- 12 Aralık 2017
- 5.050
- 8.757
- 32
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #2.961
Kan hiç vermedim idrarla takip ettim. Önceki kimyasalimda degerim 50yken kanamam başlamıştıKan verdin mi evet yok gözüküyor ama kimyasal olsa bile kanama olmadan 0 lanmazdi aslinda
Aynenn aynen kesinlikle çok güzel olur istersen hamilelik imzayı oluştur altta seninde bizim gibi yazsınInsallah duyariz canim. benim 25 kasim dogum günüm o gune randevu aldim haftaya kaynanamlara gidecegiz bir hafta orda kalacagiz dogum gunumu de orda kutlayacagiz nasipse.artik onlara da surpriz olur
Kizlar sosyal medyada takiplesen yokmu aslı ile bende çok merak ettim insallah korktuğumuz gibi bisey yoktur ve yalnız degildirMahidevranSultan umarım sıkıntısız sorunsuz hallolmustur. Merak ettik Mahidevran iyi haberlerini bekliyoruz.
Canim bende istedim yazmayi esim kiziyo nazara gelir diyo bende ondan yapmadim.yoksa benim hayalimdi ben 2 yildir diuodum hamile kalinca bende yapacam buraya diyeAynenn aynen kesinlikle çok güzel olur istersen hamilelik imzayı oluştur altta seninde bizim gibi yazsın
Bana folidoce yazdı. 20₺ ödedim.
Sadece folik asit mi komplike vitamin mi
. Burada kimse kimseyi görmedi ve tanımıyorCanim bende istedim yazmayi esim kiziyo nazara gelir diyo bende ondan yapmadim.yoksa benim hayalimdi ben 2 yildir diuodum hamile kalinca bende yapacam buraya diye
Bende çok merak ettim umarım birşey yokturKizlar sosyal medyada takiplesen yokmu aslı ile bende çok merak ettim insallah korktuğumuz gibi bisey yoktur ve yalnız degildir
Aynen bebiş tanımıyorız ya birbirmizi hepimizde hamileyiz zaten kimin nazarı değcekCanim bende istedim yazmayi esim kiziyo nazara gelir diyo bende ondan yapmadim.yoksa benim hayalimdi ben 2 yildir diuodum hamile kalinca bende yapacam buraya diye
Ben gideceğim bakalım ne alemdeGunaydin kizlar bugun kalp atisi duyanlar kese görenler olacakmi güzel haberlerle gelin insallah
Günlerimiz aynı ama ben ancka gördüm keseBakalım ben de bugün kalp atışını duymak ve sağlıklı mi diye bakmak için gideceğim. Umarım kalbi atar minik nüve min
AnkaraŞehir de alayım mı canımmmm
Benim de ümidim pek yok ama merak işteGünlerimiz aynı ama ben ancka gördüm kese
Arya çok sevindim canım içini ferah tut vajinal duyulduysa tamamdır artık biraz büyüyünce karından da duyulur. Hiç sıkıntı yapma.Canim bende kalp atisini duydum 5+6 da ama kafindan görülmedi vajinal bakti doktor.acaba karindan ne zaman duyabilirim.insan bir türlü rahat olamıyor. Sürekli scaba diyor. Allah hepimize hayırlı saglikli evlatlar nasip etsin inşallah
Canim iste esim biraz korkuyor dusuk tehlikem var diye.birde eylülde negatif tüp bebek tedavisi yasadik.esime kalsa 6 aylik olana kadar kimse bilmesin dedi de ben dayanmadim anneme soyledim. Burada kimse kimseyi görmedi ve tanımıyor
Sarı çizmeli mehmet ağa hesabı yani
Kim tanıyor sizi
Gözün görmeyıp hic tanımadığına nasıl nazar değer