• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Listeyi paylaşabilir misiniz? Örnek alalım :KK73:
Canim sen söylemiştin sanırım hemoroid için sen yaşadın mı hangi bölümden randevu almam lazım geçmişti ta o zaman hastalandigimda bugün çok az bi acim oldu yani acı bile diyemem yine kanama oldu makatta galiba ciddi hemoroid cok korktum normal doğum olmasına engel oluşuna doktor durumuma göre mi karar veriyor yoksa hiç bi şekilde hemoroid olduğunda normal doğum yaptırmiyorlar mi

Canim sen söylemiştin sanırım hemoroid için sen yaşadın mı hangi bölümden randevu almam lazım geçmişti ta o zaman hastalandigimda bugün çok az bi acim oldu yani acı bile diyemem yine kanama oldu makatta galiba ciddi hemoroid cok korktum normal doğum olmasına engel oluşuna doktor durumuma göre mi karar veriyor yoksa hiç bi şekilde hemoroid olduğunda normal doğum yaptırmiyorlar mi
Benim iki arkadaşım hastanelik oldu bu durumdan onlar genel cerraha gidip tedavi olmuştu. Evet çok ilerlemiş kanamalı durumlarda yırtılma artmasın kanama artmasın diye (doğumda zaten bunlar belli bir miktarda oluyor ya) sezeryan yaptırabiliyorlar. Bence bu durumu erteleme sen de git sonuçta başta tedavisi olabilen bir şey. Çok ilerlerse mecbur ameliyat falan diyolar ama hamileyken imkansız. Bir de hamilelik ilerledikce kiminin kabızlığı kiminin dışkılaması çok artıyo ve iki durmdada popoyu zorluyoruz zaten :(

Listeyi paylaşabilir misiniz? Örnek alalım :KK73:
Tabi ama listeye göre alışveriş yaparız belki diye arabamda bırakmıştım kanama oluşunca almak nasip olmadı eşime aldırayım arabadan paylaşırım burda o zaman, yeşillik kuru yemiş meyve et tavuk yeşillikler ve meyveler çok iyi yıkanmış etler iyi pişmiş şekilde göz atmıştım detaylarını atarım eşim getirince 🤗🤗

Ya kızlar ben akıl danışcam size; kabızımmm ölüyorummm 4 gün oldu :KK43: Korkuyorum bu işin sonunda popom çatlıcak patlıcak diye. Acaba doktoru hamilelikte kabızlık ilacı veren var mı???

Canım 1 hafta 10 gün her gece yatmadan önce küçük bir pamuğa kantaron yağı sür ve hemoroidli bölgeye koy idrara çıkarsan gece tazele. Ben öyle iyileştim canım hamileyken olmuştu kanıyordu bunu uyguladım doğumda çok rahat ettim. Senin şimdiden böyle ise 6 7. Ayların daha zor olur sen bunu uygula geçmiş olsun canım

Ya kızlar ben akıl danışcam size; kabızımmm ölüyorummm 4 gün oldu :KK43: Korkuyorum bu işin sonunda popom çatlıcak patlıcak diye. Acaba doktoru hamilelikte kabızlık ilacı veren var mı???
Zeytin yağı içemez misin canım ya o yumuşatır

Canim bol su iciyor musun? O çok onemli ac karnina elma ye 2 tane ustune bir bardak su iç sonucu gör 😅 bol su icmelisin ve lifli seyler ye ben anneme geldiğimden beri hep yeşillik yiyorum gunde afedersin iki kere tuvaletimi yapiyorum çok şükür bol da su içiyorum. Sen benim dedigim elmayi dene cok guzel bağırsak çalıştırıyor

Kayısı yedin mi? Bende hava değişiminden mi sıcaktan mı 1 hafta yaşadım o sorunu..
Dün kayısı ile sonuç aldım.
Doktor olursam diye de libelaks yazdı 😖

Aynen öyle kuzum hele bi de ben 3. Tedavimde elde ettim hamileliğimi o yüzden sadece merak ve heyecan var sağlıkla geçireyim hamileliğimi sağlıkla keyifle kucağıma alayım da başka derdim yok hayırlısı
Bende 3. Tedavim hem çok kız istiyorum hemde saçmalama o kdr uğraştın diyorum 😂

Tüp bebek tedavisinde transfer den sonra duphalac veriyor doktor demekki hamileyken de kullanılır aç karna ben kayısı yiyorum inşallah sana da yarar tabi bol su

Ben günde 1 kaç tane kuru kayısı yiyerek önlüyorum canım. Onu yemezsem de kayısılı yoğurt yiyorum o da engelliyo kabızlığı

Kızlar sıcaktan bayilicam şimdi mahvoldum esiyor ama yine sıcak annemin evinde oda oda geziyorum resmen.kendi evim cok serin oluyordu hic pencere bile açmazdım midem de bulanmazdı burda midem de bulanıyor halbuki 12.haftadayim😥

Aynen öyle kuzum hele bi de ben 3. Tedavimde elde ettim hamileliğimi o yüzden sadece merak ve heyecan var sağlıkla geçireyim hamileliğimi sağlıkla keyifle kucağıma alayım da başka derdim yok hayırlısı

Tüp bebek tedavisinde transfer den sonra duphalac veriyor doktor demekki hamileyken de kullanılır aç karna ben kayısı yiyorum inşallah sana da yarar tabi bol su
Kızlar tedavileriniz hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah.... Bende bir zamanlar sizler kadar heyecanlıydım🙈o günlerim geldi aklima

Zeytin yağı içemez misin canım ya o yumuşatır
hemen gittim kaşık kaşık yarım bardak içtim :halay:
Canim bol su iciyor musun? O çok onemli ac karnina elma ye 2 tane ustune bir bardak su iç sonucu gör 😅 bol su icmelisin ve lifli seyler ye ben anneme geldiğimden beri hep yeşillik yiyorum gunde afedersin iki kere tuvaletimi yapiyorum çok şükür bol da su içiyorum. Sen benim dedigim elmayi dene cok guzel bağırsak çalıştırıyor
hem de nasıl su içiyorum çatlıcam artık :halay:
Kayısı yedin mi? Bende hava değişiminden mi sıcaktan mı 1 hafta yaşadım o sorunu..
Dün kayısı ile sonuç aldım.
Doktor olursam diye de libelaks yazdı 😖
hemen gittim 4 yumuşak günkurusu kayısı yedim :halay: ilacı not ettim teşekkürler:)
bunu bir kenara not ettim teşekkürler :)
Ben günde 1 kaç tane kuru kayısı yiyerek önlüyorum canım. Onu yemezsem de kayısılı yoğurt yiyorum o da engelliyo kabızlığı
hemen gittim aktivia yedim :halay:aslında her gün sebze meyve yiyorum ama sıcaktan böyle oldu galiba anladım....

BONUS: Bir dilim taze kesilmiş ananas da yedim :halay:

Evet arkadaşlar mutlu sona acısız ağrısız ve ishal olmadan ulaştım herkese teşekkürü borç bilirim :KK48::halay::KK48:

Eveeeett ben varım hap verdi bitkisel bi tane akşam içiyorum sabaha karşı tuvalete zor yetişiyorum 😂 en son 5 gün önce içtim çok içmek istemiyorum ama 5 gündür gene gelen giden yok bu akşam o yüzden bi daha içeceğim 🙈

hemen gittim kaşık kaşık yarım bardak içtim :halay:

hem de nasıl su içiyorum çatlıcam artık :halay:

hemen gittim 4 yumuşak günkurusu kayısı yedim :halay: ilacı not ettim teşekkürler:)

bunu bir kenara not ettim teşekkürler :)

hemen gittim aktivia yedim :halay:aslında her gün sebze meyve yiyorum ama sıcaktan böyle oldu galiba anladım....

BONUS: Bir dilim taze kesilmiş ananas da yedim :halay:

Evet arkadaşlar mutlu sona acısız ağrısız ve ishal olmadan ulaştım herkese teşekkürü borç bilirim :KK48::halay::KK48:
😁 işe yarıyor. Yaramayacağı varsa da baya uğraştırıyor

Kızlarr selam benim iç dudaklarım çok büyük ve mor ve bu nedenle vajinal muayene olmak istemiyorum utanıyorum sadece benimki mi böyle diye çok çekiniyorum:( geçen sefer kabul etmedim ultrason istedim ama bu şekildede daha yeni olduğu için doktor net göremiyor benim gibi olan varmı

Back