• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Zaten midem bulanmadikca sürekli rahatlatacak şeyler yiyordum neden oldu şaşırdım hic zorlanıyorum aslında her gün mutlaka rahatlıkla çıkarım dun gazlı içecek içmiştim imkanı var mı onun yapmasının yani orayı tahriş etmesinin bilemedim
1 bardak gazlı içicek bile bağa bir su kaybı yaşatıyor vücuda diye biliyorum. Vücut asidi atabilmek için su harcıyomuş. Belki ondan olmuştur.
Zorunlu sezaryen olacakları da korkutmayalım bence😊
Herkes için en iyi yöntem hangisi olacaksa o olsun inşallah 🌺
Amacım korkutmak değildi :S

Senin neden alttan baktılar peki görünmüyor muydu acaba:/
Canım ilk bebeğimde 4 haftalık gitmiştim karından görünmeyeceği için alttan baktılar keseyi gördük. Ama bu gebeliğimde 6 haftada gittim direk karından baktılar

Kızlr birde doktor dediki sağlık ocağına git bütün tahlillerini yaptır ne tahlili yapılıyor sağlık ocağında
Doktorun yapması lazımdı tahlilleri toksoplazma vs sağlık ocağında bakılmıyor ki

Canım ilk bebeğimde 4 haftalık gitmiştim karından görünmeyeceği için alttan baktılar keseyi gördük. Ama bu gebeliğimde 6 haftada gittim direk karından baktılar
Bende 6. Haftaya kadar gitmessem sorun olmaz o halde değilmi folik asite başladım farklı bişey kullanmıyorum şu anlık

1 bardak gazlı içicek bile bağa bir su kaybı yaşatıyor vücuda diye biliyorum. Vücut asidi atabilmek için su harcıyomuş. Belki ondan olmuştur.

Amacım korkutmak değildi :S
İçerken de dedim hatta çok zararlı biliyorum ama çok canim istiyor diye ki konuştuk burada da

18 Temmuz 2021 tarihli en güncel halidir. Listede adı olmayanların ;

BTDT : bebeğin tahmini doğum tarihi :
Y : anne yaşı :
HBK : hamileliğe başlangıç kilonuz :
C : bebeğinizin cinsiyeti : ?
: kaçıncı çocuğunuz :

bu bilgileri doldurup buradan bu mesajı cevaplamaları yeterlidir
21şubat 2022
Yaşım :30
Kilo:58
Cinsiyet belli degil
İkinci çocuğum

Ya ne kadar kötü ya bunu doktorun yapması çok kötü gerçekten insan kime güveneceğini şaşırıyor
Allah doktorun da iyisiyle karşılaştırsın ben kızımda daha hastaneden içeri adım attım suyum geldi doktor muayene etmeden gel sezaryene alayım seni dedi inanabiliyor musunuz!.
Ki 21 yaşındayım o zaman hayır dedim normal doğurcam ve ilk doğum olmasına rağmen epiduralsiz suni sancısız tamamen kendi alışında totelde 5 saatte doğumum gerçekleşti. Eğer onu dinleseydim hemen kesmişti beni çoktan

Kızlr birde doktor dediki sağlık ocağına git bütün tahlillerini yaptır ne tahlili yapılıyor sağlık ocağında
Bunlar canım toksoplazmalar hariç gerisi sağlık ocağında veriliyor

Eklentiler

• 1390A0E3-2BD5-4C5E-A042-1F15B91BE807.jpeg
    1390A0E3-2BD5-4C5E-A042-1F15B91BE807.jpeg
    103,6 KB · Görüntüleme: 45
Back