Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kesin değil diye soyledi ama tahmin ediyordum gitmeden bu hafta söyler muhtemelen diyebiraz erken söylemiş umarım gönlüne göre olur çok heyecanlı
Evet bende 13 haftalıkken gittiğimde doktor iyi dedi ve peşinden benimde kaybetmem hatta ben bebek hareketlerini ultslrasonda hiç görmemiş ve endişelenmistim belkide durmuştu kalbi zaten ama doktor yillarin tecrübeli doktoru hatta ilk oğlumda hep ona gitmiştim bilmiyorum artık benim bebeğim 3 hafta kaldı karnimda ölü olarak bir haftada zehirlemesi mümkün değil zaten canım bazı doktorlar neden bu kadar tecrübesizce davranıyor hiç anlamış degilimİlk hamileliğimde 2.5 aylıkken bir düşük yaşamıştım. Doktor kontrolümde herşeyin yolunda olduğunu söyledi ve 2 gün sonrası karın ağrısı ve lekelenme başladı. Haftasonu olduğu için yakınımdaki başka bir hastaneye gitmiştim. Doktor ne dese beğenirsiniz. Bebek anne karnında ölmüş ve en az bir hafta olmuş. Hatta iyiki anneyi zehirlememiş dedi. Hemen kürtaj oldum. Bana herşey yolunda diyen doktor hanımda başka hastalardan alınan şikayetlerden dolayı hastaneden ayrılmıştı. Kürtajdan yaklaşık 2 ay sonrası hamile kaldım. Ve ilk oğlumu kucağıma aldım...
ne alacaksın dvit. benim doktorum yok hala sabit. gitriğim de devlette soramıyorumda numarası yok. arada kaldım. wellcare çok iyi ama mesela kaçlık kullanıcaz. sana kaçlık kullanagını söylrmedi mi canımBu arada doktor regnesis ve d vitamini verdi reçeteye yazdı d vite isim vermedi bunları kullan artık dedi
Allah şifa versin, bebeğine bağışlasın inşallah.8 aylik canim 15 gündür yogun bakimda sezeryanla bebegi alip entube edilmiş 72 saat cok onemli Allah yardimcilari olsun
Allah acil şifalar versin çok üzüldüm benimde kuzenimin en yakın arkadaşı koronadan öldü hamileydi bebeğide onuda kurtaramadılar sanırım oda 6 yada 7 aylıktı çok üzülmüştük gerçekten zor bir durum Allah ailesine sabır onada biran önce şifa versin8 aylik canim 15 gündür yogun bakimda sezeryanla bebegi alip entube edilmiş 72 saat cok onemli Allah yardimcilari olsun
Hayırlısı olsun senin için canım ama önce sağlıklı sıhhatli ve hayırlı bir evlat olmasını diliyorum evet kesin söyler bende eymeni mi tam 13 haftalıkken öğrenmiştimEvet kesin değil diye soyledi ama tahmin ediyordum gitmeden bu hafta söyler muhtemelen diye
Direk reçete yazdı canim benim hafta ici ebe aradi eczaneye gebelik için deseniz verir dedi marka söylemedi reçete de e reçete göremedim açıkçası ben hiç hatırlamıyorum ilkinde ne kullandığımıne alacaksın dvit. benim doktorum yok hala sabit. gitriğim de devlette soramıyorumda numarası yok. arada kaldım. wellcare çok iyi ama mesela kaçlık kullanıcaz. sana kaçlık kullanagını söylrmedi mi canım
Masallah canimmm buyuk ihtimal doğrudur haftan 13 e yaklasti çünkü saglikla gelsin insallahKızlar cinsiyet kesin olmasada kopya verdi doktor kiz görünüyor dediiii
Asiri hareketliydi canim zaten bende bacaklarını açınca farkettim yoktu hiç çıkıntı bende ilkini erken öğrenmiştim 13 14 gibi galiba ama hepsi farklı heyecan kucağımda olsa bassam kucağıma öpsem dedim öyle gercektiHayırlısı olsun senin için canım ama önce sağlıklı sıhhatli ve hayırlı bir evlat olmasını diliyorum evet kesin söyler bende eymeni mi tam 13 haftalıkken öğrenmiştim
canım aldıgın zmaan bana da söyler misin ne aldıgınıDirek reçete yazdı canim benim hafta ici ebe aradi eczaneye gebelik için deseniz verir dedi marka söylemedi reçete de e reçete göremedim açıkçası ben hiç hatırlamıyorum ilkinde ne kullandığımı
Evet canım ultrasonda daha büyük görünmüş hatta 12+3 yazıyorduMasallah canimmm buyuk ihtimal doğrudur haftan 13 e yaklasti çünkü saglikla gelsin insallah
Tamam canim eşim alacaktı o alınca söylerim başka ilaçlarımda var ona göre alacagiz insallah bugun alırızcanım aldıgın zmaan bana da söyler misin ne aldıgını
Ense kalınlığına, burun kemiğine baktılar mi cnm?Evet canım ultrasonda daha büyük görünmüş hatta 12+3 yazıyordu
Valla kişiden kişiye değişiyor canım birde bazi varyantlar daha hafif atlatiliyor ama sıkıntı gerçekten bebek de anne de entube edilmiş ikisi icinde kritik saatler Allah yardimcilari olsun.dikkat etmek lazımAllah şifa versin canım. Galiba son aylarda daha tehlikeli oluyor korona olMak ben genelde öyle rastladın sence ?
Bende aşı olmayı düşünüyorumAllah şifa versin, bebeğine bağışlasın inşallah.
hamilelerde vücudun tepkisi normale göre farklı olabiliyor. Ben 12 hafta dolunca aşımı olacağım. Geçen günlerde de bir haber okumuştum, hamileyken korona geçirip doğum sonrası hayatını kaybetmiş anne.
Olurmu olur oğlum 3 hafta erken doğmuştu benm ..bu bebegmjnde sezeryan olucak nasipse ocak sonunda gelir gibi
merhaba 10 hafta 3 günlük hamileyim kahverengi lekelenmeler oldu progestan verdi dr ..ilk gün pembeye de döndü şu an sadece peçeteye sürdüğümde geliyor ..bu durumları yaşayan var
Ben de olacağım büyük ihtimal …doktorum 3 aydan sonra olabilirsin dedi, biontech olmamı önerdi hatta… E eymenayaz canım yaa bebeğinin karnında vefat etmesine çok üzüldüm şu an ben de 2,5 aylığım evham yaptım , en son 6 haftalıkken muayene oldum ve kasıklarımda ara ara ağrı oluyor , yoksa bebeğime birşey mi oldu haberim yok diyorum şu an kayınvalidemlerdeyim 3 haftadır, trabzonda bir köyde, bir sonraki randevum da 27 temmuzda, doktorum da Ankara’da, düşük olsaydı o şekilde kan mı gelirdi, belirti vermeden de olur mu bebeğin kalp durması acaba ? kafamda deli sorular..Bende aşı olmayı düşünüyorum
Ilk 3 ayda da ates yaptığı için diyorlarmis galiba önermiyorlar bende biontech olmayı düşünüyorum çoğu kişi de olmayın diyor ama olmak daha mantikli geliyor bana artık. Kalbi durdugu anlaşılmıyor diye biliyorum ben düşük olursa kanama oluyor yanlış bilmiyorsamBen de olacağım büyük ihtimal …doktorum 3 aydan sonra olabilirsin dedi, biontech olmamı önerdi hatta… E eymenayaz canım yaa bebeğinin karnında vefat etmesine çok üzüldüm şu an ben de 2,5 aylığım evham yaptım , en son 6 haftalıkken muayene oldum ve kasıklarımda ara ara ağrı oluyor , yoksa bebeğime birşey mi oldu haberim yok diyorum şu an kayınvalidemlerdeyim 3 haftadır, trabzonda bir köyde, bir sonraki randevum da 27 temmuzda, doktorum da Ankara’da, düşük olsaydı o şekilde kan mı gelirdi, belirti vermeden de olur mu bebeğin kalp durması acaba ? kafamda deli sorular..
Hayirli olsun cnm kizcen ramzi teorin tuttumu seninKızlar cinsiyet kesin olmasada kopya verdi doktor kiz görünüyor dediiii