• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
merhaba 10 hafta 3 günlük hamileyim kahverengi lekelenmeler oldu progestan verdi dr ..ilk gün pembeye de döndü şu an sadece peçeteye sürdüğümde geliyor ..bu durumları yaşayan var mı

Kızım kayınvalidemin doğum gününe 1 gün kala doğdu ay içimden nasıl söylendim çocuğa doğacak o kadar gün varken bugünü mü buldun diye çünkü aa bak benim doğum günümü seçti çocuk eheheheh diye böbürlenmeler yaşadım daha 38 haftalıktı ne acelen vardı ama hala kızarım 😂
Ahahahah bulmuş resmen cocuk ya 😂

merhaba 10 hafta 3 günlük hamileyim kahverengi lekelenmeler oldu progestan verdi dr ..ilk gün pembeye de döndü şu an sadece peçeteye sürdüğümde geliyor ..bu durumları yaşayan var mı
Bendede sadece kahverengi lekelenme oldu bir kaç gün önce doktor progestan verdi kullanıyorum herşey yolunda iken birden öyle olması korkuttu benide inşallah bebeğimizi bize bağışlar Rabbim Allah'a sığındım dua etmekten başka birşey gelmez elimizden

Ben de aynı şeyi düşünüyorum canım, ben de 24 ocak doğumluyum, bakarsın denk gelir belli mi olur 😁😁
Ben de 24 Ocak doğumluyum 😅 oğlum şubat 28 eşim de şubat doğumlu bu hamile kalma zamanım oğlumla aynı:) Ama ikiz oldukları için erken gelirler dedi doktor. Ocak sonu gibi.Bizim aile ocakta bir başlıyor doğum günleri şubatta hepsi bitiyor 😂

Bendede sadece kahverengi lekelenme oldu bir kaç gün önce doktor progestan verdi kullanıyorum herşey yolunda iken birden öyle olması korkuttu benide inşallah bebeğimizi bize bağışlar Rabbim Allah'a sığındım dua etmekten başka birşey gelmez elimizden
aynen herşey yolunda iken böyle olması beni de çok korkuttu..lekelenmeleriniz durdu mu bende şu an sadece peçeteye sürünce lekelenme var gibi

aynen herşey yolunda iken böyle olması beni de çok korkuttu..lekelenmeleriniz durdu mu bende şu an sadece peçeteye sürünce lekelenme var gibi
Durdu çok şükür canım bir kerelik oldu gerçi ilk oglumdada olmuştu doğuma kadar dört beş sefer şükür sorun olmadan dogdu doktor baktı bebek iyi dedi ama ben o günden beri biraz endişeliyim ya kalbi durduysa diye çünkü bir 13 haftalık kalp durması ve 9 haftalık da kalp atışı alamadığım için iki kürtajım var nasıl olacak böyle bilmiyorum zor dayaniyorum elimden gelse hergun ultrasona girecegim inşallah seninkide durur biran önce herşey yoluna girer

Allah razı olsun inşallah..13 haftalık kalp durmasında da mı kahverengi kanaman olmuştu o süreç nasıl gelişti?

Allah razı olsun inşallah..13 haftalık kalp durmasında da mı kahverengi kanaman olmuştu o süreç nasıl gelişti?
Yok onda 13 haftalıkken doktora gittim herşey yolunda dedi eve geldim sanırım bir kaç gün sonra kırmızı çok az miktarda kanamam oldu o dönemde pandeminin ilk günleri herşey yasak bende niye bilmiyorum doktora gitmedim yarın yarin diye diye erteledim sonra 16 haftalık olduk ama benim karnım hiç büyümüyor ve nedense karnımın sol alt kısmında bir ağırlık hissettim neden böyle oldu diye endişelenmeye başladım sanırım bebek düşmüştü öldüğü için sonra akintimin içinde bir damla kadar kan gördüm tamam dedim kesin gitti bebeğim ve ben fark etmedim kostum ablamı eşimi alıp hastaneye gittim yinede bı umut girdim doktorun odasına doktor bu bebek 13 haftalık kalbi atmıyor dedi ama ben 16 haftaligim bulantı falan da hep devam ediyordu bilmiyorum inan o kadar şaşırmıştım ki çok ama çok dikkatli olmamız lazım en ufak bir belirtide gitmek lazım bence hastaneye

İlk oğlum Aralık doğumlu,2.oğlum Haziran doğumlu.yani hem kış hemde yaz doğumunu yaşamış biri olarak kesinlikle kışın daha rahattım. Çoğunluğun söylediği gibi yaza kadar kendilerini topluyorlar ve gezmek ve dışarı çıkmak daha kolay oluyor.

Yok onda 13 haftalıkken doktora gittim herşey yolunda dedi eve geldim sanırım bir kaç gün sonra kırmızı çok az miktarda kanamam oldu o dönemde pandeminin ilk günleri herşey yasak bende niye bilmiyorum doktora gitmedim yarın yarin diye diye erteledim sonra 16 haftalık olduk ama benim karnım hiç büyümüyor ve nedense karnımın sol alt kısmında bir ağırlık hissettim neden böyle oldu diye endişelenmeye başladım sanırım bebek düşmüştü öldüğü için sonra akintimin içinde bir damla kadar kan gördüm tamam dedim kesin gitti bebeğim ve ben fark etmedim kostum ablamı eşimi alıp hastaneye gittim yinede bı umut girdim doktorun odasına doktor bu bebek 13 haftalık kalbi atmıyor dedi ama ben 16 haftaligim bulantı falan da hep devam ediyordu bilmiyorum inan o kadar şaşırmıştım ki çok ama çok dikkatli olmamız lazım en ufak bir belirtide gitmek lazım bence hastaneye
İlk hamileliğimde 2.5 aylıkken bir düşük yaşamıştım. Doktor kontrolümde herşeyin yolunda olduğunu söyledi ve 2 gün sonrası karın ağrısı ve lekelenme başladı. Haftasonu olduğu için yakınımdaki başka bir hastaneye gitmiştim. Doktor ne dese beğenirsiniz. Bebek anne karnında ölmüş ve en az bir hafta olmuş. Hatta iyiki anneyi zehirlememiş dedi. Hemen kürtaj oldum. Bana herşey yolunda diyen doktor hanımda başka hastalardan alınan şikayetlerden dolayı hastaneden ayrılmıştı. Kürtajdan yaklaşık 2 ay sonrası hamile kaldım. Ve ilk oğlumu kucağıma aldım...

vitamin doktor elevit vermiş. almadım onun yerine ocean mummy aldım. kan ilacı vermiş onu aldım. verdiği d vitmaini içime sinmedi. kızıma kullandıgım wellcare i almak istedim ama soramadım doktora kullanılır mı acaba bilen var mı?

yaz bebeği bana göre geeçekten zordu. kızım mayıs sonu doğdu. terleyen bir bebekti bir de. sürekli yatıyorlar bir de zıbınla su gibi olurdu günde 10 kez üst degiştirirdim cereyan yqpmasın diye çok pencere açılmaz emzirirken terden ikimiz de su gibi olurduk birgün agladıgımı hatırlıyorum emzirirken😄

Back