- 25 Mayıs 2020
- 775
- 644
- 27
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #2.941
Evet ilk bebeğim olacak inşallahAyy seninki büyümüş maşallah ilk bebeginmi duyarsiniz insallah pazartesi günü garanti olur
Aminn insallah inşallahEvet ilk bebeğim olacak inşallahhepimiz sağ salim hayırlısıyla sağlıkla kucaklarımıza alırız umarım
Kizlar gebelik testim pozitif cikinca kan tahlili yaptirdim 2925 çikti adetim 3 gün geçiyor gitsem kalp atışını duyarmiyim acaba, yoksa bekliymmi
Kalp atışını duyamazsın ama kese gözükür.Hayırlı olsun aramıza hoşgeldin. 3 gün için değer çok yüksek geldi ama çok ilginç Benim 3 gün geçince 600 lerdeydi.
Bekliyoruz haber canım
Bencr ayrılabilirsin.Ücretsiz izindeyim 24 haftadan sonra idari izin devam ediyorsa hiç çalışmadan idari izne ayrılacağım yoksa 32 ye kadar çalısacagım
Ben de merak ettim, gece yazmamışMahidevranSultan umarım sıkıntısız sorunsuz hallolmustur. Merak ettik Mahidevran iyi haberlerini bekliyoruz.
Çok benziyor durumumuz benimde oğullarım da hemen görmüştüm herseyi. Bugun gecikmenin 8.gunu geçen gittiğimde göremedim yine gideceğim kese görmeye bugunOğlumda 2 gün geçince 1425 idi. Bunda 5 gün gecikmeye 579 çıktı
Bugün itibariyle 9 gün gecikme ve yeni bir kese var. Oğlumun ilerleyişi farklıydı bu farklı.
Acaba bu 24.haftayi nasıl hesapliyorlar .Doktor bir rapor falan mı veriyor .Keşke geçen yıl olduğu gibi bu yıl da gebelere idari izin çıksa. İnsan korkuyor .Bencr ayrılabilirsin.
Kan verdin mi evet yok gözüküyor ama kimyasal olsa bile kanama olmadan 0 lanmazdi aslindaIkili olanlar önceki gunlerdeki tekli olan bugünkü testim. Dayanamadım hatta demin bk tane daha yaptım onda da bisiy yok.
Sanırım yine kimyasal oldubekliyorum kanamayı
Kendi doktorunuz veriyor raporu,süre dolduğunda. Benim de 6 yıl oldu ama öyle hatırlıyorum.Acaba bu 24.haftayi nasıl hesapliyorlar .Doktor bir rapor falan mı veriyor .Keşke geçen yıl olduğu gibi bu yıl da gebelere idari izin çıksa. İnsan korkuyor .
Canım ben hee gebeliğimde yalnızca bir kez kanda beta hcg baktırdım onda adetim gecikince o yüzden bi fikrim yokBebeğin kalp atışları kaç hcg iken ultrasonda duyuluyor biliyor musun?
Ben bugün gördüm canım 5+2 de betam 5432 çıktı Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin hepimize inşallahGunaydin kizlar bugun kalp atisi duyanlar kese görenler olacakmi güzel haberlerle gelin insallah
Valla bende merat ettim yaa inşallah kötü brşey olmamıştır söylerken tek değildirMahidevranSultan sesin çıkmadı merak ettim bende umarım yolundadır hersey.
7 haftadan sonra duyuluyormul canım hepimiz 7. Haftaya randevu aldıkCanim bende kalp atisini duydum 5+6 da ama kafindan görülmedi vajinal bakti doktor.acaba karindan ne zaman duyabilirim.insan bir türlü rahat olamıyor. Sürekli scaba diyor. Allah hepimize hayırlı saglikli evlatlar nasip etsin inşallah
Insallah duyariz canim. benim 25 kasim dogum günüm o gune randevu aldim haftaya kaynanamlara gidecegiz bir hafta orda kalacagiz dogum gunumu de orda kutlayacagiz nasipse.artik onlara da surpriz olur7 haftadan sonra duyuluyormul canım hepimiz 7. Haftaya randevu aldıkkısmetse duyucan hepimiz miniklerin kalplerini