- Konu Sahibi yoncambenim
- #2.981
Biraz da amacım doktor araştırmak açıkçasıBenim de ümidim pek yok ama merak işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz da amacım doktor araştırmak açıkçasıBenim de ümidim pek yok ama merak işte
Ben kiloluyum biraz benim kesin duyulmazArya çok sevindim canım içini ferah tut vajinal duyulduysa tamamdır artık biraz büyüyünce karından da duyulur. Hiç sıkıntı yapma.
Aynen bebiş tanımıyorız ya birbirmizi hepimizde hamileyiz zaten kimin nazarı değcek yinede sen bilirsin tabica
Biliyorum canim.desim ya ben hep ozeniyordum birgun hamile kalirsam yazacam diye ama esimi tahmin edemedim sanirimAynen bebiş tanımıyorız ya birbirmizi hepimizde hamileyiz zaten kimin nazarı değcek yinede sen bilirsin tabi
Canım naptn gittin mi doktora?4+5 deyim. Doktora hemen randevu aldım acilde de hcg yaptıracağım. ( İnş normaldir
Insallah canim.vala hepimiz hem heyecqnli hem stresli hemde degisik baska duygular icindeyiz.Arya çok sevindim canım içini ferah tut vajinal duyulduysa tamamdır artık biraz büyüyünce karından da duyulur. Hiç sıkıntı yapma.
Duyabilme ihtimalin var canım genelde 6+3 den sonra duyuyo sanıırmMerhaba kızlar bugün tam 6 haftadayim kalp atışı için 18 ne randevu aldım duyarmiyim acaba yoksa erkenmi
Geçmiş olsun canım dikkat et kendinekızlar çok kötü grip oldum parol içtim bir tane mandalina ıhlamur falan idare etmeye çalışıyorum ama çok fenayım ya
Bizim seninle aynı günlerimiz canım ben de bugün keseyi gördüm 2 hafta sonra da inşallah kalp atışıKızlar çıktım şimdi keseyi gördüm 2 hafta sonra çağırdı bakalım hayırlisı
Kızlar çıktım şimdi keseyi gördüm 2 hafta sonra çağırdı bakalım hayırlisı
Aslında normal görüyor. Önemli olan keseyi görmek dedi dediği tarihte görüldü. Geç döllenme demedi yaniMaşallah
Tahmini doğum tarihi için bir şey dedi mi? Beta değerin senin de yüksek ilerlemiyordu benim gibi. Geç döllenme falan dedi mi?
İnternetteki otomatik hesaplayıcılarda yazanı takvime ekledik ama gelişime göre doktor farklı bir şey söyler mi acaba
Hadi bakalım cok güzel beraber takip etmek di mi şimdi heyecanla bu iki haftayı bekleyeceğiz aldim bile randevuBizim seninle aynı günlerimiz canım ben de bugün keseyi gördüm 2 hafta sonra da inşallah kalp atışı
Evet ben de doktor konusunda karasızım sen İstanbulda mısın? Nereye gitmeyi düşünüyorsun fikir alışverişi yaparızBiraz da amacım doktor araştırmak açıkçası
Çoğunda vitamin var diye biliyorum hepsi olmasa da.
Benimki de aynı şekilde d3 , iyot falan var
Evet canım iyi yapmışsın ben de aldım çok heyecanlı gerçekteninşallah sağlıkla gelsin yavrularımızHadi bakalım cok güzel beraber takip etmek di mi şimdi heyecanla bu iki haftayı bekleyeceğiz aldim bile randevu
Allah allah aslında değerlere göre takviye veriyor. Bana kalp atışıyla tahlilleri yapalım takviyeleri belirleyelim dedi. Diğerlerinde de bu doktora gitmiştim bu yolu izlemisti.Bana yazdığı folidoce sadece folik asit. B6 vitamini yani.. 20₺ vermiştim eczanede.
Kese gördükten sonra başka vitamin almama gerek var mı diye sordum. Belki decavit tarzı multivitamin falan verir diye. Kan değerlerime bile bakmadan gerek yok dedi..
Demekki bende simdi gitsem sadece keseyi görürüm ozmn bekleyeyim haftaya gideyim diyorumBizim seninle aynı günlerimiz canım ben de bugün keseyi gördüm 2 hafta sonra da inşallah kalp atışı
Aslında normal görüyor. Önemli olan keseyi görmek dedi dediği tarihte görüldü. Geç döllenme demedi yani
Çok şükür canım inşallah olumsuz birşey de yoktur dikkat et kendineKızlar hepinize teşekkür ederim Allah razı olsun merak etmişsiniz
Ben iyiyim şu an yazacak vaktim yoktu ama merakta bırakmakta istemedim müsait olduğumda gelip anlatacağım
Allah allah aslında değerlere göre takviye veriyor. Bana kalp atışıyla tahlilleri yapalım takviyeleri belirleyelim dedi. Diğerlerinde de bu doktora gitmiştim bu yolu izlemisti.