2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Teşekkür ederimm nasibimizde varsa inşallah hersey güzel ve sağlıkla devam edecek 😘
Ben birşey merak ediyorum kalp atısı fılan duyulduktan sonra doktorlar kn tahlılı ıstıyorlarmı hanı hormonlarımız ile ilgili tiroit kan dusuklüğü vs be aile sağlık ocagına bılgı vermemız gerekıyormu
Rica ederim canım inşallah güzel devam eder 😘 evet aile sağlık ocağı tatilinizi yapıyor kan tahlili vs onlar isteyecekler bilgilendirirseniz sizi ararlar.

Merhaba hanımlar pozitif sonuc alanlara sunı sormak istiyorum kanda pozitif gördüm bugün 10. Günüm günde 2-3 defa son 2 gündür kahverengi ve acık pembe lekelerim geliyor . Bunu yasayan var mı ya ? Doktor yat ayağa kalkma dedi

• Beğen
Reactions: Dei
Kızlar transfer sürecinde ve sonrasında herşeyi paylaştık geçen hafta kanamam oldu ve dün bebeklerimin kalp atışları durdu kürtajla aldılar burdan bişeyler yazıp kimseyi etkilemek istemiyorum Rabbim herkese herşeyin hayırlısını nasip etsin hakeden isteyen herkese nasip etsin biz ne yaparsak yapalım olmayınca olmuyormuş
Çok üzüldüm rabbim inş tekrardan kucağımıza sağlıklı sıhhatli ve hayırla alabileceğimiz evlatlar nadip eder.Benimde 8.haftamda kalbi durdu hiç kanamam filan da yoktu birkaç gün oldu kürtaj olalı Allahtan geldi

Kızlar transfer sürecinde ve sonrasında herşeyi paylaştık geçen hafta kanamam oldu ve dün bebeklerimin kalp atışları durdu kürtajla aldılar burdan bişeyler yazıp kimseyi etkilemek istemiyorum Rabbim herkese herşeyin hayırlısını nasip etsin hakeden isteyen herkese nasip etsin biz ne yaparsak yapalım olmayınca olmuyormuş
Rabbim sabir versin canim benim insallah hersey yoluna girsin bir an once

Merhaba hanımlar pozitif sonuc alanlara sunı sormak istiyorum kanda pozitif gördüm bugün 10. Günüm günde 2-3 defa son 2 gündür kahverengi ve acık pembe lekelerim geliyor . Bunu yasayan var mı ya ? Doktor yat ayağa kalkma dedi
Benim oyle oldu 8.günde bıgün 11.günüm geçti lekelenme

• Beğen
Reactions: Dei
Cookk geçmiş olsun rabbim sabrini versin tez zaman da hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsin

Kızlar transfer sürecinde ve sonrasında herşeyi paylaştık geçen hafta kanamam oldu ve dün bebeklerimin kalp atışları durdu kürtajla aldılar burdan bişeyler yazıp kimseyi etkilemek istemiyorum Rabbim herkese herşeyin hayırlısını nasip etsin hakeden isteyen herkese nasip etsin biz ne yaparsak yapalım olmayınca olmuyorm

Çok üzüldüm rabbim inş tekrardan kucağımıza sağlıklı sıhhatli ve hayırla alabileceğimiz evlatlar nadip eder.Benimde 8.haftamda kalbi durdu hiç kanamam filan da yoktu birkaç gün oldu kürtaj olalı Allahtan geldi
İnşallah tekrardan sağlıklı bir şekilde nasip eder Rabbim.
Birşey soracaktım sakıncası yoksa. Kalbi durmadan öncesinde birşeyler hissettiniz mi 8. Haftaya kadar nasıl ilerledi herhangi bir sıkıntı var mıydı

İnşallah tekrardan sağlıklı bir şekilde nasip eder Rabbim.
Birşey soracaktım sakıncası yoksa. Kalbi durmadan öncesinde birşeyler hissettiniz mi 8. Haftaya kadar nasıl ilerledi herhangi bir sıkıntı var mıydı
Benim iki embriyo konmuştu ama tek kese görmüştük sonrasında kendiliğinden bölünme olmuş tek yumurta ikizi oldular doktor sonradan bölünen embriyolar için riskli demişti zaten ikisininde kalp atışını duyduk aslında hiç bir sıkıntı yoktu 7. Haftada aşırı kanama oldu birinin kalp atışları yavaşladı onu kaybettik diğer embriyo kalbi atıyordu sonraki kontrole kadar kanama vs hiç bir sıkıntım olmadı kontrole gittiğimde diğer embriyonunda kalbi durduğunu öğrendim ve yıkıldım hiç beklemiyordum ama doktor biliyormuş zaten onun da gideceğini 😔

Benim iki embriyo konmuştu ama tek kese görmüştük sonrasında kendiliğinden bölünme olmuş tek yumurta ikizi oldular doktor sonradan bölünen embriyolar için riskli demişti zaten ikisininde kalp atışını duyduk aslında hiç bir sıkıntı yoktu 7. Haftada aşırı kanama oldu birinin kalp atışları yavaşladı onu kaybettik diğer embriyo kalbi atıyordu sonraki kontrole kadar kanama vs hiç bir sıkıntım olmadı kontrole gittiğimde diğer embriyonunda kalbi durduğunu öğrendim ve yıkıldım hiç beklemiyordum ama doktor biliyormuş zaten onun da gideceğini 😔
L Lovess

Amin canım inşallah çok üzücü bir durum yaşamayan anlayamaz vardır bir hayır diyoruz ama insanın içi kan ağlıyor doktorun bir şey dedi mi peki sanada çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda kucağımızı doldursun 🤲🙏

Çok üzüldüm okuduğumda inanın kayıplarınız için😔 bende 2 hafta önce yaşadım benzer bir süreci kürtaj oldum.Hakkınızda hayırlısı olsun İnşallah 🙏🏻Kendinizi çok üzmemeye çalışın giden geri gelmiyor çünkü Allah’ın takdiri bu.Ben ilk günlerden daha iyiyim daha iyi olucaksınız kendinizi bir şeyle meşgul edin bence ben hemen işe döndüm.Güçlü olmamız lazım gelicek bebeklerimiz için onları sağlıklı bir şekilde büyütebilmemiz için.Bana doktor 3 ay ara veriyoruz dedi rahmin kendini toplaması için rahmin hamileliği gördüğü için bundan sonra daha kolay olur dedi genetik tanı yapalım dedi bakalım 1 ay sonra belli olucakmış neden kalbinin durduğu.Ben inanıyorum sizde en doğru zamanda sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alıcaksınız🙏🏻Dualarımda sizde olucaksınız İnşallah Allah’ım bizede anneliği nasip eder.

Dr 7.hafta gittiğimde bir iki günlük gerilik gördü ama satla uyumluydu diğer herşeyi normal demişti 8.hafta gittiğimde 7+4 de kalmış dedi.7. Ve 8. haftalar gerçekten çok riskli haftalarmış dr kromozomal bir bozukluk olunca rahim atıyor dedi demek öyle birşey ama herşeye rağmen iki ayda olsa hamilelik duygusu yaşatan rabbime şükürler olsun çok güzel ve özel bir duyguydu rabbim hepimize çok uğraştırmadan hayırlı saplıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Çok üzüldüm okuduğumda inanın kayıplarınız için😔 bende 2 hafta önce yaşadım benzer bir süreci kürtaj oldum.Hakkınızda hayırlısı olsun İnşallah 🙏🏻Kendinizi çok üzmemeye çalışın giden geri gelmiyor çünkü Allah’ın takdiri bu.Ben ilk günlerden daha iyiyim daha iyi olucaksınız kendinizi bir şeyle meşgul edin bence ben hemen işe döndüm.Güçlü olmamız lazım gelicek bebeklerimiz için onları sağlıklı bir şekilde büyütebilmemiz için.Bana doktor 3 ay ara veriyoruz dedi rahmin kendini toplaması için rahmin hamileliği gördüğü için bundan sonra daha kolay olur dedi genetik tanı yapalım dedi bakalım 1 ay sonra belli olucakmış neden kalbinin durduğu.Ben inanıyorum sizde en doğru zamanda sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alıcaksınız🙏🏻Dualarımda sizde olucaksınız İnşallah Allah’ım bizede anneliği nasip eder.
Allahım tekrar bize bu duyguyu nasip etsin kucağımıza alacağımız günleri nasip etsin evet çok üzücü bir durum kimse anlamıyor yanına gelen her insan bir şey söylüyor gülüyorlar hayatları devam ediyor ama yemek yerken bile o son gördüğüm görüntü aklıma geliyor iki gün önce atan kalbin durmuş olması ne kadar takdiri ilahi desek de bu duygunun tarifi yok bende hemen işe döneceğim ama orda da herkes hamile olduğumu biliyordu 😔 banada doktor 3 ay sonra tekrar deneyeceğiz dedi hakkımızda inşallah hayırlısı 🙏

X