• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bilmeden yapıldıkları için Allah korur bende öyle düşünüyorum ilk bebeğin mi benim 5 yaşında oğlum var ikinci uzun süredir olmuyordu olduğu zamanda aşıya denk geldi her şerde bi hayır vardır diyorum 🙏
Benim 2. Yavrum olacak. 3.5 yaşında oğlum var canım. Sen hiç korkma birşey olmaz belki hamile kalmadan önce aşı olsan korkmakta haklıydın ama sen zaten hamileymişsin aşı olduğunda iyi açıdan düşünelim. Gebelere de aşı yapıyorlar ya zararlı olsa yapmazlardı canım

Benim 2. Yavrum olacak. 3.5 yaşında oğlum var canım. Sen hiç korkma birşey olmaz belki hamile kalmadan önce aşı olsan korkmakta haklıydın ama sen zaten hamileymişsin aşı olduğunda iyi açıdan düşünelim. Gebelere de aşı yapıyorlar ya zararlı olsa yapmazlardı canım
Allah bağışlasın canım evet ilk üç ay düşük olur diye yapılmasını tavsiye etmiyorlarmış ama şuanlık bir riskimde yok olmaz birşey inşallah 🙏

Sağolasın :KK28:
Valla bana kız çocuk daha sevimli geliyo, saçıyla başıyla kıyafetiyle. Bir de biz iki kız kardeşiz hiç hayal edemiyorum erkek çocuk nasıl olur :KK70: Ama eşimin tarafı da iki erkek kardeş. Herkes kız istiyo olabilir babam hariç :KK70: Benim en korktuğum şey bu kış tekrar pandemiden dolayı kapanma gelmesi ve benim çocukla tek başıma kalıp yetersiz hissedip cinnet geçirmem :halay:Çünkü ben bir şeye niyet ettim mi tüm dünya düzeni bozlur :KK48:
Valla kapanma da cocugu tek başıma rahat rahat büyütürum diye niyet etmiştim ben bakış açısı demek ki 😂 şaka bi yana gerçekten hic bi dis etki istemiyorum bu defa annemde dahil böyle daha kolay alısacagim ve düzenimi oturtacagim gibi geliyor bakalım ne gösterecek günler bize

İlk çocukta ben de hiç merak etmemiştim ki ettiğim tek dua Allahım hayırlısı neyse o olsun yeter ki sağlıklı olsundu 😃☺️ Şimdi daha heyecanlıyım neden bilmiyorum ☺️
yok canım benim ikinci. aksine ilkte çok meraklıydım cunku kızım olsun çok istiyordum onda istediğim oldu ya bunda rahatım😁

Allah bağışlasın canım evet ilk üç ay düşük olur diye yapılmasını tavsiye etmiyorlarmış ama şuanlık bir riskimde yok olmaz birşey inşallah 🙏
Biontech oldun demi canım. Kan cıvıltıcı muhakkak kullan bir de hamilesin. Asla korkutmak değil amacım kardeşimin eşi 3 aylık hamile iken beynine pıhtı attı şuan felçli. Covid geçirmişti hamile iken ama ilaç kullanmamıştı. Sen dr una danış kullan cıvıltıcı canım. Tedbir alman için söylüyorum asla korkutmak için değil tabi herkeste aynı etki olmayabilir ama yine de riske atma derim. Biontech kan pıhtılaştırıyor

Biontech oldun demi canım. Kan cıvıltıcı muhakkak kullan bir de hamilesin. Asla korkutmak değil amacım kardeşimin eşi 3 aylık hamile iken beynine pıhtı attı şuan felçli. Covid geçirmişti hamile iken ama ilaç kullanmamıştı. Sen dr una danış kullan cıvıltıcı canım. Tedbir alman için söylüyorum asla korkutmak için değil tabi herkeste aynı etki olmayabilir ama yine de riske atma derim. Biontech kan pıhtılaştırıyo
Biontech oldun demi canım. Kan cıvıltıcı muhakkak kullan bir de hamilesin. Asla korkutmak değil amacım kardeşimin eşi 3 aylık hamile iken beynine pıhtı attı şuan felçli. Covid geçirmişti hamile iken ama ilaç kullanmamıştı. Sen dr una danış kullan cıvıltıcı canım. Tedbir alman için söylüyorum asla korkutmak için değil tabi herkeste aynı etki olmayabilir ama yine de riske atma derim. Biontech kan pıhtılaştırıyor
Evet canım biontech oldum Allah şifa versin kardeşinin eşine tabiki amacın korkutmak değildir uyarmak lazım bu durumlarda çok kötü dönemlerdeyiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize inşallah doktoruma danışıcam bu konuyu

Benim doktorum 12. Haftada kesin cinsiyeti söylicem dedi 2 hafta var öğrenmeye bayılcam heyecandan şimdiden. Kanama alanın geçmiş desin ilk ama şimdi onuda taktım kafaya nasıl geçecek bu 2 haftaaaa 😒

Merhaba arkadaşlar.Dün kontrole gittim iki bebeğimde iyi çok şükür 9. Haftaya girdik. Birşey sorucam bugün kuyruk sokumuma 5 6 saniyede bir ince sızı gibi ağrı giriyor düzenli bir şekilde. Böyle olan var mı? Kötü birşey değilse hiç önemli değil de insan acaba kötü birşeyin habercisi mi diye endişe duyuyor.
Bendede oluyor bebek yerleştiği icin diger hamileligimde de çok oluyordu mumkun oldukca dinlen cnm

Valla kapanma da cocugu tek başıma rahat rahat büyütürum diye niyet etmiştim ben bakış açısı demek ki 😂 şaka bi yana gerçekten hic bi dis etki istemiyorum bu defa annemde dahil böyle daha kolay alısacagim ve düzenimi oturtacagim gibi geliyor bakalım ne gösterecek günler bize
Ben kapanma olursa kayınvalidemin eline kalırım diye ödüm kopuyo :olamaz: Annemler başka şehirde yaşıyorlar çünkü. Kayıvalidem maşallah aşırı meraklı, aşırı panik, her işe burnunu sokan çenesinin lastiği gevşek bir insan:KK43: Ben de böyle duygusal ve sıkışmış hissettiğim zamanlarda aşırı agresif oluyorum elimde değil. Annemle didişsemde annem sonuçta sorun olmaz :halay:

Evet canım biontech oldum Allah şifa versin kardeşinin eşine tabiki amacın korkutmak değildir uyarmak lazım bu durumlarda çok kötü dönemlerdeyiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize inşallah doktoruma danışıcam bu konuyu
Aminn inşallah canım

Merhaba arkadaşlar.Dün kontrole gittim iki bebeğimde iyi çok şükür 9. Haftaya girdik. Birşey sorucam bugün kuyruk sokumuma 5 6 saniyede bir ince sızı gibi ağrı giriyor düzenli bir şekilde. Böyle olan var mı? Kötü birşey değilse hiç önemli değil de insan acaba kötü birşeyin habercisi mi diye endişe duyuyor.
hiç bilmiyorum canım ama sürekli oluyorsa doktoruna sor bence

O ağrı ara ara bana da giriyor canım ani hareket yapınca özellikle , dikkat et kendini çok yorma, seninkiler ikiz bir de 😉

Çatlak olmasın diye hindistan cevizi yağı ve kakao yağını karıştırıp sürdüm. Benim ergenlik çatlaklarım da cok var korkudan şimdiden başladım. Yalnız kakao yagı feci kokuyor insan içine çıkılmaz😅 bunları sürüp yıkanıyor muyuz sonra nedir

Selam kizlar. Kanama alanım olmamasına rağmen 5. Haftada baslayip 9. Haftadayim halen kahverengi lekelenmem geliyor. Az önce lavaboya gittim baya gelmişti. Progestani arada bir kullanıyorum. Neden hala geçmemiş olabilir bu kahverengi lekeler?

Tecrübeli annelerim size bişey danisicam, bayram için pantolon almak istiyorum cok yakınımin sünneti var oglunun, kapıdan da olsa ugrucaz, normalde esofman giyiyorum ama şimdi olmaz, beden olarak ne almalıyım? Normalde L beden giyiyorum, şimdi hangi beden almaliyim? Bide şuan aldığım pantolonu hamilelik boyunca giyebilecek miyim

Selam kizlar. Kanama alanım olmamasına rağmen 5. Haftada baslayip 9. Haftadayim halen kahverengi lekelenmem geliyor. Az önce lavaboya gittim baya gelmişti. Progestani arada bir kullanıyorum. Neden hala geçmemiş olabilir bu kahverengi lekeler?
Cnm progestani niye arada bir kullaniyorsun?
Benimde ilk kahverengi aktintim basladiginda doktor günde 2 dedi
Doktoruna danış istersen
Bir de icerdeki birikmiş kandan dolayi kahverengi lekelenme geliyor diye biliyorum
Bol bol dinlen cnm

Tecrübeli annelerim size bişey danisicam, bayram için pantolon almak istiyorum cok yakınımin sünneti var oglunun, kapıdan da olsa ugrucaz, normalde esofman giyiyorum ama şimdi olmaz, beden olarak ne almalıyım? Normalde L beden giyiyorum, şimdi hangi beden almaliyim? Bide şuan aldığım pantolonu hamilelik boyunca giyebilecek miyim
Canim hamile pantolunumu alacaksin normal pantolunmu
Hamile ise kendi bedeni al
Normal pantolunsa L dene bazi bedenler esenek oluyor deneyerek alabilirsin

Canim hamile pantolunumu alacaksin normal pantolunmu
Hamile ise kendi bedeni al
Normal pantolunsa L dene bazi bedenler esenek oluyor deneyerek alabilirsin
Hamile pantolonu alayim diyorum cnm, kizimda 4 aylik olunca sıkıyordu pantolonlarim giyememistim, esofmanla idare etmiştim, peki L beden aldığımda hamileliğim boyunca giyebilecek miyim

Hamile pantolonu alayim diyorum cnm, kizimda 4 aylik olunca sıkıyordu pantolonlarim giyememistim, esofmanla idare etmiştim, peki L beden aldığımda hamileliğim boyunca giyebilecek miyim
Giyebilirsin cnm bence bende L giyorum 2.ikizimda L almistim birde tayt almistim cok rahat etmistim

Ben kapanma olursa kayınvalidemin eline kalırım diye ödüm kopuyo :olamaz: Annemler başka şehirde yaşıyorlar çünkü. Kayıvalidem maşallah aşırı meraklı, aşırı panik, her işe burnunu sokan çenesinin lastiği gevşek bir insan:KK43: Ben de böyle duygusal ve sıkışmış hissettiğim zamanlarda aşırı agresif oluyorum elimde değil. Annemle didişsemde annem sonuçta sorun olmaz :halay:
Aynı durumdan annemi de istemiyorum ben kayinvalidem o dediklerinden fazlası var eksiği yok kusmuk geliyor mememi dikizledigi zamanlarda emzirmeye çalıştığımı hatırladıkça ama annemde cok felaket senaryosu yazar ondan beni sinir eder rahat bırakmaz hic kimseyi istemiyorum zaten 1 aydır oğlumla onlarla iç içe huyu değişti kendim düzeltmem lazım her şeyi aslında annenler kalmaya gelse çok süper olur kayinvalidene gelecek yer kalmaz da ben eşitlik olmayınca da kötü hissediyorum ondan ilkinde aldım ikisinden de ağzımın payını şimdi çekirdek ailem diyorum 😂😂

Back