- 10 Şubat 2017
- 2.599
- 4.328
- 26
Nasil yani hamile degilim derkenMalesef hamile değilim. Her birinize sağlıklı hamilelik süreci diliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasil yani hamile degilim derkenMalesef hamile değilim. Her birinize sağlıklı hamilelik süreci diliyorum
32 yaşındayım, Kısmet olursa beklenen doğum 12.Temmuz 2022…İlk bebeğim olucakBilgilerinizi yazarmısınız kızlar yaşınızı bebeğin doğucak tarihini kaçıncı çocuk olduğunu
@Amy lee
Alohomoraa
@Ozqe59
Expresso
@little_miracle
Funda44
@Tatlibiber
@obursirin
@EylulMevsimi
@huzunbazask
M Minikk2626
@Yaziyorr
@Yolcu4069
@seva19
@Nottevenz
@hoppak
@mor hercai
@sanque
@bilgipaylasma
@eymentaa
@Anne12345
@burcueprem
@lilli
@suksuk
@Loya-Kiana
P ProXima
Orkide1221
@mersah22
@Hayatcandann
Bal0ncuk
Nosking
@Babasinin prensesi degil
@1delimavi
H Hira99
memurehanim
@miya06
@Caglunal
Yanlış etiketledğiö varsa kurusra bakmasın
Kuzum 38 yaş ,ilk bebek inşaallah 3 temmuz gibi ...☺cinsiyet cok merak ediyoreeeBilgilerinizi yazarmısınız kızlar yaşınızı bebeğin doğucak tarihini kaçıncı çocuk olduğunu
@Amy lee
Alohomoraa
@Ozqe59
Expresso
@little_miracle
Funda44
@Tatlibiber
@obursirin
@EylulMevsimi
@huzunbazask
M Minikk2626
@Yaziyorr
@Yolcu4069
@seva19
@Nottevenz
@hoppak
@mor hercai
@sanque
@bilgipaylasma
@eymentaa
@Anne12345
@burcueprem
@lilli
@suksuk
@Loya-Kiana
P ProXima
Orkide1221
@mersah22
@Hayatcandann
Bal0ncuk
Nosking
@1delimavi
H Hira99
memurehanim
@miya06
@Caglunal
yaş 25 26 Temmuz ilk çocukBilgilerinizi yazarmısınız kızlar yaşınızı bebeğin doğucak tarihini kaçıncı çocuk olduğunu
Canım ben hamile değilim 2021 temmuz annesiyiz Bal0ncuk la.Bilgilerinizi yazarmısınız kızlar yaşınızı bebeğin doğucak tarihini kaçıncı çocuk olduğunu
@Amy lee
Alohomoraa
@Ozqe59
Expresso
@little_miracle
Funda44
@Tatlibiber
@obursirin
@EylulMevsimi
@huzunbazask
M Minikk2626
@Yaziyorr
@Yolcu4069
@seva19
@Nottevenz
@hoppak
@mor hercai
@sanque
@bilgipaylasma
@eymentaa
@Anne12345
@burcueprem
@lilli
@suksuk
@Loya-Kiana
P ProXima
Orkide1221
@mersah22
@Hayatcandann
Bal0ncuk
Nosking
@1delimavi
H Hira99
memurehanim
@miya06
@Caglunal
Yaş 29, tahmini doğum 16.07.22, ikinci çocuğuma hamileyim. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimSevgili Anne adayları, yaşınızı, doğum yapacağınız yaklaşık tarihi, bebeğinizin cinsiyetini, kaçıncı cocugunuza hamile olduğunuzu yazmaniz yeterli olacaktır
Anne Adayı Yaş Beklenen Doğum Zamanı Çocuk Sayısı Cinsiyeti yoncambenim @Manoly34
Listede konuşan herkesi etiketldim tek tek tek kim haöile bakamadım kusura bakmayınCanım ben hamile değilim 2021 temmuz annesiyiz Bal0ncuk la.
Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
Hemencik yapı verir o yaa can canMavigrill sabirsizlikla listeyi yapmani bekliyoruz canm gec bile kaldik simdiden ellerin dert gormesin
Ah keşke
Kızlar biz 2021 annesiyi nosun dediği gibiCanım ben hamile değilim 2021 temmuz annesiyiz Bal0ncuk la.
Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
Yaş 26, 10 temmuz 2021,ilk bebek, cinsiyet belli değilSevgili Anne adayları, yaşınızı, doğum yapacağınız yaklaşık tarihi, bebeğinizin cinsiyetini, kaçıncı cocugunuza hamile olduğunuzu yazmaniz yeterli olacaktır
Anne Adayı Yaş Beklenen Doğum Zamanı Çocuk Sayısı Cinsiyeti yoncambenim @Manoly34