Ahahahah bulmuş resmen cocuk yaKızım kayınvalidemin doğum gününe 1 gün kala doğdu ay içimden nasıl söylendim çocuğa doğacak o kadar gün varken bugünü mü buldun diye çünkü aa bak benim doğum günümü seçti çocuk eheheheh diye böbürlenmeler yaşadım daha 38 haftalıktı ne acelen vardı ama hala kızarım
Allah şifa versin canım inşallah atlatır bebeğine bağışlar Allah8 aylik canim 15 gündür yogun bakimda sezeryanla bebegi alip entube edilmiş 72 saat cok onemli Allah yardimcilari olsun
Ben de oğlumda 25 kilo aldımAman veririz ben kızımda 25 kilo aldım hepsinide verdim gene veririz güzel bi hamilelik geçirelim bence önemli olan bu
Bendede sadece kahverengi lekelenme oldu bir kaç gün önce doktor progestan verdi kullanıyorum herşey yolunda iken birden öyle olması korkuttu benide inşallah bebeğimizi bize bağışlar Rabbim Allah'a sığındım dua etmekten başka birşey gelmez elimizdenmerhaba 10 hafta 3 günlük hamileyim kahverengi lekelenmeler oldu progestan verdi dr ..ilk gün pembeye de döndü şu an sadece peçeteye sürdüğümde geliyor ..bu durumları yaşayan var mı
Ben de 24 Ocak doğumluyumBen de aynı şeyi düşünüyorum canım, ben de 24 ocak doğumluyum, bakarsın denk gelir belli mi olur
Allah şifa versin inşallah, çok zor….8 aylik canim 15 gündür yogun bakimda sezeryanla bebegi alip entube edilmiş 72 saat cok onemli Allah yardimcilari olsun
aynen herşey yolunda iken böyle olması beni de çok korkuttu..lekelenmeleriniz durdu mu bende şu an sadece peçeteye sürünce lekelenme var gibiBendede sadece kahverengi lekelenme oldu bir kaç gün önce doktor progestan verdi kullanıyorum herşey yolunda iken birden öyle olması korkuttu benide inşallah bebeğimizi bize bağışlar Rabbim Allah'a sığındım dua etmekten başka birşey gelmez elimizden
Durdu çok şükür canım bir kerelik oldu gerçi ilk oglumdada olmuştu doğuma kadar dört beş sefer şükür sorun olmadan dogdu doktor baktı bebek iyi dedi ama ben o günden beri biraz endişeliyim ya kalbi durduysa diye çünkü bir 13 haftalık kalp durması ve 9 haftalık da kalp atışı alamadığım için iki kürtajım var nasıl olacak böyle bilmiyorum zor dayaniyorum elimden gelse hergun ultrasona girecegim inşallah seninkide durur biran önce herşey yoluna gireraynen herşey yolunda iken böyle olması beni de çok korkuttu..lekelenmeleriniz durdu mu bende şu an sadece peçeteye sürünce lekelenme var gibi
Yok onda 13 haftalıkken doktora gittim herşey yolunda dedi eve geldim sanırım bir kaç gün sonra kırmızı çok az miktarda kanamam oldu o dönemde pandeminin ilk günleri herşey yasak bende niye bilmiyorum doktora gitmedim yarın yarin diye diye erteledim sonra 16 haftalık olduk ama benim karnım hiç büyümüyor ve nedense karnımın sol alt kısmında bir ağırlık hissettim neden böyle oldu diye endişelenmeye başladım sanırım bebek düşmüştü öldüğü için sonra akintimin içinde bir damla kadar kan gördüm tamam dedim kesin gitti bebeğim ve ben fark etmedim kostum ablamı eşimi alıp hastaneye gittim yinede bı umut girdim doktorun odasına doktor bu bebek 13 haftalık kalbi atmıyor dedi ama ben 16 haftaligim bulantı falan da hep devam ediyordu bilmiyorum inan o kadar şaşırmıştım ki çok ama çok dikkatli olmamız lazım en ufak bir belirtide gitmek lazım bence hastaneyeAllah razı olsun inşallah..13 haftalık kalp durmasında da mı kahverengi kanaman olmuştu o süreç nasıl gelişti?
Allah şifa versin canım. Galiba son aylarda daha tehlikeli oluyor korona olMak ben genelde öyle rastladın sence ?8 aylik canim 15 gündür yogun bakimda sezeryanla bebegi alip entube edilmiş 72 saat cok onemli Allah yardimcilari olsun
İlk hamileliğimde 2.5 aylıkken bir düşük yaşamıştım. Doktor kontrolümde herşeyin yolunda olduğunu söyledi ve 2 gün sonrası karın ağrısı ve lekelenme başladı. Haftasonu olduğu için yakınımdaki başka bir hastaneye gitmiştim. Doktor ne dese beğenirsiniz. Bebek anne karnında ölmüş ve en az bir hafta olmuş. Hatta iyiki anneyi zehirlememiş dedi. Hemen kürtaj oldum. Bana herşey yolunda diyen doktor hanımda başka hastalardan alınan şikayetlerden dolayı hastaneden ayrılmıştı. Kürtajdan yaklaşık 2 ay sonrası hamile kaldım. Ve ilk oğlumu kucağıma aldım...Yok onda 13 haftalıkken doktora gittim herşey yolunda dedi eve geldim sanırım bir kaç gün sonra kırmızı çok az miktarda kanamam oldu o dönemde pandeminin ilk günleri herşey yasak bende niye bilmiyorum doktora gitmedim yarın yarin diye diye erteledim sonra 16 haftalık olduk ama benim karnım hiç büyümüyor ve nedense karnımın sol alt kısmında bir ağırlık hissettim neden böyle oldu diye endişelenmeye başladım sanırım bebek düşmüştü öldüğü için sonra akintimin içinde bir damla kadar kan gördüm tamam dedim kesin gitti bebeğim ve ben fark etmedim kostum ablamı eşimi alıp hastaneye gittim yinede bı umut girdim doktorun odasına doktor bu bebek 13 haftalık kalbi atmıyor dedi ama ben 16 haftaligim bulantı falan da hep devam ediyordu bilmiyorum inan o kadar şaşırmıştım ki çok ama çok dikkatli olmamız lazım en ufak bir belirtide gitmek lazım bence hastaneye
Ay çok heyecanlı yavaştan başladı cinsiyet tahminleri, bi oğlun vardı değil mi?hayırlı uğurlu olsun,sağlıkla gelsinKızlar cinsiyet kesin olmasada kopya verdi doktor kiz görünüyor dediiii
biraz erken söylemiş umarım gönlüne göre olur çok heyecanlıKızlar cinsiyet kesin olmasada kopya verdi doktor kiz görünüyor dediiii
Evet canım oğlum vardi bakalım inşallah kesindirAy çok heyecanlı yavaştan başladı cinsiyet tahminleri, bi oğlun vardı değil mi?hayırlı uğurlu olsun,sağlıkla gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?