- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 34
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #3.001
Evet gitsen sadece kese görünür muhtemelen. Kalp atışıda görülsün dersen bekle biraz daha.Demekki bende simdi gitsem sadece keseyi görürüm ozmn bekleyeyim haftaya gideyim diyorum
Dediğin gibi düzenli takip edersin daha iyi olurDoktoru beğenmedim zaten. Ben sarı akıntım var diye iki defa belirtmek zorunda kaldım. İdrar testi falan istemeden 3 gece arayla uygulanacak bir fitil verdi. Kullanmadım. İstanbul'a dönünce doktor düzgün takip başlatır.
Demekki bende simdi gitsem sadece keseyi görürüm ozmn bekleyeyim haftaya gideyim diyorum
Şuan çok yeni ondan bence .Bana yazdığı folidoce sadece folik asit. B6 vitamini yani.. 20₺ vermiştim eczanede.
Kese gördükten sonra başka vitamin almama gerek var mı diye sordum. Belki decavit tarzı multivitamin falan verir diye. Kan değerlerime bile bakmadan gerek yok dedi..
Valla canım 6 aylığa kadar kimse anlamazsa şaşarım yani.Canim iste esim biraz korkuyor dusuk tehlikem var diye.birde eylülde negatif tüp bebek tedavisi yasadik.esime kalsa 6 aylik olana kadar kimse bilmesin dedi de ben dayanmadim anneme soyledim
Şuan çok yeni ondan bence .
Belki 8 ile 10. Haftada vermeye başlarlar.
Magnorm doğuma kadar kullandım ve çok rahat geçirdim hamileliği10 gün sonra belli olur zaten hayırlısıyla.
Zaten magnezyuma ihtiyacım olacaktır. Şimdiden kalça ve bacak ağrım oluyor. Oğlumda magnorm içmiştim mide bulantım varken
Geçmiş olsun canımkızlar çok kötü grip oldum parol içtim bir tane mandalina ıhlamur falan idare etmeye çalışıyorum ama çok fenayım ya
Hayırlısı canım. Öğrenince yaz bizede merak ediyorum çokYaaaa gerçekten mi inşallah yaa çok istiyorum oğlum olsun hayırlısı bakalım
İnsallah hemşireyim idarenin inisiyatifine bırakan hastanelerde var insallah alabilirimBencr ayrılabilirsin.
Vala bende göğüs hassasiyeti ve büyümesi disinda pek belirti yok birde her an adet olacakmisim gibi kasik agrilarim var.bulanti falan daha baslamadi.Valla canım 6 aylığa kadar kimse anlamazsa şaşarım yani.
Her şeyden önce bulantılardan dolayı yüzüm ele veriyor
9 ekimdi canım. Yumurtlama tarihim 29 ekimdi ama. Haberdar et beni de inşallah düzenli yükselir ikimizindeSon adetin neydi canım..çok şükür..bende sabah vereceğim..
Tabiki normal cnaım başlardkai gibi artış olmuyor bi yerdne sonra en yüksek seviyeye gelip öyle kalıyor. Yani zaten ultrasonda gçrünme evresine geldikten sonra beta bakılmaz bile. Herşey normal dediyse içini ferah tutKızlar merhaba dün bahsettiğim mide bulantısı yok durumu gece bana afedersiniz sabaha kadar kusma olarak geri döndü...gece başladı ve asla uyuyamadım. Artık halsiz düşünce acile gittik serum falan verdiler. Ultrasonla bakıldı tahlil falan yaptı doktor herşey normal dedi. Prilam yazdı. Bir de aklıma şey takıldı ben 2gün önce beta testi yapmıştım 19 binlerde çıkmıştı acilde tekrar bakmışlar 20 binlerde çıkmış.. Sizce artışın yavaşlaması normal mi?
Yerinden yerine fark gösteriyomuş canım aynı yerde yapın diyolar hep kan testini . Geçmiş olsun çok korkuyorum bende böyle durumlardanKızlar merhaba dün bahsettiğim mide bulantısı yok durumu gece bana afedersiniz sabaha kadar kusma olarak geri döndü...gece başladı ve asla uyuyamadım. Artık halsiz düşünce acile gittik serum falan verdiler. Ultrasonla bakıldı tahlil falan yaptı doktor herşey normal dedi. Prilam yazdı. Bir de aklıma şey takıldı ben 2gün önce beta testi yapmıştım 19 binlerde çıkmıştı acilde tekrar bakmışlar 20 binlerde çıkmış.. Sizce artışın yavaşlaması normal mi?
Anladım canım ben o zaman geç giderim muayeneyeSat tarihine göre daha küçük demek oluyor bu da sanırım benim durumuma benzer asla kötü değil sadece bizim hesaplarımızdan daha geç görünecek bize göre 5 hafta aslında 4.5 hafta gibi düşünebilirsin. Geç döllenme ile ilgili normal yumurtlama tarihinden daha geç yumurtlama olmuş döllenme geç gerceklesmistir
Tabiki normal cnaım başlardkai gibi artış olmuyor bi yerdne sonra en yüksek seviyeye gelip öyle kalıyor. Yani zaten ultrasonda gçrünme evresine geldikten sonra beta bakılmaz bile. Herşey normal dediyse içini ferah tut
Sağolun kızlar inşallah tiksinmezsiniz bişeydenYerinden yerine fark gösteriyomuş canım aynı yerde yapın diyolar hep kan testini . Geçmiş olsun çok korkuyorum bende böyle durumlardan
Hadi bakalım cok güzel beraber takip etmek di mişimdi heyecanla bu iki haftayı bekleyeceğiz aldim bile randevu
Çok çok geçmiş olsun. Haftanı görememişim canım bence normal beta sürekli aynı hızda artmaya devam etmiyor belli bir zaman sonra yavaşlıyor ve akabinde yavaş yavaş düşüş yaşanıyor ilerleyen aylarda bunu biliyorum. İçin rahat olsun.Kızlar merhaba dün bahsettiğim mide bulantısı yok durumu gece bana afedersiniz sabaha kadar kusma olarak geri döndü...gece başladı ve asla uyuyamadım. Artık halsiz düşünce acile gittik serum falan verdiler. Ultrasonla bakıldı tahlil falan yaptı doktor herşey normal dedi. Prilam yazdı. Bir de aklıma şey takıldı ben 2gün önce beta testi yapmıştım 19 binlerde çıkmıştı acilde tekrar bakmışlar 20 binlerde çıkmış.. Sizce artışın yavaşlaması normal mi?
6+5 olucam bende o güneDuyabilme ihtimalin var canımgenelde 6+3 den sonra duyuyo sanıırm
Ben kesin olsun diye 7. Haftama aldım