• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ama örtü örttün tabi doktor okadar ilgisizdiki bana hiç ilgilenmedi bile ben hatta ultrasonda bakarken yokmu acaba dedim bakıyoruz işte dedi tersledi gerizekalı daha 2 gün önce öğrendim zaten doktor desteğine de ihtiyacım var napıcam bilmiyorum yeni doktor arıyorum mecburen:KK43:
Boyle şeylerde hic anlasiyli olmuyor malesef doktorlar banu çiftçinin you tube da muayene videosu var orada ne yapıldığını cok guzel anlatıyor bilirsen korkun azalir belki zamanla alışırsın zaten illaki olacak vajinal muayene sezeryan zorunlu olmadıkça dusunmemeni öneririm hic gitmediysen korkman cok normal hic hissetmiyorsun bile zaten vajinal muayene de acı vs

Ben örtü falan olduğunu bilmiyordum ya direk açıyoruz sandı 😁 ya 24 yaşındayım hiç gitmemişim bu tarz şeyler için zaten kazayla hamile kaldım kimseye söylemiyorum henüz kimseye de soramıyorum buradan utangaçlığım üçin destek almak istedim
Hiç takılma böyle şeylere valla kadınız sonuçta yapcak bir şey yok o da sıradan bir organ :KK48:
Sezeryan istesek sezeryan yapmazlar mı :KK43:
eğer normal doğurabiliyosan neden karnını kat kat kestiresin ki? sezeryan acil durumlarda evet çok faydalı ama normal doğum gibi sağlıklı ve rahat değil.
Bayramdan sonra gideceğim canim normal değil zaten ilerlemesini beklemek mantıklı bile değil zaten ileri aylarda daha sıkıntılı diyorlar niye şimdiden oldu böyle anlayamadım ya insallah ileri değildir korktum açıkçası
Bazem küçücük bir çatlak korkutacak boyutta kanama yapabiliyor. Bir de orası hep nemli bir bölge ya ilaçsız kapanmıyor malesef. yumuşak dışkılama yapıcak şekilde her gece kayısı aktivya falan ye bari :/

Kızlarr selam benim iç dudaklarım çok büyük ve mor ve bu nedenle vajinal muayene olmak istemiyorum utanıyorum sadece benimki mi böyle diye çok çekiniyorum:KK43: geçen sefer kabul etmedim ultrason istedim ama bu şekildede daha yeni olduğu için doktor net göremiyor benim gibi olan varmı
Neden vajinal muayene yapılıyor ki bana hiç yapılmadı hamilelik başından beri hep karından ultrasonla bakıldı, gerekli mi acaba?

Kızlarr selam benim iç dudaklarım çok büyük ve mor ve bu nedenle vajinal muayene olmak istemiyorum utanıyorum sadece benimki mi böyle diye çok çekiniyorum:KK43: geçen sefer kabul etmedim ultrason istedim ama bu şekildede daha yeni olduğu için doktor net göremiyor benim gibi olan varmı
Hayatım doktor o kadar bakmıyor merak etme takılma böyle şeylere ben sana daha kötü bir şey söyleyeyim genitalim alttan popoma kadar kaynar suyla yandı benim lekelerim var hiç bir doktor farketmedi bile ona kimse bakmaz keyfini çıkar gebeliğin

Hiç takılma böyle şeylere valla kadınız sonuçta yapcak bir şey yok o da sıradan bir organ :KK48:

eğer normal doğurabiliyosan neden karnını kat kat kestiresin ki? sezeryan acil durumlarda evet çok faydalı ama normal doğum gibi sağlıklı ve rahat değil.

Bazem küçücük bir çatlak korkutacak boyutta kanama yapabiliyor. Bir de orası hep nemli bir bölge ya ilaçsız kapanmıyor malesef. yumuşak dışkılama yapıcak şekilde her gece kayısı aktivya falan ye bari :/
Zaten midem bulanmadikca sürekli rahatlatacak şeyler yiyordum neden oldu şaşırdım hic zorlanıyorum aslında her gün mutlaka rahatlıkla çıkarım dun gazlı içecek içmiştim imkanı var mı onun yapmasının yani orayı tahriş etmesinin bilemedim

Neden vajinal muayene yapılıyor ki bana hiç yapılmadı hamilelik başından beri hep karından ultrasonla bakıldı, gerekli mi acaba?
Karından kesenin görünmediği durumlarda bakılıyor vajinal yoldan eğer herşey yolunda karından görülebiliyorsa zaten bakmıyorlar vajinal

Öyle kafana göre olmuyor zorunlu sezaryane alırlar normal olması için uğraşırlar doktorlar. İstekli sezaryan yasaklandı çünkü artık ama tabiki yapan doktorlar hala var 😊
Hic sanmıyorum ya o kadar çok duyuyorum ki istekli sezeryan olanı üzülüyorum

Bende görüyorum ve duyuyorum ama çok yanlış birde normal ve zorunlu sezaryene göre ücreti daha fazla oluyormuş sanırım
Ya ne kadar kötü ya bunu doktorun yapması çok kötü gerçekten insan kime güveneceğini şaşırıyor

Evet canım bende ondan korktum şimdi bile korktum bayramda da gidemem doktora eşime söyleyeyim bi canım
Canım kantaron evde bulundur her derde deva pişiğe yanığa ben hiç eksik etmem. Hemoroidime de faydasını gördüm ya iyileşti resmen inan ki.

Canım bir odada örtü gibi birşey giydim ben sonra usg odasına geçtim. Uzandım dr altımı açmadı bile elini alttan uzattı okadar. Kimse senin genital bölgeni görmüyor yani korkma. Daha bebişin çok küçük alttan ancak kese görünür bu haftada. Mart annesi olacaksın hayırlı olsun 🥰

Bir de ben 6. Haftamda gittim. Çünkü alttan bakacağını biliyordum acele etmedim hiç. İlk bebek olunca sabırsızlanıyor anneler 😊

Bu vajinal muayene zorunlumu anlamıyorım ki :KK43:
Zorunlu değil. Sizin daha çok küçük, vajinal de bakılsa görünmez zaten.
Ama kendinizi alıştırmaya başlayın. Doktor bakmıyor, baksa da ne farkeder. Her gün neler görüyorlar. Bebek için bakmasa bile enfeksiyon vs için örnek almak için mecbur bakacaklar. Dr. Banu Çiftçinin videosunu izleyin mutlaka. Nasıl yapıldığını örnekle anlatıyor.
sırf bu sebeple de doğum şeklinize şimdiden karar vermeyin. O anki en sağlıklı durum hangisi olursa.

Zorunlu sezaryen olacakları da korkutmayalım bence😊
Herkes için en iyi yöntem hangisi olacaksa o olsun inşallah 🌺

Ama örtü örttün tabi doktor okadar ilgisizdiki bana hiç ilgilenmedi bile ben hatta ultrasonda bakarken yokmu acaba dedim bakıyoruz işte dedi tersledi gerizekalı daha 2 gün önce öğrendim zaten doktor desteğine de ihtiyacım var napıcam bilmiyorum yeni doktor arıyorum mecburen:KK43:
Hemen doktorunu değiştir 😏

Boyle şeylerde hic anlasiyli olmuyor malesef doktorlar banu çiftçinin you tube da muayene videosu var orada ne yapıldığını cok guzel anlatıyor bilirsen korkun azalir belki zamanla alışırsın zaten illaki olacak vajinal muayene sezeryan zorunlu olmadıkça dusunmemeni öneririm hic gitmediysen korkman cok normal hic hissetmiyorsun bile zaten vajinal muayene de acı vs
İzledim de örtü falan demiyor hiç deseydi iyiydi😁

Kızlr birde doktor dediki sağlık ocağına git bütün tahlillerini yaptır ne tahlili yapılıyor sağlık ocağında

Back