- 24 Ağustos 2016
- 3.683
- 6.172
- 158
Evet canım hatırladım seninkine baktın mı ?Evet cnm anlayabildigim kadariyla senin bebis erkek demistim sağlık ile gelsin bebişin annesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım hatırladım seninkine baktın mı ?Evet cnm anlayabildigim kadariyla senin bebis erkek demistim sağlık ile gelsin bebişin annesi
Kız çocuk çok sevimli gerçekten….Allah isteyen herkese nasip etsin, erkek çocuk da güzeldir belki yaşamadım bilmiyorum, kısmet inşallah tekrar kapanma gelmez canım yaaa hayattan soğuyorum resmen…Sağolasın
Valla bana kız çocuk daha sevimli geliyo, saçıyla başıyla kıyafetiyle. Bir de biz iki kız kardeşiz hiç hayal edemiyorum erkek çocuk nasıl olur Ama eşimin tarafı da iki erkek kardeş. Herkes kız istiyo olabilir babam hariç Benim en korktuğum şey bu kış tekrar pandemiden dolayı kapanma gelmesi ve benim çocukla tek başıma kalıp yetersiz hissedip cinnet geçirmem Çünkü ben bir şeye niyet ettim mi tüm dünya düzeni bozlur
Ben bakmadimda kuzu ikra meyra attim erkek bebege benziyor dedi bakalim hayirlisi ile gönlümüzdekini nasip etsin cnmEvet canım hatırladım seninkine baktın mı ?
Ben de ona sordum geçenlerde erkek dedi, çin takvimi de erkek diyor, kısmet 3 haftaya grubumuz çok heyecanlı olacak, cinsiyetler belli olur, teorilerin tutup tutmadığını konuşuruz artıkBen bakmadimda kuzu ikra meyra attim erkek bebege benziyor dedi bakalim hayirlisi ile gönlümüzdekini nasip etsin cnm
Aynen ya heycanla bekliyoruz benim kizlar sabirsizlaniyorlar bakalim hayirlisiyla o zamanlara gelsinBen de ona sordum geçenlerde erkek dedi, çin takvimi de erkek diyor, kısmet 3 haftaya grubumuz çok heyecanlı olacak, cinsiyetler belli olur, teorilerin tutup tutmadığını konuşuruz artık
Benim esimde oyle diyor dogumda öğreniriz diye ama iste insan mereklaniyor acaba erkek mi kiz mi diyeben hiç bakmadım çin rus takvimine de ramziye de. hatta eşim öğrenmeyelim istersen doğumda sürpriz olsun dedi ama o kadar dayanamam sanırım. yine de nedense çok merak etmiyorum henüz. zaten bir dahaki muayenede belli olur inşallah
İlk çocukta ben de hiç merak etmemiştim ki ettiğim tek dua Allahım hayırlısı neyse o olsun yeter ki sağlıklı olsundu Şimdi daha heyecanlıyım neden bilmiyorumben hiç bakmadım çin rus takvimine de ramziye de. hatta eşim öğrenmeyelim istersen doğumda sürpriz olsun dedi ama o kadar dayanamam sanırım. yine de nedense çok merak etmiyorum henüz. zaten bir dahaki muayenede belli olur inşallah
İnşallah canım benim az kaldıBende aynı durumdayım boyle boylr geçecek sanırım
Canım yorgunluktan oluyordur aynı şekilde ara ara giriyordu ağrı sonra bir sabah hapşurmamla ağrıyan kısım bildiğin tutuldu çokk dikkat et boşta bulunup ani bir iş yapmaMerhaba arkadaşlar.Dün kontrole gittim iki bebeğimde iyi çok şükür 9. Haftaya girdik. Birşey sorucam bugün kuyruk sokumuma 5 6 saniyede bir ince sızı gibi ağrı giriyor düzenli bir şekilde. Böyle olan var mı? Kötü birşey değilse hiç önemli değil de insan acaba kötü birşeyin habercisi mi diye endişe duyuyor.
Kanamanız oldugu halde rapor vermedi mi? Sırf yatış olmadı diye? Bence de baska doktora gidincok geçmiş olsun bende aynı siizn gibiyim sizsin kanmanız oldu mu sadece kanama alanı mı var
Çok teşekkür ederimDinleneyim o zaman :)Canım yorgunluktan oluyordur aynı şekilde ara ara giriyordu ağrı sonra bir sabah hapşurmamla ağrıyan kısım bildiğin tutuldu çokk dikkat et boşta bulunup ani bir iş yapma
Merhaba canım korkma yorgunluktandır bebişlerde büyüyor göğüs kafesimiz bile genişleyip ağrı yapabiliyor Sen dikkat et devam ederse doktorunla görüş tabikiMerhaba arkadaşlar.Dün kontrole gittim iki bebeğimde iyi çok şükür 9. Haftaya girdik. Birşey sorucam bugün kuyruk sokumuma 5 6 saniyede bir ince sızı gibi ağrı giriyor düzenli bir şekilde. Böyle olan var mı? Kötü birşey değilse hiç önemli değil de insan acaba kötü birşeyin habercisi mi diye endişe duyuyor.
Masallah iki miniğeMerhaba arkadaşlar.Dün kontrole gittim iki bebeğimde iyi çok şükür 9. Haftaya girdik. Birşey sorucam bugün kuyruk sokumuma 5 6 saniyede bir ince sızı gibi ağrı giriyor düzenli bir şekilde. Böyle olan var mı? Kötü birşey değilse hiç önemli değil de insan acaba kötü birşeyin habercisi mi diye endişe duyuyor.
ben hiç bakmadım çin rus takvimine de ramziye de. hatta eşim öğrenmeyelim istersen doğumda sürpriz olsun dedi ama o kadar dayanamam sanırım. yine de nedense çok merak etmiyorum henüz. zaten bir dahaki muayenede belli olur inşallah
Benim esimde oyle diyor dogumda öğreniriz diye ama iste insan mereklaniyor acaba erkek mi kiz mi diye
Korkma canım birşey olmaz dr un da panik yapma demiş zaten rahat ol . Ben aşı zaten olmayacaktım ama ailem eşim baskı yapıyordu ol ol diye hamile kalınca bahanem olduMerhaba arkadaşlar Benim gibi hamileliğini bilmeden aşı yaptıran oldu mu aranızda biontech oldum ertesi gün hamile olduğumu öğrendim sürpriz bebekti doktorum bir sorun olmaz panik yapma diyor ama korkuyorum çok
Bilmeden yapıldıkları için Allah korur bende öyle düşünüyorum ilk bebeğin mi benim 5 yaşında oğlum var ikinci uzun süredir olmuyordu olduğu zamanda aşıya denk geldi her şerde bi hayır vardır diyorumBen de süpriz gebelik olduğu için bilmeden15 gün sigara içtim tatildeydik full güneş kremi kullandım. 1 tane ağrı kesici almıştım. İnşallah sağlıkla doğsunlar Allah korusun yavrularımızı