• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ya evet bende kara kara onu düşünüyorum lohusalık hiç hayal ettiğim gibi olmayacak gibi geliyor lohusa şerbetleri gecelikler vs hepsi yalan oldu gibi aksine patikler kalın yelekler şeyler hatçe teyzeye benzicez heralde 😂😂 bide bunalınca iki hava alıp gelelim diyemicez yaz havalarında doğurmaya benzemiyor yani hiç 😏
Ya açıkçası yazın daha zordu bence emzirmeden terleyip hic bi yeri acamiyordum az cam acsam kaburgalarimdan nefes alamiyordum tutuluyordu bir de annemin çeyizlik süslü bi ceketi var ona heveslendim bu defa giyebilirim diye ilkinde sürekli hastanede yatmaktan gecelik bile giyememistim ben.birde muhtemelen kimse gelemeyecek beni lohusalik adına bunlar daha mutlu edecek açıkçası 😂

Ayin 30 una randevu verdi doktorum. 12+0 oluyorum tam.

Folik asit son 6 adet kaldı, bidaha almana gerek yok dedi doktor. 12. Haftada kan ilacı ve vitamin başlayacakmisiz.

Oğlum aralık doğumlu, kışın daha rahat büyüyor bebekler bence. Şubatta doğum yapacağız, bebisler az büyür bahara kadar bol bol yürüyüş yaparız o zaman.
Bak bunun hayalini kuruyorum işte tam yaza ele gelecekler zibinlar sortlar muslinler tatiller önümüzdeki yaza sakladım her şeyimi 🥰

Ayin 30 una randevu verdi doktorum. 12+0 oluyorum tam.

Folik asit son 6 adet kaldı, bidaha almana gerek yok dedi doktor. 12. Haftada kan ilacı ve vitamin başlayacakmisiz.

Oğlum aralık doğumlu, kışın daha rahat büyüyor bebekler bence. Şubatta doğum yapacağız, bebisler az büyür bahara kadar bol bol yürüyüş yaparız o zaman.
Gerçi evet o rahatlığı da var neyse sağlıklı sıhhatli doğsunlarda yeter ki yaz olmuş kış olmuş o işin şakası artık 😊

İyi akşamlar hanımlar az önce acilden geldim benim hiç geçmeyen kasık ağrım var çok kötü oluyorum kıvranıyorum ama hiç geçmiyor belki bir iki gün geçmiştir. Muayene oldum tahlil yaptırdım birşey çıkmadı çok şükür bebek de iyi. Bunu yaşayan varmı merak ettim ne Zaman geçer

Ya evet bende kara kara onu düşünüyorum lohusalık hiç hayal ettiğim gibi olmayacak gibi geliyor lohusa şerbetleri gecelikler vs hepsi yalan oldu gibi aksine patikler kalın yelekler şeyler hatçe teyzeye benzicez heralde 😂😂 bide bunalınca iki hava alıp gelelim diyemicez yaz havalarında doğurmaya benzemiyor yani hiç 😏
Cnm haziran ayidnda doğum yapan biri olarak bu bebegmin ozellikle kış ayinda dogmasini istedim insallah nasip olur .
Inanirmisin cocuk sicakdN kilo alamadi , sezeryan yeri sicaktan mafoldu, dogru duzgun yemek bile yiyemiyorsun. Nasip olursa subat dogumu iyi olacak bebek ele avuca gelince disari cikicaz filan cok iyi olcak.

Ben kızımı aralıkta doğurmuştum. Sıcak basıyordu, hiç kalın giyinemedim. Bizimkilerin 40’ı çıktığında bahar da geliyor. Bence çok güzel bir zamanda doğum yapacağız.
Kızım da şubat doğumlu, 4 yaşında ☺️ Emin ol çok güzel bir ay oluyor tabii doğuda yaşamıyorsanız çünkü o aylarda doğu şehirleri karlı olabilir, hastaneye giderken sıkıntılı olabilir ☺️

Kızım da şubat doğumlu, 4 yaşında ☺️ Emin ol çok güzel bir ay oluyor tabii doğuda yaşamıyorsanız çünkü o aylarda doğu şehirleri karlı olabilir, hastaneye giderken sıkıntılı olabilir ☺️
Kesinlikle canım ben de 2018 şubatta oğlumu kucağıma aldım kar yoktu zaten gebelikten dolayı üşünmüyor çok rahattım. Yaza da 5.5 aylık olmuştu tatile gitmiştik. Ama yazın doğsaydı tatile falan gidemezdik sıcaktan ölürdük evin içinde. Ay olarak çok güzel🥰

Cnm haziran ayidnda doğum yapan biri olarak bu bebegmin ozellikle kış ayinda dogmasini istedim insallah nasip olur .
Inanirmisin cocuk sicakdN kilo alamadi , sezeryan yeri sicaktan mafoldu, dogru duzgun yemek bile yiyemiyorsun. Nasip olursa subat dogumu iyi olacak bebek ele avuca gelince disari cikicaz filan cok iyi olcak.
Aaa öyle mi ben nedense bi türlü hayal edemedim bende yaz sonu doğum yapmıştım havalar ılımandı çok güzeldi sanki soğuklarda zor olcak gibi bi hisse kapıldım nedense kapılmiyim bari 😂 yalnız içime ne doğuyor ben Ocak sonu doğumluyum ister misiniz bide çocuğumu kendi doğum günümde doğuruyormuşum 😂😂

Kesinlikle canım ben de 2018 şubatta oğlumu kucağıma aldım kar yoktu zaten gebelikten dolayı üşünmüyor çok rahattım. Yaza da 5.5 aylık olmuştu tatile gitmiştik. Ama yazın doğsaydı tatile falan gidemezdik sıcaktan ölürdük evin içinde. Ay olarak çok güzel🥰
Yaa o zaman çok güzel ben nedense hep zorlu kısımlarına odaklamışım kendimi sanki üşütecek vs gibi geldi hep o zaman sağ Salim doğuralım inşallah hepimiz 🥰😇

Aaa öyle mi ben nedense bi türlü hayal edemedim bende yaz sonu doğum yapmıştım havalar ılımandı çok güzeldi sanki soğuklarda zor olcak gibi bi hisse kapıldım nedense kapılmiyim bari 😂 yalnız içime ne doğuyor ben Ocak sonu doğumluyum ister misiniz bide çocuğumu kendi doğum günümde doğuruyormuşum 😂😂
Ben de aynı şeyi düşünüyorum canım, ben de 24 ocak doğumluyum, bakarsın denk gelir belli mi olur 😁😁

Bende yaz sonuna doğruydu ilk dogumum ne güzel sıcak derken o sıcakta kolik olduk naptik anlamadım yazdan hic bisey bi anda kış geldi o yüzden tam güzel olacak diye düşünüyorum ta o zaman dedim bidaha son ayları yaza ilk ayları kısa denk getirmek iyi değil diye istediğim gibi de oldu çok şükür sağlıkla doğduklarıni görelim insallah ama şu doğum gününü seçme işine normal doğumda cok kıl oluyorum ne istersek tam tersini yapıyor bu çocuklar insallah senin gönlüne göre olur 😂

Kizlar bir arkadas korono kapti hamile entube edildi dua edin lutfen ve dikkat edin cok insanla muhattap olmayin gezmeyin bence sıkıntı ya herkes salmis durumda maskesiz dolasan var, birinci doz aşıyı oldum diye korunacagini sanan var🤦‍♀️
Allahım şifa versin kaç aylık hamile imiş arkadaş

Arkadaşlar vitamin&mineral takviyesi ne verdi doktorunuz? Hangi haftadan itibaren ne kullanıyorsunuz?
Ben hen folik asit hen vit içeriği olan vinelac kullanıyorum
İştah aciyor aynı zamanda 😂 gelsin kilolar

Kendi arabamızla gidicez. Yarın sorucam bakalım doktora.
Bkendi arabamızla iki üç saatte bir mola ve yürüyüş ile biz de yolculuk yaptık

Üye AdıBTDTYHBKC
P Poouh 1 Şubat 20222763 kg?2
@SiyahPapatyaa3 Şubat 20222763 kg?1
@SimgeD4 Şubat 20222852 kg?1
@Cihanci4 Şubat 20223261 kg?1
@keyemaffas6 Şubat 20223375 kg?2
B Birmuhendisinruyasi 7 Şubat 20223173 kg?1
@ba_bu7 Şubat 20223369 kg?1
@gfdes8 Şubat 20222550 kg?1
D Dido 8 Şubat 20222455 kg?1
T Toprakliyagmur 8 Şubat 202229110 kg?2
@startown8 Şubat 20222798 kg?1
adzeynep adzeynep 9 Şubat 20223044 kg?2
@huzurunmeraklisi9 Şubat 20223595 kg?2
@707209 Şubat 20222350 kg?1
PinkMermaid PinkMermaid 10 Şubat 20223365 kg?2
M Muujiii 10 Şubat 20223870 kg?1
@eymenayaz10 Şubat 20223456 kg?3
@Gulbahcesiiii10 Şubat 20223268 kg?2
@pembelishayat10 Şubat 20222482 kg?1
@annemm11 Şubat 20223479 kg?3
@MaviAy13 Şubat 20223165 kg?3
@livelong13 Şubat 20223463 kg?2
@Sarem2113 Şubat 20222760 kg?1
@cagilbilgin14 Şubat 20222667 kg?1
@aymeh14 Şubat 20223367 kg?3
@ulhikay14 Şubat 20223798 kg?1
@eluard14 Şubat 20223270 kg?1
@adaj15 Şubat 20223544 kg?3
@burcusami16 Şubat 20223263 kg?1
@pensamiento17 Şubat 20223482 kg?2
@elaezgi75417518 Şubat 20223788 kg?2
@exclusive18 Şubat 20223060 kg?2
@MoonfacedMom19 Şubat 20222868 kg?2
@Leylacaa19 Şubat 20223259 kg?2
@Eliftde19 Şubat 20223555 kg?2
M Marjib 22 Şubat 20223360 kg?2
@mayaaaa22 Şubat 20223255 kg?3
@Suffa06622 Şubat 20223048 kg?1
@Esco25 Şubat 20223163 kg?1
@Sarikuzum26 Şubat 20223267 kg?2
@g_mutlu27 Şubat 20223266 kg?2

BTDT : bebeğin tahmini doğum tarihi
Y : anne yaşı
HBK : hamileliğe başlangıç kilonuz
C : bebeğinizin cinsiyeti
: kaçıncı çocuğunuz

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-02-2022

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
15 şubat 2022
Yaşım :20
Kilo:58
Cinsiyet belli degil
İlk çocuğum hayırlısıyla benide eklersen çok sevinirim

Allahım şifa versin kaç aylık hamile imiş arkadaş

Ben hen folik asit hen vit içeriği olan vinelac kullanıyorum

Bkendi arabamızla iki üç saatte bir mola ve yürüyüş ile biz de yolculuk yaptık
8 aylik canim 15 gündür yogun bakimda sezeryanla bebegi alip entube edilmiş 72 saat cok onemli Allah yardimcilari olsun🙏

Bende yaz sonuna doğruydu ilk dogumum ne güzel sıcak derken o sıcakta kolik olduk naptik anlamadım yazdan hic bisey bi anda kış geldi o yüzden tam güzel olacak diye düşünüyorum ta o zaman dedim bidaha son ayları yaza ilk ayları kısa denk getirmek iyi değil diye istediğim gibi de oldu çok şükür sağlıkla doğduklarıni görelim insallah ama şu doğum gününü seçme işine normal doğumda cok kıl oluyorum ne istersek tam tersini yapıyor bu çocuklar insallah senin gönlüne göre olur 😂
Kızım kayınvalidemin doğum gününe 1 gün kala doğdu ay içimden nasıl söylendim çocuğa doğacak o kadar gün varken bugünü mü buldun diye çünkü aa bak benim doğum günümü seçti çocuk eheheheh diye böbürlenmeler yaşadım daha 38 haftalıktı ne acelen vardı ama hala kızarım 😂

Olurmu olur oğlum 3 hafta erken doğmuştu benm ..bu bebegmjnde sezeryan olucak nasipse ocak sonunda gelir gibi

Back