum kendimi,
Bende çok iyi anlıyorum benim de 5 denemem oldu son bir kimyasal gebelik oldu, zor ama beklememiz lazım başka çaremiz yok inşallah her şey güzel olacak

Aaa benim de 1 tane kimyasal var. Ben 2 transferide taze 3. Gün embriyosu ile oldum. Bu dondurulmuş ve 5. Gün embriyosu. Pozitif de alsam negatif de alsam erkenden doktora birşey demem, çünkü dediğin gibi dikkate almıyorlar. Hakkımızda hayırlısı olsun. Siz transfer oldunuz mu

Evet 5 temmuzda oldum, dondurulmus 5.gün benimkide.inşallah isteyen herkes evlat sahibi olur, bu yola girmeden önce tüpbebek serüvenini pek bilmezdim .

Süpper bir prova

Evet 5 temmuzda oldum, dondurulmus 5.gün benimkide.inşallah isteyen herkes evlat sahibi olur, bu yola girmeden önce tüpbebek serüvenini pek bilmezdim .
Hayırlı olsun, inşallah güzel sonuçlanır. Ben de hiç bilmezdim ve tüp bebek garanti sanıyordum. O yüzden ilk transferimde doktor 2 embriyo koyacaktı ve ben 1 tane istedim, ikiz olur zorlanırım diye bilinçsizlik işte. Bu sefer çok heyecanlıyım ve pozitif düşünüyorum, inşallah olacak. Senin test gününe az kalmış, heyecan doruktadır.

Heyecanlıyım evet, kendimi orta rolantide tutmaya çalışıyorum birkaç kez deneyince artik...konrol edemeyecegimiz şeyler var hayatta.sonucu akışa birakmaya calisiyorum, neler geldi başıma aniden hapsurmalar,öksürükler,kocaman arı üstüme kondu ani zıplayarak,kovalamalar, vs yani canimcım akışa bıraktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…