2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

evet aynı sorunu bende yaşadım , benimde kan sulandırıcıyı kestiler
Geçmiş olsun size de, konuşmuştuk sanki öyle hatırlıyorum😊 Doktor ilk 3 ay muhtemelen kan sulandırıcı kullanmayacaksın dedi. Uzun zamandır sıkıntım yoktu. Bugün yine lekelenme yaşadım. Dün kontrolümde kanama alanın geçiyor demişti doktorum. Umarım kanama alanı temizlendiği için gelmiştir. Lavaboya gitmeye korkar oldum🙄

Hanımlar merhaba konu dışı ve belki yasak bilmiyorum ama fikir almak istedim.. 4 aydır ek vitaminler kullaniyoruz eşim ve ben.. son zamlardan sonra eczane cok pahali gelmeye başladı. Nort vital ve biosteron kullanıyorum. Hangi internet siteleri güvenli ve orjinal ürün satıyor.. sizler nerden temin ettiniz vitaminlerinizi bilgi veren olursa sevinirim...
Dermoailem den alıyorum, orjinal ürünler, indirimler de oluyor, normal eczane fiyatına göre uygun. Sipariş verdiğim gün kargoya veriyorlar, yurtiçi kargo ile ertesi gün elime ulaşıyor. Tavsiye ederim.

kızlaaaaarr :KK16:

bişey sorucam yaa..

böyle varmı yokmu bilmemek çok gelmıyormu sızedeee .

ne kahve ıcebılıyorum ne gazoz ne çaaay sanki varmış gıbı hareket edıyoruz ama yok ta olabılır cok zor bunu bilmedeenn böylece beklemek
Çok zor. Vardır belki diye umutlanıyorsun, ona göre davranıyorsun, günler geçmek bilmiyor, oturup kalkarken, pazar poşeti taşırken bile tedirgin oluyorum. sonra bi de olmadığını öğrenince... hüsran.

Geçmiş olsun size de, konuşmuştuk sanki öyle hatırlıyorum😊 Doktor ilk 3 ay muhtemelen kan sulandırıcı kullanmayacaksın dedi. Uzun zamandır sıkıntım yoktu. Bugün yine lekelenme yaşadım. Dün kontrolümde kanama alanın geçiyor demişti doktorum. Umarım kanama alanı temizlendiği için gelmiştir. Lavaboya gitmeye korkar oldum🙄
aynen valla bende bazen oturduğum yerde kontrol ediyorum , benimde 10 gündür bişey yok inşallah böyle devam eder. yarın kontrole gideceğim bakalım benim kanama alanı ne durumda

Gittik canım. Diğer kese küçük kalmış gelişmemiş. Diğer kesemin kalp atışını dinledik şükürler olsun 🤲🤲🤲 videoya çektik. Ara ara açıp dinliyorum kalp atışını. Çok güzel bir duyguymuş ❤️❤️❤️
yaa diğer kese ne olacak peki ? vücut kendimi atıyor? çok şükür ki diğeri sağlıklı allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin canım 😊

Benim 12. Gün 349 14.Gün 743 cıktı transferi 28 temmuzda yapıldı cift koyuldu 5. Gun embriyosu
Cok sukur sağlıklı hamilelik geciririz guzellikle insallah🥰
İnşallah arkadaşım tek olmuş çift olmuş kız erkek hiçbiri önemli değil sağlıkla evlatlarımız doğsun da tek gerçeğinin bu.pozitif düşünceler evrenee güzellikler bizlere☺️☺️☘️☘️

Hayırlısı olsn inşallah bu sefer tutar insallah hepimizin bebekleri olur insallah bu son tedavilerimiz olurda kucaklarımıza alırız.sizin transferde rahim duvarınız kactı? Estrofemin 10.günü başka bi hastanede merak edip ölctürdüm üç ayrı ölçüm verdiler şu şekilde kavitenin alt kısmı 8.4 kavitenin tepe kısmı 6.8 kavitenin orta kısmıda 2.7 ve rahimde 3 çizgi görüntüsüde var hafta sonu kontrolüm var acaba transfere gidermi bu ölçüler cnk hepsi eşit kalınlıkta degil 3 kez histereskopi oldum yapısıklıktan dolayı ve rahim inceligi içinde kök hücre oldum
Merhaba, hepimiz için hayırlısı olsun sabırla bekliyoruz hepimiz mutlu haberi🙏🤲 biraz uzak kaldım buradan tatil vs. nasıl geçti transfer oldunuz mu ?

Sizin emriyolar kaç tane transfer edildi ?sayısını biz belirleye biliyormuyuz?birde genetik taramaya yolladınız mı kaçıncı gün embriyosuydu sizinki ve neden tutmadı bi sebeb dendimi mahsuru yoksa yasınız kaç cok soru sordum kusura bakmayın
yaş 40 3.gün embryiosuydu 2 tane transfer edilmişti. sayıyı sizin deneme sayısı ve 35 yaş üstü olmanıza bağlı 1 den fazla tutmadığında çift embriyo konabiliyor ama 2 den fazlası kanunen yasakmış zaten. önemli değil hayırlısı olsun sizin içinde

Gittik canım. Diğer kese küçük kalmış gelişmemiş. Diğer kesemin kalp atışını dinledik şükürler olsun 🤲🤲🤲 videoya çektik. Ara ara açıp dinliyorum kalp atışını. Çok güzel bir duyguymuş ❤️❤️❤️
masallah canim evet cok guzel bi duygu bizimkini de videoya hastanedekiler cekti atcaklar ama daha atmadilar bekliyorum.haftaya bi daha gitcem kontrole bakalim

yaa diğer kese ne olacak peki ? vücut kendimi atıyor? çok şükür ki diğeri sağlıklı allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin canım 😊
Teşekkür ederim canım. Diğer kese ne olacak sormayı unuttum. Sağlık ocağında değerlerimle ilgili kan tahlili yaptım, onu bile sormayı unuttum heyecandan. O yüzden cumartesi günü tekrar gideceğim. Doktora kalsa beni 3 hafta sonra çağırdı 🙄

Mrb. Bugun test gunumdu. Sonucum negatif. Ilaclari kesmemi ve 10.gun icinde regl olacagimi soyledi hemsire. Adet olunca arayip randevu almam gerektigini soyledi. Uzak mesafe sehir disina cikmak istiyorum, 1 hafta 10 gunlugune, aile ziyareti bu yil gidememistim. Bu sureyi beklersem okullar aciliyor zaten. Tecrubesi olanlar yardimci olabilir mi? 2-3 gune gelir mi yoksa 10gunu bulur mu? Allah herkesin hakkinda hayirlisini versin. Bu zor surecin sonunda evladinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.

Mrb. Bugun test gunumdu. Sonucum negatif. Ilaclari kesmemi ve 10.gun icinde regl olacagimi soyledi hemsire. Adet olunca arayip randevu almam gerektigini soyledi. Uzak mesafe sehir disina cikmak istiyorum, 1 hafta 10 gunlugune, aile ziyareti bu yil gidememistim. Bu sureyi beklersem okullar aciliyor zaten. Tecrubesi olanlar yardimci olabilir mi? 2-3 gune gelir mi yoksa 10gunu bulur mu? Allah herkesin hakkinda hayirlisini versin. Bu zor surecin sonunda evladinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.
Öncelikle çok üzüldüm canim seni çok iyi anlıyorum allahim tez zamanda nasip etsin inş 🙏🙏🙏
Benim birinci denememde 2. Gün adetim gelmişti ikinci denememde 3. Gun adetim gelmisti ama kisiden kişiye degisir canim

Ben negatiften 3 gun sonra olmuştum canim

Teşekkür ederim canım. Diğer kese ne olacak sormayı unuttum. Sağlık ocağında değerlerimle ilgili kan tahlili yaptım, onu bile sormayı unuttum heyecandan. O yüzden cumartesi günü tekrar gideceğim. Doktora kalsa beni 3 hafta sonra çağırdı 🙄
bu gün bende muayene oldum 3 hafta sonra gel dedi banada . kanama alanım büyümüş sürekli yat yürüme iş yapma dedi 😞

X