• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlarr selam benim iç dudaklarım çok büyük ve mor ve bu nedenle vajinal muayene olmak istemiyorum utanıyorum sadece benimki mi böyle diye çok çekiniyorum:KK43: geçen sefer kabul etmedim ultrason istedim ama bu şekildede daha yeni olduğu için doktor net göremiyor benim gibi olan varmı
Canım doktor vajinal muayenede orana bakmiyorki uzerinde örtü oluyor yani benim gittigim doktorlar öyle vajinaya bakmadi o aleti yerlestirirken bile bakmiyorlar

Yaaaa o örtüyü kim örtüyor peki
Canim ben kapali oldugum icin üstüme tunik giyiyorum pantolonun bir bacagini cikariyorum oram gozukmuyor zaten elime aliyorum ortuyu ben ortuyorum sen de uzun bisey giy orda sekreter yapiyor o işi doktorun yanindaki kisi ona de utaniyorum örtüyü ben orteyim de sıkıntı cikarmazlar

Bir de canim utanacak bisey yok bende genel olarak cok utandim ama yumurtlama takibinde falan sürekli mecbur kaldim vajinal muayeneye dogal seyler bunlar sen oyle diye utanma millet pis pis geliyor onlar utanmiyor.zaten dogumda da mecbur yani sikinti etme hersey bebisler için 🤗

Canim ben kapali oldugum icin üstüme tunik giyiyorum pantolonun bir bacagini cikariyorum oram gozukmuyor zaten elime aliyorum ortuyu ben ortuyorum sen de uzun bisey giy orda sekreter yapiyor o işi doktorun yanindaki kisi ona de utaniyorum örtüyü ben orteyim de sıkıntı cikarmazlar
Bu vajinal muayene zorunlumu anlamıyorım ki :(

Kızlarr selam benim iç dudaklarım çok büyük ve mor ve bu nedenle vajinal muayene olmak istemiyorum utanıyorum sadece benimki mi böyle diye çok çekiniyorum:KK43: geçen sefer kabul etmedim ultrason istedim ama bu şekildede daha yeni olduğu için doktor net göremiyor benim gibi
Alttan muayene olmak zorunda değilsin canım 5 haftayı bekleyebilirsin karından görünmesi için ama doğum yapacaksın ondan nasıl kaçacaksın bende takılma her insanın yapısı farklıdır doktorlar neler görüyorlar kim bilir ona mı takılacaklar hiç sanmıyorum ben

Kızlarr selam benim iç dudaklarım çok büyük ve mor ve bu nedenle vajinal muayene olmak istemiyorum utanıyorum sadece benimki mi böyle diye çok çekiniyorum:KK43: geçen sefer kabul etmedim ultrason istedim ama bu şekildede daha yeni olduğu için doktor net göremiyor benim gibi olan varmı
Hiç öyle şeylere takılma. Her vücut renk ve şekil olarak farklıdır. Google da yazarsan vajina diye neler neler var :) Ayrıca doktorlar günde 30 kere görüyo çeşit çeşit :halay: ayda kaç eder, yılda kaç eder bir düşün :KK48:

Oranı açıp özellikle bakmıyor ki canim sadece ultrasonu yerleştirmek için hızlı bir bakış atıyor görmüyordur bile emin olabilirsin hem kiminki mükemmelki hiç endişe etme böyle şeyleri😊

Kıyafetini çıkarıyorsun ve örtü veriyorlar örtüyorsun. Genelde ortam hep karanlık olduğu için bişi görünmüyor.
Ya da yardımcı oluyor o hazır edıyor seni ve doktoru çağırıyor..
Ben örtü falan olduğunu bilmiyordum ya direk açıyoruz sandı 😁 ya 24 yaşındayım hiç gitmemişim bu tarz şeyler için zaten kazayla hamile kaldım kimseye söylemiyorum henüz kimseye de soramıyorum buradan utangaçlığım üçin destek almak istedim

Alttan muayene olmak zorunda değilsin canım 5 haftayı bekleyebilirsin karından görünmesi için ama doğum yapacaksın ondan nasıl kaçacaksın bende takılma her insanın yapısı farklıdır doktorlar neler görüyorlar kim bilir ona mı takılacaklar hiç sanmıyorum ben
Sezeryan istesek sezeryan yapmazlar mı :(

Ben örtü falan olduğunu bilmiyordum ya direk açıyoruz sandı 😁 ya 24 yaşındayım hiç gitmemişim bu tarz şeyler için zaten kazayla hamile kaldım kimseye söylemiyorum henüz kimseye de soramıyorum buradan utangaçlığım üçin destek almak istedim
Bende senin gibiydim doktora gitmiodum baktim olmayacak gittim zaten ilk açınca sonra alışıyorsun canim mecbur ama inan rahatsiz etmiyorlar

Bende senin gibiydim doktora gitmiodum baktim olmayacak gittim zaten ilk açınca sonra alışıyorsun canim mecbur ama inan rahatsiz etmiyorlar
Ama örtü örttün tabi doktor okadar ilgisizdiki bana hiç ilgilenmedi bile ben hatta ultrasonda bakarken yokmu acaba dedim bakıyoruz işte dedi tersledi gerizekalı daha 2 gün önce öğrendim zaten doktor desteğine de ihtiyacım var napıcam bilmiyorum yeni doktor arıyorum mecburen:(

Benim iki arkadaşım hastanelik oldu bu durumdan onlar genel cerraha gidip tedavi olmuştu. Evet çok ilerlemiş kanamalı durumlarda yırtılma artmasın kanama artmasın diye (doğumda zaten bunlar belli bir miktarda oluyor ya) sezeryan yaptırabiliyorlar. Bence bu durumu erteleme sen de git sonuçta başta tedavisi olabilen bir şey. Çok ilerlerse mecbur ameliyat falan diyolar ama hamileyken imkansız. Bir de hamilelik ilerledikce kiminin kabızlığı kiminin dışkılaması çok artıyo ve iki durmdada popoyu zorluyoruz zaten :KK43:
Bayramdan sonra gideceğim canim normal değil zaten ilerlemesini beklemek mantıklı bile değil zaten ileri aylarda daha sıkıntılı diyorlar niye şimdiden oldu böyle anlayamadım ya insallah ileri değildir korktum açıkçası

Ya kızlar ben akıl danışcam size; kabızımmm ölüyorummm 4 gün oldu :KK43: Korkuyorum bu işin sonunda popom çatlıcak patlıcak diye. Acaba doktoru hamilelikte kabızlık ilacı veren var mı???
Duphalac vardi canim ben ilkinde kullanmıştım anında rahatlatıyor kullanabilirsin çocuklar bile kullanıyor

Ay en sevdiğim her ikisinide tatmış olmak çok özenirim bi kızı bi oğlu olanlara benimde kızım var inşallah birde oğlum olsun isterim ama önce sağlıklı olsun tabiki 🥰
Insallah seninde gönlüne göre olur canım valla cok sevindim daha haftası küçük diye nolur nolmaz değişebilir dedi doktor ama inşallah kesin olur yine de sağlıklı olmaları tabiki bu kadar şey yaşayınca insan takılamiyor cinsiyete

Canım 1 hafta 10 gün her gece yatmadan önce küçük bir pamuğa kantaron yağı sür ve hemoroidli bölgeye koy idrara çıkarsan gece tazele. Ben öyle iyileştim canım hamileyken olmuştu kanıyordu bunu uyguladım doğumda çok rahat ettim. Senin şimdiden böyle ise 6 7. Ayların daha zor olur sen bunu uygula geçmiş olsun canım
Evet canım bende ondan korktum şimdi bile korktum bayramda da gidemem doktora eşime söyleyeyim bi canım

Back