• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Sağolasın :KK28:
Valla bana kız çocuk daha sevimli geliyo, saçıyla başıyla kıyafetiyle. Bir de biz iki kız kardeşiz hiç hayal edemiyorum erkek çocuk nasıl olur :KK70: Ama eşimin tarafı da iki erkek kardeş. Herkes kız istiyo olabilir babam hariç :KK70: Benim en korktuğum şey bu kış tekrar pandemiden dolayı kapanma gelmesi ve benim çocukla tek başıma kalıp yetersiz hissedip cinnet geçirmem :halay:Çünkü ben bir şeye niyet ettim mi tüm dünya düzeni bozlur :KK48:
Kız çocuk çok sevimli gerçekten….Allah isteyen herkese nasip etsin, erkek çocuk da güzeldir belki yaşamadım bilmiyorum, kısmet ☺️ inşallah tekrar kapanma gelmez canım yaaa hayattan soğuyorum resmen…🙄

Ben bakmadimda kuzu ikra meyra attim erkek bebege benziyor dedi bakalim hayirlisi ile gönlümüzdekini nasip etsin cnm
Ben de ona sordum geçenlerde erkek dedi, çin takvimi de erkek diyor, kısmet ☺️😜 3 haftaya grubumuz çok heyecanlı olacak, cinsiyetler belli olur, teorilerin tutup tutmadığını konuşuruz artık 😄

ben hiç bakmadım çin rus takvimine de ramziye de. hatta eşim öğrenmeyelim istersen doğumda sürpriz olsun dedi ama o kadar dayanamam sanırım. yine de nedense çok merak etmiyorum henüz. zaten bir dahaki muayenede belli olur inşallah

Ben de ona sordum geçenlerde erkek dedi, çin takvimi de erkek diyor, kısmet ☺️😜 3 haftaya grubumuz çok heyecanlı olacak, cinsiyetler belli olur, teorilerin tutup tutmadığını konuşuruz artık 😄
Aynen ya heycanla bekliyoruz benim kizlar sabirsizlaniyorlar bakalim 😅hayirlisiyla o zamanlara gelsin🥰

ben hiç bakmadım çin rus takvimine de ramziye de. hatta eşim öğrenmeyelim istersen doğumda sürpriz olsun dedi ama o kadar dayanamam sanırım. yine de nedense çok merak etmiyorum henüz. zaten bir dahaki muayenede belli olur inşallah
Benim esimde oyle diyor dogumda öğreniriz diye ama iste insan mereklaniyor acaba erkek mi kiz mi diye😅

İlk çocukta ben de hiç merak etmemiştim ki ettiğim tek dua Allahım hayırlısı neyse o olsun yeter ki sağlıklı olsundu 😃☺️ Şimdi daha heyecanlıyım neden bilmiyorum ☺️

Merhaba arkadaşlar.Dün kontrole gittim iki bebeğimde iyi çok şükür 9. Haftaya girdik. Birşey sorucam bugün kuyruk sokumuma 5 6 saniyede bir ince sızı gibi ağrı giriyor düzenli bir şekilde. Böyle olan var mı? Kötü birşey değilse hiç önemli değil de insan acaba kötü birşeyin habercisi mi diye endişe duyuyor.

Merhaba arkadaşlar.Dün kontrole gittim iki bebeğimde iyi çok şükür 9. Haftaya girdik. Birşey sorucam bugün kuyruk sokumuma 5 6 saniyede bir ince sızı gibi ağrı giriyor düzenli bir şekilde. Böyle olan var mı? Kötü birşey değilse hiç önemli değil de insan acaba kötü birşeyin habercisi mi diye endişe duyuyor.
Canım yorgunluktan oluyordur aynı şekilde ara ara giriyordu ağrı sonra bir sabah hapşurmamla ağrıyan kısım bildiğin tutuldu çokk dikkat et boşta bulunup ani bir iş yapma

Merhaba canım korkma yorgunluktandır bebişlerde büyüyor göğüs kafesimiz bile genişleyip ağrı yapabiliyor Sen dikkat et devam ederse doktorunla görüş tabiki

Masallah iki miniğe
Canim bol bol dinlen arada banada oluyor dinlenince geçiyor

Benim esimde oyle diyor dogumda öğreniriz diye ama iste insan mereklaniyor acaba erkek mi kiz mi diye😅

Bende öğrenmesem mi acaba diyorum ama sonra diyorum ki bebeğe bağlanmakta önemli bir şey, cinsiyete göre hayal kurup, alışveriş yapıp psikolojini hazırlıyorsun falan... Eşimse dünden meraklı utanmasa açıp bakıcak neymiş neymiş diye :halay:

Merhaba arkadaşlar Benim gibi hamileliğini bilmeden aşı yaptıran oldu mu aranızda biontech oldum ertesi gün hamile olduğumu öğrendim sürpriz bebekti doktorum bir sorun olmaz panik yapma diyor ama korkuyorum çok
Korkma canım birşey olmaz dr un da panik yapma demiş zaten rahat ol . Ben aşı zaten olmayacaktım ama ailem eşim baskı yapıyordu ol ol diye hamile kalınca bahanem oldu 😊

Ben de süpriz gebelik olduğu için bilmeden15 gün sigara içtim tatildeydik full güneş kremi kullandım. 1 tane ağrı kesici almıştım. İnşallah sağlıkla doğsunlar Allah korusun yavrularımızı 🤲

Ben de süpriz gebelik olduğu için bilmeden15 gün sigara içtim tatildeydik full güneş kremi kullandım. 1 tane ağrı kesici almıştım. İnşallah sağlıkla doğsunlar Allah korusun yavrularımızı 🤲
Bilmeden yapıldıkları için Allah korur bende öyle düşünüyorum ilk bebeğin mi benim 5 yaşında oğlum var ikinci uzun süredir olmuyordu olduğu zamanda aşıya denk geldi her şerde bi hayır vardır diyorum 🙏

Back