• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Arkadaşlar vitamin&mineral takviyesi ne verdi doktorunuz? Hangi haftadan itibaren ne kullanıyorsunuz?
Bana ebem aradi d vit başlanacak gel yazayım veya eczaneden al dedi canim yarin doktoruma soracağım o yazar muhtemelen yarın tekrar ekleme yaparsa söylerim biz 12. Haftaya girdik artık folik asit devam etmeyecek sanırım bide multi vitamin veriyormuş benim doktorum kuzenim gidiyordu oradan biliyorum onada başlatır

Arkadaşlar vitamin&mineral takviyesi ne verdi doktorunuz? Hangi haftadan itibaren ne kullanıyorsunuz?
Vitamin takviyeleri için acele etme canım bulantı yaptığı içinn doktorların bir kısmı 4. Aydan itibaren başlatıyor o ilaçlara. Ben bunu bilmeme rağmen özellikle sordum geçen hafta vitamin başlamıcak mıyız diye gene aynını dedi doktorum acelesi yok bulantı yapar 4 aydan sonra en ideali sizin için dedi 😊

Vitamin takviyeleri için acele etme canım bulantı yaptığı içinn doktorların bir kısmı 4. Aydan itibaren başlatıyor o ilaçlara. Ben bunu bilmeme rağmen özellikle sordum geçen hafta vitamin başlamıcak mıyız diye gene aynını dedi doktorum acelesi yok bulantı yapar 4 aydan sonra en ideali sizin için dedi 😊
İştah aciyor aynı zamanda 😂 gelsin kilolar

Aman veririz ben kızımda 25 kilo aldım hepsinide verdim gene veririz güzel bi hamilelik geçirelim bence önemli olan bu 🙏😂
Ben 12 kilo aldığım halde 2 yılda vereceğim diye canim çıktı ya hiç sevmiyorum diyet islerini en son hamile kalacağım diye verdim gazla bakalım bunda ne olacak yine şeker diyeti yaparım muhtemelen benim şekerim sınırda oluyor hep riske atamam

Ben 12 kilo aldığım halde 2 yılda vereceğim diye canim çıktı ya hiç sevmiyorum diyet islerini en son hamile kalacağım diye verdim gazla bakalım bunda ne olacak yine şeker diyeti yaparım muhtemelen benim şekerim sınırda oluyor hep riske atamam
Valla bende hiç sevmiyorum ama el mahkum, gene çok kilo alacağım ben yatıyorum çünkü kanama alanı olduğu için pek kusmam da yok ye yat ye yat gene dobiş olcam 😂

Ay boşver cnm temizliği eşin yapsın olduğu kadar, Allahın izniyle su 3 aylık süreci atlatalım yavaş yavaş yaparız sıkıntımız olmazsa, benimde senin gibi miğde bulantilarim akşamları cok yoğunlaşıyor, bazen de sabahtan başliyor..
Boşvermesem de yapamıyorum zaten. Günlük ufak tefek işler sadece. Benim bulantım ilaç kullanmazsam 24 saat sürüyor canım su bile içemiyorum. İlaçla ancak bu kadar oluyor. Hayırlısıyla geçse şu zorlu süreçler de bebişlerimize kavuşsak sağ salim...

Ben unyedeyim annemin yaninda ordu ve samsunda peritanologa talep acmistim hala açılmadı.29unda 12+4 olucam kadin dogumda randevum ikili test icin o mu yonlendiriyor randevu gerekiyormus galiba gec kalir miyim?:/
İkili test 11 ve 14. Hafta aralığında yapılıyor. İkili test için normal kadın doğumcuya gidiliyor. Perinatoloğa 20. Haftada detaylı ultrason için gidiliyor canım.

ben de tatildeyim canım yani annemdeyim ama denize giriyoruz yazlık yer. otele gideceksn oteller covide göre düzenlemeler yaptılar sen de önlem alırsan açılk hava eniz çok iyi bile gelir bence.
güneş kremi Solante Pregna aldım ben hamileler için özel güneş kremi tavsiye derim
Tamam canım teşekkür ederim. Bizimde otel değil deniz yakınında kampa gidicez bakalım.

ben 9 haftalıkken yola cıktım bir doktor önermiyorum dedi 6 saatti benim yolculugum başka iki doktora sordum eger riskli gebelik degilse kanama yoksa sorun degil dedi. otobusle geldim ben. her molada inip yürümek lazım. kendi arabansa zaten sorun degil iki saatte bir mola veirsiniz
Kendi arabamızla gidicez. Yarın sorucam bakalım doktora.

Boşvermesem de yapamıyorum zaten. Günlük ufak tefek işler sadece. Benim bulantım ilaç kullanmazsam 24 saat sürüyor canım su bile içemiyorum. İlaçla ancak bu kadar oluyor. Hayırlısıyla geçse şu zorlu süreçler de bebişlerimize kavuşsak sağ salim...
Bende ilk günler su icemiyodum burdaki kızlar sağolsun içine meyve at dediler, detoks şişesi aldım her gun farklı bi meyve koyuyorum az da olsa iciyorum, elma şeftali az limon

Valla bende hiç sevmiyorum ama el mahkum, gene çok kilo alacağım ben yatıyorum çünkü kanama alanı olduğu için pek kusmam da yok ye yat ye yat gene dobiş olcam 😂
Evet ya sabah bazen ellerim sis oluyor odemden son aylarda yürüyüş yapacak alanda yok hava çok soğuk nasıl olacak bilmiyorum

Evet ya sabah bazen ellerim sis oluyor odemden son aylarda yürüyüş yapacak alanda yok hava çok soğuk nasıl olacak bilmiyorum
Ya evet bende kara kara onu düşünüyorum lohusalık hiç hayal ettiğim gibi olmayacak gibi geliyor lohusa şerbetleri gecelikler vs hepsi yalan oldu gibi aksine patikler kalın yelekler şeyler hatçe teyzeye benzicez heralde 😂😂 bide bunalınca iki hava alıp gelelim diyemicez yaz havalarında doğurmaya benzemiyor yani hiç 😏

arkadaşlar 2li testi kaçıncı haftada yaptıracaksınız
Ayin 30 una randevu verdi doktorum. 12+0 oluyorum tam.
Folik asit son 6 adet kaldı, bidaha almana gerek yok dedi doktor. 12. Haftada kan ilacı ve vitamin başlayacakmisiz.
Ya evet bende kara kara onu düşünüyorum lohusalık hiç hayal ettiğim gibi olmayacak gibi geliyor lohusa şerbetleri gecelikler vs hepsi yalan oldu gibi aksine patikler kalın yelekler şeyler hatçe teyzeye benzicez heralde 😂😂 bide bunalınca iki hava alıp gelelim diyemicez yaz havalarında doğurmaya benzemiyor yani hiç 😏
Oğlum aralık doğumlu, kışın daha rahat büyüyor bebekler bence. Şubatta doğum yapacağız, bebisler az büyür bahara kadar bol bol yürüyüş yaparız o zaman.

Kızlar ya tatil yapma planımız varda bayramdan sonra doktora da sorucam tabi ama 11. Haftada olmuş olucak tatil herhangi bi sıkıntı olur mu ? Bide hangi güneş kremini kullanmak lazım tatilde
Ben Mustela aldım krem kızıma ve kendime kullanacağım.Bende tatile çıkacağım bu hafta 11.hafta benimde sadece uzun süre yolculuk yaparsan arada arabayı durdurup yürü dedi doktorum ilk hamilelikte de gitmişti sorun olmamıştı

Ben kızımı aralıkta doğurmuştum. Sıcak basıyordu, hiç kalın giyinemedim. Bizimkilerin 40’ı çıktığında bahar da geliyor. Bence çok güzel bir zamanda doğum yapacağız.

Back