• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
benm kontrolum bayramdan sonra ama ben beklemek istemiyorum yarın işçin randevu bulaqbiirsem gidecegim bana 1 kez kullan dedi bnde merak içindeyim yarın gidersem yazarım son duurmu size
Bencede bayramdan önce gidin benide haftaya çağırdı ama haftaya bayram doktorun da benimde aklıma gelmedi o an tamam dedim, diğer hafta gideceğim artık o 2 hafta içinde de umarım azalmış olur. Sizde haber verin lütfen inşallah güzel haberler alırsınız 🙏

Kimisi hissediyor falan. Benim normalde 6. hissim baya baya kuvvetlidir ama bu sefer ne his ne bir rüya ne bir öngörü hiç bir şey yok. Geçen sefer kız olduğunu görmüştüm rüyamda. Hani şu konuşulmayan haberci rüyalar olur ya. Kürtajdan sonra da rüyamda bir sabah uyanıyodum eşim bebeği beşiğinden bana getiriyodu. Yüzünü hiç dönmedi bana ama kız olduğunu , hatta rüyada bunun rüya olduğunu daha dün kürtaj olduğumu da biliyodum ve özellikle yüzüne bakmaya çalışmıştım. Ay bilemicem süpriz olsun bakalım.

Rüyasında bebeğini gören var mı???
Ben hiç bir şey hissetmiyorum cinsiyet anlamında 😄🤗 ama şunu biliyorum, erkek olursa eşim için ekstra sevinirim ve bu duyguyu da tatmış olurum, kızım olursa da 4 yaşındaki kızıma çok iyi bir gerçek dost ( umarım) ve yoldaş olacağı için mutlu olurum ve bir kızım daha olacağı için bu hayatta kendimi daha iyi hissederim, bir kadını en iyi bir kadın anlar ne de olsa ☺️

kürtajın için üzüldüm canım, Allah bir daha yaşatmasın 🙏

Sağlıklı olsun ve hayırlı bir evlat, gerisi boş da işte insan kızı varsa bir de oğlu olsun istiyor ya da tam tersi 😄☺️ Hakkımızda hayırlısı olsun 🙏🙏🙏

Kanamam yok canım henüz kanama alanı varmış, ama sağ kasığım ağrıyor inşallah herşey yolundadır ilaçlarımı alıp bol bol istirahat ediyorum sende istirahat et bol bol dinlen canım
çok tesekkr ederim ama malesef ben çalısıyorum doktor ban önce yatış yapcaz istirahat vercem dedi bnde kalamam küçük cocugum var deyince istirahatte vermedi çok korkuyorum doktor değiştireceim artık bnm gibi olan arkadaslara hep istirahat vermiş doktorları

Bu arada oğlumun günlüklerine baktimda ona hamileyken 10 haftadan sinra baya kötü olmusum kusmalarim artmis ve bu bebisde oyle olucak gibi 2 gündür cok kötüyüm sadece meYve yiyorum.. sabahlari safran çıkarıyorum biraz rahatliyorum.

çok tesekkr ederim ama malesef ben çalısıyorum doktor ban önce yatış yapcaz istirahat vercem dedi bnde kalamam küçük cocugum var deyince istirahatte vermedi çok korkuyorum doktor değiştireceim artık bnm gibi olan arkadaslara hep istirahat vermiş doktorları
Ya benimde var bi kızım 3.5 yaşında çok zor oluyor ama birde çalışıyorsanız size mutlaka bir rapor vermesi gerekiyor zaten okuduğum kadarıyla genel olarak 1-2 hafta istirahatte baya azalıyormuş kanama alanı yani 1 hafta rapor yazsa bile sizin için çok faydalı olur şu dönemde mutlaka rapor almaya bakın 🙏

arkadaslar birde bnm miğde bulantım 1 gün gayet az ertesi gün tavan yapıyor ama çıkarmıyorum sadece yogun bulantı şeklinde bnm gibi olan var mı
Bende bu hamileliğimde hiç kusmadım çok şükür bulantılarım var ara ara yokluyor bişey yiyince boğazımda kalmış hissi yaratıyor bazen öyle öyle idare ediyorum

arkadaslar birde bnm miğde bulantım 1 gün gayet az ertesi gün tavan yapıyor ama çıkarmıyorum sadece yogun bulantı şeklinde bnm gibi olan var mı
Aynı senin gibiyim canım birgün iyiyim birgün çok kötüyüm hatta iyi olduğum gün sanırım azalıyor diyorum ama öyle olmuyor

Çok geçmiş olsun canım hamileyken öksürük tutması gibi kötü bir şey yok. İnşallah hemencecik atlatırsın 🤲 zencefil kurusu ve ballı zencefil iyi gelir ama tabi önce doktoruna danış öyle tüket. Tekrar geçmiş olsun
Cokkk teşekkür ederim😊

Kizlar selam. 9+3 olduk hala lekelenmem devam ediyor oldukca progestani kullaniyorum ama berbat bir ilac kafama yastiktan kaldiramiyorum. 3 gündür öksürmekten yine lekelenmem gelmiş az önce ictim aksam birtane daha iceyim diyorum. Yarinda uçak seyahatim var inşaallah birsey olmaz ya dua edin ne olur.

Dün gittim bende 10+3 üz ileri gidiyor:) cinsiyet tahmini olan var mi?:)

Eklentiler

• 20210714_122652.jpg
    20210714_122652.jpg
    68,5 KB · Görüntüleme: 43
Ya benimde var bi kızım 3.5 yaşında çok zor oluyor ama birde çalışıyorsanız size mutlaka bir rapor vermesi gerekiyor zaten okuduğum kadarıyla genel olarak 1-2 hafta istirahatte baya azalıyormuş kanama alanı yani 1 hafta rapor yazsa bile sizin için çok faydalı olur şu dönemde mutlaka rapor almaya bakın 🙏

kontrolde gecmemişse kanamaq alanım bnde almayı düşünüyorum en azından 1 hafta iyi doktora gelemedim bi türlü inşallah tez zamanda gecer hepimiz rahat geçiririz hamileliğimizi

Aynı senin gibiyim canım birgün iyiyim birgün çok kötüyüm hatta iyi olduğum gün sanırım azalıyor diyorum ama öyle olmuyor
bnde aynısını düşündüm galiba bitiyor ama ertesi gün fena ama sabır bu günlerde gececek inşallah .)

bende öyleyim ama farkettim ki sebze yemeği yediğim günlerde daha rahat uyanıyorum şuanda tavuk et kıyma vs. tükettiğim zaman çok daha fazla bulantım oluyor akşamları yediklerinize çok dikkat edin bence kesinlikle alakası var

uyku benı mahvedıyor, işte sureklı uyuyorum bılgısayar basında fatura keserken uyuyabılıyorum :KK43: aksam eve gıttıgım gıbı uyuyakalıyorum esıme oğluma yetemıyorum uyku benı çok zorluyor
benim ilk çocuk olacak ama eşim bazen erken uyuduğum için sıkılıyor bişey diyemiyoda sağ salim kucağımıza alalım inşallah 😊

kontrolde gecmemişse kanamaq alanım bnde almayı düşünüyorum en azından 1 hafta iyi doktora gelemedim bi türlü inşallah tez zamanda gecer hepimiz rahat geçiririz hamileliğimizi
Aminn amin inşallah hamileliğin her evresi her günü hep bir stres ama güzel günlere kavuşuruz inşallah hepimiz

Back