• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ense kalınlığına, burun kemiğine baktılar mi cnm?
Yok canım istemiyordum ben bakılmadi b hafta zeka testi haftası istiyorsan dedi istemiyorum deyince bakmadı omurilik ve parmaklara kafatasina baktı ek olarak

Ilk 3 ayda da ates yaptığı için diyorlarmis galiba önermiyorlar bende biontech olmayı düşünüyorum çoğu kişi de olmayın diyor ama olmak daha mantikli geliyor bana artık. Kalbi durdugu anlaşılmıyor diye biliyorum ben düşük olursa kanama oluyor yanlış bilmiyorsam
Kimyasal düşük yaşamıştım ocak ayında, kanama olduğunu biliyorum…bebeğin kalbinin durması çok travmatik bir durum yaa, anlaşılmıyormuş da baksana…aslında bazen cahillik = mutluluk ve huzur. Eskiden babanne annanelerimiz zamanında ultrason mu vardı, doğuma kadar tevekkülle bekliyorlardı, düşünmemek lazım çok…hayırlısı olsun hakkımızda 🙏

Ben de olacağım büyük ihtimal …doktorum 3 aydan sonra olabilirsin dedi, biontech olmamı önerdi hatta…👍🏻 E eymenayaz canım yaa bebeğinin karnında vefat etmesine çok üzüldüm şu an ben de 2,5 aylığım evham yaptım , en son 6 haftalıkken muayene oldum ve kasıklarımda ara ara ağrı oluyor , yoksa bebeğime birşey mi oldu haberim yok diyorum 😕 şu an kayınvalidemlerdeyim 3 haftadır, trabzonda bir köyde, bir sonraki randevum da 27 temmuzda, doktorum da Ankara’da, düşük olsaydı o şekilde kan mı gelirdi, belirti vermeden de olur mu bebeğin kalp durması acaba ? 🙄😔😬 kafamda deli sorular..
Korkma sen canım her bebek ölecek diye birşey yok ya kötü düşünme hemen inşallah randevuna gittiğinde görürsün pıtır pıtır atan minicik bir kalp hem kimisi hiç belirti hissetmezmis bendeki aslında şanstı kanama olması çünkü erken gitsem üç hafta daha gecikmezdim bulantıları cekmeyede devam etmezdim ki yaşasaydı razıydım bulantıyı çekmeye ama ölüncede insanın zoruna gidiyor bu arada kasik agrisida normal korkma bendede oluyor arada hala ilk zmaandan beride vardı zaten o hamileliğin normal olarak kabul edilen bir durumu ama şiddetli olursa mutlaka görün doktora da sende iyi beklemissin 6. Haftadan beri nasıl sabirliymissin ben on defa gittim neredeyse😁

Kimyasal düşük yaşamıştım ocak ayında, kanama olduğunu biliyorum…bebeğin kalbinin durması çok travmatik bir durum yaa, anlaşılmıyormuş da baksana…aslında bazen cahillik = mutluluk ve huzur. Eskiden babanne annanelerimiz zamanında ultrason mu vardı, doğuma kadar tevekkülle bekliyorlardı, düşünmemek lazım çok…hayırlısı olsun hakkımızda 🙏
Aynen bende burda duydukca korkuyorum birsey olacak diye.anneme diyorum iki gundur gobegimin oraya bisey batiyor gibi oluyor bebege bisey mi oldu diye annem ne olacak diyor hatta her ay ne gerek var diyor gitmeye ben bir gunde iki ayri doktora gittim valla anneme kalsa hic gitmicem nerde bizim zamanimizda diyor:)

İki gündür çok fena baş ağrısı yaşıyorum geçmek bilmiyor nedense sıcakta daha çok tetikliyor sanırım bayramda neredeyse 40derece gibi hissedilecek mis sıcaklık özellikle nemli olan bölgelerde bu arada İstanbul'dayım ben yandık valla😄 bide kızlar bende troit için ilaç başladım doktor normalde olsa çok yüksek değil ama hamilelerde iki bucugun ustundeyse mutlaka ilaç başlatıyoruz dedi

İki gündür çok fena baş ağrısı yaşıyorum geçmek bilmiyor nedense sıcakta daha çok tetikliyor sanırım bayramda neredeyse 40derece gibi hissedilecek mis sıcaklık özellikle nemli olan bölgelerde bu arada İstanbul'dayım ben yandık valla😄 bide kızlar bende troit için ilaç başladım doktor normalde olsa çok yüksek değil ama hamilelerde iki bucugun ustundeyse mutlaka ilaç başlatıyoruz dedi
Canim ben hergun cekiyorum o agriyi migrenden dolayi.ama bu haftalarda kan basinci falan daha da artıyormuş kaan kocatepe hafta hafta gebelik videolari paylaşmış orda diyordu bas agrilari normal bu zamanda migrenin falan yoksa.benim de tiroit 2.77 cikti gun aşırı kullanıyorum ilaç

Canim ben hergun cekiyorum o agriyi migrenden dolayi.ama bu haftalarda kan basinci falan daha da artıyormuş kaan kocatepe hafta hafta gebelik videolari paylaşmış orda diyordu bas agrilari normal bu zamanda migrenin falan yoksa.benim de tiroit 2.77 cikti gun aşırı kullanıyorum ilaç
Migrenim var canım evet haklısın bende görmüştüm sen çok çektin zaten hatırlıyorum yazdıklarını Allah acil şifalar versin

Kızlar merhaba doğal roll on arayışına girmiştim hamile olduğumu öğrendiğimden beri karbonat ve su kullanıyorum ama çok etkili değildi yani 1 gün ancak kokusuz geçiyor. Bir arkadaşım karbonat ve Hindistan cevizi yağını önerdi. Karıştırıp sürüyoruz koltuk altımıza sonuç harika. Terliyoruz tabiki ama koku sıfır. Doğal olanı terlemek zaten 🥰

Şimdi internetten baktim ikiside kız cıktı 😅 ama ben ve çevrem hep erkek diyor vurda bi arkadasta ramzi ye göre yorumlayıp erkek demişti hayırlısı 😅
Canım bana göre 1 haziranda gebe kaldım. Ama eşim diyor ki bence 3 4 gün önceydi diyor. Bu net bir bilgi olmadığı için çin takvimine güvenmiyorum ben. Sık ilişki oluyorsa zaten hiç anlayamayız çin rus 🤭

Kızlar merhaba doğal roll on arayışına girmiştim hamile olduğumu öğrendiğimden beri karbonat ve su kullanıyorum ama çok etkili değildi yani 1 gün ancak kokusuz geçiyor. Bir arkadaşım karbonat ve Hindistan cevizi yağını önerdi. Karıştırıp sürüyoruz koltuk altımıza sonuç harika. Terliyoruz tabiki ama koku sıfır. Doğal olanı terlemek zaten 🥰
Paylaştığın için çok teşekkür ederim ben de ne yapabilirim diye düşünüyordum 🥰

Back