- 9 Ekim 2012
- 1.549
- 1.706
Ben de ya. Birinde kalalım artıkEvet ordakilerede yavaş yavaş buraya alalım zaten popıler olursa gelirler herhalde 2 grubu takip etmekden yoruldum valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de ya. Birinde kalalım artıkEvet ordakilerede yavaş yavaş buraya alalım zaten popıler olursa gelirler herhalde 2 grubu takip etmekden yoruldum valla
Erken başlamış. Bnm kızlarımda 6. Haftada başlamıştı. Şu an tetikte bekliyorumAy şu saatte bir bulantıyla uyandım hiç bulantım olmazdı tam 5. Haftaya girecekken başlaması kaç puan Biraz tuzlu çubuk yiyerek bastırdım geçti neyseki.. Sizde durumlar nasıl bulantı konusunda Nasıl başediyorsunuz?
Benim bünyem çok hassastır normalde ondan sanırım. Bir de ilk gebeliğim tecrübesizim her an tetikte bekliyorum bendeErken başlamış. Bnm kızlarımda 6. Haftada başlamıştı. Şu an tetikte bekliyorum
Benim çok bulantım var, evde duramıyorum bazen gidip balkona çıkıyorum bir oksijen alayım diye. Canım limon yiyebilirsin ben önceki iki gebeliğimde öyle yapıyordum birazcık rahatlıyordumAy şu saatte bir bulantıyla uyandım hiç bulantım olmazdı tam 5. Haftaya girecekken başlaması kaç puan Biraz tuzlu çubuk yiyerek bastırdım geçti neyseki.. Sizde durumlar nasıl bulantı konusunda Nasıl başediyorsunuz?
Listede burada olmak daha mantıkliArtık buraya toplanıyoruz sanırım, ben yerimi alayım şuracıkta
Bende öyleyim. Buradayım bundan sonra hep beraber burayı takip edersek daha kolay olurBen de ya. Birinde kalalım artık
Evet genel olarak son adet tarihini kullanıyorlar bir de kese göründü mü ultrason haftası oluyor ama doğum sat s göre oluyorSelam kızlar hepinize günaydın ben son adet tarihime göre değil de geç döllenme tarihime göre ekleme yaptım şimdi doktora gittiğimde son adet tarihimi mi kullanacak henüz gidemedim çalışıyorum
Doktor son adet tarihini sorar. Geç döllenme olduğunu nerden biliyorsunuz? Yani şüpheli ilişki tarihini baz almıyor doktor. Keseye bakar son adet tarihiyle arasında çok fark varsa o zaman değiştirir tarihiSelam kızlar hepinize günaydın ben son adet tarihime göre değil de geç döllenme tarihime göre ekleme yaptım şimdi doktora gittiğimde son adet tarihimi mi kullanacak henüz gidemedim çalışıyorum
Genelde bulantıların kalp atışıyla başladığı söylenir.Birde bir sorum olacak benim iki gebelikte de ne mide bulantısı ne başka birsey olmadı sadece ağrılar batmalar oldu o kadar. Yine öyle olur diye bekliyorum ama normalde bulanti kaç haftada başlıyor? Şuan 4+2 galiba çok yeni zaten.
Ben korkuyla beklemeye devam edeyim ama ettim 2 düşük yaptı ikisinde de kalp atışı yoktu aşırı bulanti yaşadı herkeste de değişiyor galibaGenelde bulantıların kalp atışıyla başladığı söylenir.
Adetim 11 gün geçikti silik bir test çıktı ve kan verdiğim de sonucum 6.9 sonra iki arayla tekrarladık 26.47 olmuştuk 11 gün geçmiş bir adetin bu kadar düşük olması geç döllenmeden kaynaklıDoktor son adet tarihini sorar. Geç döllenme olduğunu nerden biliyorsunuz? Yani şüpheli ilişki tarihini baz almıyor doktor. Keseye bakar son adet tarihiyle arasında çok fark varsa o zaman değiştirir tarihi
Yok tatlım daha henüz görülmesi imkansız beta değerim çok çok düşük benim o zaman adetime göre 6. Haftam ama normalde 3. HaftamEvet genel olarak son adet tarihini kullanıyorlar bir de kese göründü mü ultrason haftası oluyor ama doğum sat s göre oluyor
Sevgili Anne adayları, yaşınızı, doğum yapacağınız yaklaşık tarihi, bebeğinizin cinsiyetini, kaçıncı cocugunuza hamile olduğunuzu yazmaniz yeterli olacaktır
Sıra Anne Adayı Beklenen Doğum Zamanı Yaş Çocuk Sayısı Cinsiyeti 1. @Hira99 3 TEMMUZ 38 1. 2. MahidevranSultan 4 TEMMUZ 29 3. 3. @obursirin 4 TEMMUZ 35 1. 4. @Merve2401 5 TEMMUZ 24 1. 5. @Yolcu4069 5 TEMMUZ 28 1. 6. @sanque 6 TEMMUZ 32 1. 7. @lilli 6 TEMMUZ 30 1. 8. @Ayseee8145 7 TEMMUZ 30 1. 9 @hilalcikk 8 TEMMUZ 32 3. 10. @huzunbazask 10 TEMMUZ 39 2. 11. O Ozqe59 10 TEMMUZ 28 1. 12. @Minikk2626 10 TEMMUZ 25 1. 13. @Funda44 10 TEMMUZ 26 1. 14. @mor hercai 10 TEMMUZ 35 3. 15. mavibeyazzz 11 TEMMUZ 26 1. 16. @Alohomoraa 11 TEMMUZ 28 1. 17. @Senbilirsiniz 11 TEMMUZ 29 2. 18. @yoncakolyembenim 12 TEMMUZ 28 1 19. @1erkek1kadin1cocuk 12 TEMMUZ 23 2. 20. @Banucicek16 12 TEMMUZ 32 1. 21. @seva19 12 TEMMUZ 30 2. 22. Expresso 13 TEMMUZ 37 3. 23. @SevimliKedii 13 TEMMUZ 31 1. 24. @Duygu_06 14 TEMMUZ 37 1. 25. @Hly55 14 TEMMUZ 34 3. 26. @Orkide1221 14 TEMMUZ 32 1. 27. fbtl 15 TEMMUZ 32 3. 28. @maram2727 15 TEMMUZ 38 3. 29. @dofh 16 TEMMUZ 29 2. 30. @Hayatcandann 16 TEMMUZ 25 2. 31. @anneadayim 17 TEMMUZ 35 2. 32. @ATPaz 19 TEMMUZ 34 2. 33. @memurehanim 26 TEMMUZ 25 1. 34. elinay19 2 TEMMUZ 29 2.
Anladım. Doktor buna göre değerlendirir zaten ama yine de son adet tarihi istiyor sonra kese ölçüyor karar veriyor. Hayırlı olsunAdetim 11 gün geçikti silik bir test çıktı ve kan verdiğim de sonucum 6.9 sonra iki arayla tekrarladık 26.47 olmuştuk 11 gün geçmiş bir adetin bu kadar düşük olması geç döllenmeden kaynaklı
Evet kan sayımına devam dedik doktorumuz teşekkür ederimAnladım. Doktor buna göre değerlendirir zaten ama yine de son adet tarihi istiyor sonra kese ölçüyor karar veriyor. Hayırlı olsun
Merhaba canım hayrlısı olsun inşallah bende senle aynı durumdayım çarşamba günü gidip öğrenicem kısmetse Bi trlü hesaplayamadım net haftayıYok tatlım daha henüz görülmesi imkansız beta değerim çok çok düşük benim o zaman adetime göre 6. Haftam ama normalde 3. Haftam