- 2 Haziran 2021
- 75
- 70
- 3
- 36
bana da yorum yaapp kıızzzz :)Masallah minige kiz hisettim saglikla gelsin bebişin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana da yorum yaapp kıızzzz :)Masallah minige kiz hisettim saglikla gelsin bebişin
Fitil seklinde almayi dene cnm o zaman daha rahat oluyo, bas donmesi mide bulantısı falan yapmıyor. Tabi kendi bulantin da yoksaKizlar selam. 9+3 olduk hala lekelenmem devam ediyor oldukca progestani kullaniyorum ama berbat bir ilac kafama yastiktan kaldiramiyorum. 3 gündür öksürmekten yine lekelenmem gelmiş az önce ictim aksam birtane daha iceyim diyorum. Yarinda uçak seyahatim var inşaallah birsey olmaz ya dua edin ne olur.
Ben atlattım gibi hissediyorum aslinda ne zaman geçmişti senin ilkindeBu arada oğlumun günlüklerine baktimda ona hamileyken 10 haftadan sinra baya kötü olmusum kusmalarim artmis ve bu bebisde oyle olucak gibi 2 gündür cok kötüyüm sadece meYve yiyorum.. sabahlari safran çıkarıyorum biraz rahatliyorum.
Bende aynı durumdayım boyle boylr geçecek sanırımAynı senin gibiyim canım birgün iyiyim birgün çok kötüyüm hatta iyi olduğum gün sanırım azalıyor diyorum ama öyle olmuyor
Amin canim ben eşim annem falan hep erkek hissediyoruz kız olursa şaşırırımErkek bebek hissettim cnm saglikla gelsin bebişin
Benim kanama alani yok ama kanama var iki defa yattım hastanede eğer imkanları zorlayabilirsen kalsaydın canim hastanede veya rapor al benim artmıştı genelde yatış verdiklerinde sıvı takviyesi yapıyorlar cok rahatlıyorum kanamam da kesiliyordu.bebegin ne kadarlık dayanamaz mi bir geceçok tesekkr ederim ama malesef ben çalısıyorum doktor ban önce yatış yapcaz istirahat vercem dedi bnde kalamam küçük cocugum var deyince istirahatte vermedi çok korkuyorum doktor değiştireceim artık bnm gibi olan arkadaslara hep istirahat vermiş doktorları
Benim eşimi almıyorlar içeri o yüzden her gittiğimde net görüntü veriyorlar bende ona üzülüyorum hic goremiyor tek verdikleri resimle ama yapacak bisey yokBen de bugün öylesine randevu almıştım, hem doktorlara bakayım hem de ilk muayene diye. Normalde 3 ağustosta devam etmeyi düşündüğümüz doktorla randevumuz. Girdim içeri. İşte sati falan sordu kız. Neyse ultrasonla bakıyor 7 hafta 4 gün dedi. Kese 11.1mm olmuş, ben ekranı da göremedim sadece kendi baktı. Sat 22 Mayıs ama ben ovulasyona 15 Haziran'da girdim. Ondan dolayı geç döllenme olabilir mi dedim. Olabilir bir şey var ama net söylemek için erken, folik asite devam et, bayramdan sonra gel dedi. Hiç ilgilenmedi yani. Cumartesi özele mı gitsem acaba? Usg görüntüsü vermedi, ben de goremedim.
Valla ben bu sefer eşimi sokamadim da, özel olarak gittiğim doktora sokucam. Ne kadar saçma bir olay almamaları. Sanki biz tek başımıza yaptık bebeği? Babaları neden 2.plana atıyorlar anlamadım. Öyle olursa özel hastaneye giderim orda hiç sorun yaşamadık esimle girdigimizde.Benim eşimi almıyorlar içeri o yüzden her gittiğimde net görüntü veriyorlar bende ona üzülüyorum hic goremiyor tek verdikleri resimle ama yapacak bisey yok
Burda Medical parkta alıyorlar eşleri. O yönden sıkıntı yok. Ama parası sorun işte. Her muayene 215 lira. Bunun ikili taraması, 4g şu bilmem nesi var. Doğumu saymıyorum bile. Astarı yüzünden pahalı gelirse uğraşmam da. Bakalım 3 agustostaki randevuda da almazlarsa eşimi ozele giderim. Üniversite hastanesinde doçent için dünya para vericem bakalım. Baya iyi dediler.Canım bence de çok saçma eşleri içeri almamaları, bazı özel hastaneler de almıyor maalesef.
Zaten özel hastaneye gidiyorum ben covidden dolayı almıyorlar içeri ben üzülsem de mantıklı geldi benim eşimi almiyorlarsa demek o kadar kişiyi almıyorlar Buda bizim temasımizi da az kişiye indirger koridorda kalabalık olduğunda bile koridorun dışına alıyorlar hasta yakınlarınıValla ben bu sefer eşimi sokamadim da, özel olarak gittiğim doktora sokucam. Ne kadar saçma bir olay almamaları. Sanki biz tek başımıza yaptık bebeği? Babaları neden 2.plana atıyorlar anlamadım. Öyle olursa özel hastaneye giderim orda hiç sorun yaşamadık esimle girdigimizde.
Dogumda :)Ben atlattım gibi hissediyorum aslinda ne zaman geçmişti senin ilkind
Benim de eşim girmek istedi aşı olduysa girebilir dedi dr.Bide böyle deneyin.Valla ben bu sefer eşimi sokamadim da, özel olarak gittiğim doktora sokucam. Ne kadar saçma bir olay almamaları. Sanki biz tek başımıza yaptık bebeği? Babaları neden 2.plana atıyorlar anlamadım. Öyle olursa özel hastaneye giderim orda hiç sorun yaşamadık esimle girdigimizde.
Usg at cnm yorum yapayimbana da yorum yaapp kıızzzz :)
Ramzi teorisini mi yorumluyorsun canım , 6-7 haftalık olanları ?Usg at cnm yorum yapayim
Evet cnm anlayabildigim kadariyla senin bebis erkek demistim sağlık ile gelsin bebişin annesiRamzi teorisini mi yorumluyorsun canım , 6-7 haftalık olanları ?
SağolasınBen hiç bir şey hissetmiyorum cinsiyet anlamında ama şunu biliyorum, erkek olursa eşim için ekstra sevinirim ve bu duyguyu da tatmış olurum, kızım olursa da 4 yaşındaki kızıma çok iyi bir gerçek dost ( umarım) ve yoldaş olacağı için mutlu olurum ve bir kızım daha olacağı için bu hayatta kendimi daha iyi hissederim, bir kadını en iyi bir kadın anlar ne de olsa
kürtajın için üzüldüm canım, Allah bir daha yaşatmasın
Sağlıklı olsun ve hayırlı bir evlat, gerisi boş da işte insan kızı varsa bir de oğlu olsun istiyor ya da tam tersi Hakkımızda hayırlısı olsun