• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Yaaa kızlarr benimde aşırı beyaz sümüksü hafif kokulu akintim var korkuyorum normalmiymis. Alttan muayene olmak istemedigim icin doktorada demedim. Persembe desemmi diyodum
Ben doktora tarif ettim bugün mantar olabilir dedi fitil verdi bakıtmana gerek yok tarif edebilirsin af edersin süt kesiği gibiydi benim

Kızlar çok teşekkür ederim ya hepiniz cevaplamışsınız fitil mi hap mı demiştim tek tek dönemedim hepinize 🙏 kasığım ağrıyor biraz dinleniyorum inşallah geçer bu sıkıntılı dönemler ya çok korkuyorum birşey olacak diye 😒

Kızllarrr iyi gecelerrr 🥰 ben anca fırsat buluyorum yazmaya. Bebeğimin kalp atışını duyduk bugün çok şükür 🤲🤲 içim azda olsa rahatladı, yalnız mide bulantısı kötü bi hal almaya başladııı 🤭napsam bilemedim tatlı şeyler fena yapıyo 🤪🤪 ye tatlıyı çıkar Hakkı’yı demişler ya 😂sanırsam bu kız mı acaba diye düşünmeye başladım 💕💕

Kizlar inanin 2 gündür bu hastaliktan hamileligimi unuttum. Tadisizlikmis koku hassasiyetiymis halsizlikmiş. Öksürüp hapsurmaktan bir hal oldum. Zaten idrara cok sıkışıyoruz sürekli su icmekten wc den cikamaz oldum. Rabbim hasta olan herkeze Şafi ismiyle şifa versin.
Çok geçmiş olsun canım hamileyken öksürük tutması gibi kötü bir şey yok. İnşallah hemencecik atlatırsın 🤲 zencefil kurusu ve ballı zencefil iyi gelir ama tabi önce doktoruna danış öyle tüket. Tekrar geçmiş olsun

Kız galiba :dua: ama tabi bu sadece bir teori :halay:

***Ayy pardon vajinal olunca ters bakmak gerekiyodu dimi? O zaman bebek solda kalcak... Erkek mi diyolardı? Ayyy iyice karıştı :KK48:
Kafalar karışık 😄 bilemedim valla, teoriyi ortaya atan adam 10 sene boyunca güya bu tarz ultrasonları incelemiş, eğer teori doğru çıkarsa şaşıracağım, herkes erkek diyor, bakalım göreceğiz ☺️

Kafalar karışık 😄 bilemedim valla, teoriyi ortaya atan adam 10 sene boyunca güya bu tarz ultrasonları incelemiş, eğer teori doğru çıkarsa şaşıracağım, herkes erkek diyor, bakalım göreceğiz ☺️
Kimisi hissediyor falan. Benim normalde 6. hissim baya baya kuvvetlidir ama bu sefer ne his ne bir rüya ne bir öngörü hiç bir şey yok. Geçen sefer kız olduğunu görmüştüm rüyamda. Hani şu konuşulmayan haberci rüyalar olur ya. Kürtajdan sonra da rüyamda bir sabah uyanıyodum eşim bebeği beşiğinden bana getiriyodu. Yüzünü hiç dönmedi bana ama kız olduğunu , hatta rüyada bunun rüya olduğunu daha dün kürtaj olduğumu da biliyodum ve özellikle yüzüne bakmaya çalışmıştım. Ay bilemicem süpriz olsun bakalım.

Rüyasında bebeğini gören var mı???

Herşey tamam ama bu uyku olayına bi çözüm yok galiba iş yerinde başımı kaldıramıyorum sabah zaten bulantıyla uyanıyorum işe nasıl geldiğimi bilmiyorum çalışan hamileler Allah yardımcımız olsun 😥

Yaaa kızlarr benimde aşırı beyaz sümüksü hafif kokulu akintim var korkuyorum normalmiymis. Alttan muayene olmak istemedigim icin doktorada demedim. Persembe desemmi diyodum
Canım bende aynı sorun var doktor mantar olmuş dedi Fitil ve travazol verdi.

Allah razi olsun amin canım benim çok teşekkür ederim bizim burada birbirimize ettiğimiz dualar sayesinde inşallah hepsi iyi olacak evet benimde gönlümden kız geciyor ama nedense erkek hissediyorum bakalım ne olacak sende sıkma canını ki benim pek farkım yok senden😁 ama merak etme herşey güzel olacak inşallah 💖💖
aynen benımde gonlumden gecen kız ama cok yuksek oranda erkek hıssedıyorummm :)

Kimisi hissediyor falan. Benim normalde 6. hissim baya baya kuvvetlidir ama bu sefer ne his ne bir rüya ne bir öngörü hiç bir şey yok. Geçen sefer kız olduğunu görmüştüm rüyamda. Hani şu konuşulmayan haberci rüyalar olur ya. Kürtajdan sonra da rüyamda bir sabah uyanıyodum eşim bebeği beşiğinden bana getiriyodu. Yüzünü hiç dönmedi bana ama kız olduğunu , hatta rüyada bunun rüya olduğunu daha dün kürtaj olduğumu da biliyodum ve özellikle yüzüne bakmaya çalışmıştım. Ay bilemicem süpriz olsun bakalım.

Rüyasında bebeğini gören var mı???
Ben oğlumda hissetmiştim erkek olacağını cinsiyetini öğrenmeye gitmeden 2-3 gün önce rüyalara gelir ya ak sakallı dede 😂 öyle biley gördüm adını EmirAlp koyun dedi. Ama eşim ya emir ya Alp olsun tek isim olsun deyince Kerem koyduk 😂şimdi de erkek hissediyorum nedense ve isim olarak ilkini istiyorum bakalım hayırlısı

Selam kızlar dün bebişi görmeye gıttık, herşey yolunda sadece ıkı gun gerı gosterıyoru haftasından. 10+2 ıken 10+0 dı. Cinsıyet ıcın cok erken dedı soylemedı maaleseffff bızımde son goruntumuz bu sekılde :)

Eklentiler

• 41f504d5-4eb8-4a46-b900-00ddbc770880.jpg
    41f504d5-4eb8-4a46-b900-00ddbc770880.jpg
    65,2 KB · Görüntüleme: 57
  • 1517fba5-2fa9-4bf0-8930-429ccba2509a.jpg
    1517fba5-2fa9-4bf0-8930-429ccba2509a.jpg
    80,6 KB · Görüntüleme: 59
Bisey sorcam hanimlar bu prilam içenler mide bulanti hissiniz mi var yoksa cikariyomusunuz. Benim ilkinde de simdi di bulantı hissi var sadece ama ilac kullanmak istemedim hic. Daha agir gecirenleri gördükçe
Bende ilacı içtiğimde kusmuyorum bazen 1 2 kez kusuyorum bulantı hissim hiç geçmiyor ama çok çok az yiyebiliyorum ilaçtan önce hiç yemeden sürekli kusuyordum hatta kilo kaybından hastanede yattım

Alerjik astımım var bi tane bebegimi bu sebepten kaybettim gunduz tıkanmistim korktum bisey olur diye icim rahat etmedi kalp atislarini duymak istedim cok sukur duydum canim. İkimizde kontrolde guzel haberlerle dönelim 🥰
Geçmiş olsun cnm rabbime emanet cnm inşllah Allahin izniyle hic birsey olmaz gönlünü ferah tut
Amin cnm guzel haber almayi nasip etsin rabbim 🤲😇

Kızlar ya ben doktordan çıktım şimdi, kanama alanım var biraz progestan verdi günde 3 defa ve istirahat verdi bebişim gayet iyi gelişimi 1 hafta önden gidiyor ama kanama alanı beni korkutuyor sizde var mı kanama alanı olanlar?
cok geçmiş olsun bende aynı siizn gibiyim sizsin kanmanız oldu mu sadece kanama alanı mı var

Bugün öğrendimm kanama alanım varmış progestan verdi doktor günde 3 defa. Sizin geçti mi azaldı mı durumlarınız ne
benm kontrolum bayramdan sonra ama ben beklemek istemiyorum yarın işçin randevu bulaqbiirsem gidecegim bana 1 kez kullan dedi bnde merak içindeyim yarın gidersem yazarım son duurmu size

cok geçmiş olsun bende aynı siizn gibiyim sizsin kanmanız oldu mu sadece kanama alanı mı var
Kanamam yok canım henüz kanama alanı varmış, ama sağ kasığım ağrıyor inşallah herşey yolundadır ilaçlarımı alıp bol bol istirahat ediyorum sende istirahat et bol bol dinlen canım

Back