- 5 Kasım 2020
- 3.091
- 6.408
- 108
Bencede bayramdan önce gidin benide haftaya çağırdı ama haftaya bayram doktorun da benimde aklıma gelmedi o an tamam dedim, diğer hafta gideceğim artık o 2 hafta içinde de umarım azalmış olur. Sizde haber verin lütfen inşallah güzel haberler alırsınızbenm kontrolum bayramdan sonra ama ben beklemek istemiyorum yarın işçin randevu bulaqbiirsem gidecegim bana 1 kez kullan dedi bnde merak içindeyim yarın gidersem yazarım son duurmu size
Oy mas miniğe,başlamış mi hareket etmeye gördünüz mü cnmEki Görüntüle 2888282
Buda usg görüntümüz devlet hastanesi olunca anca bu kadar oldu.
Ben hiç bir şey hissetmiyorum cinsiyet anlamındaKimisi hissediyor falan. Benim normalde 6. hissim baya baya kuvvetlidir ama bu sefer ne his ne bir rüya ne bir öngörü hiç bir şey yok. Geçen sefer kız olduğunu görmüştüm rüyamda. Hani şu konuşulmayan haberci rüyalar olur ya. Kürtajdan sonra da rüyamda bir sabah uyanıyodum eşim bebeği beşiğinden bana getiriyodu. Yüzünü hiç dönmedi bana ama kız olduğunu , hatta rüyada bunun rüya olduğunu daha dün kürtaj olduğumu da biliyodum ve özellikle yüzüne bakmaya çalışmıştım. Ay bilemicem süpriz olsun bakalım.
Rüyasında bebeğini gören var mı???
çok tesekkr ederim ama malesef ben çalısıyorum doktor ban önce yatış yapcaz istirahat vercem dedi bnde kalamam küçük cocugum var deyince istirahatte vermedi çok korkuyorum doktor değiştireceim artık bnm gibi olan arkadaslara hep istirahat vermiş doktorlarıKanamam yok canım henüz kanama alanı varmış, ama sağ kasığım ağrıyor inşallah herşey yolundadır ilaçlarımı alıp bol bol istirahat ediyorum sende istirahat et bol bol dinlen canım
Bende en basindan beri kiz hissediyorum bugun doktor gosterince de kız hissetim saglikla gelsin insallah . Sagll cnmMasallah minige kiz hisettimsaglikla gelsin bebişin
Evet ama cok kotuydu usg net bisey anlamadim. Insallah dönüşte kendi doktoruma gidince detayli sekilde bakarizOy mas miniğe,başlamış mi hareket etmeye gördünüz mü cnm
Ya benimde var bi kızım 3.5 yaşında çok zor oluyor ama birde çalışıyorsanız size mutlaka bir rapor vermesi gerekiyor zaten okuduğum kadarıyla genel olarak 1-2 hafta istirahatte baya azalıyormuş kanama alanı yani 1 hafta rapor yazsa bile sizin için çok faydalı olur şu dönemde mutlaka rapor almaya bakınçok tesekkr ederim ama malesef ben çalısıyorum doktor ban önce yatış yapcaz istirahat vercem dedi bnde kalamam küçük cocugum var deyince istirahatte vermedi çok korkuyorum doktor değiştireceim artık bnm gibi olan arkadaslara hep istirahat vermiş doktorları
Bende bu hamileliğimde hiç kusmadım çok şükür bulantılarım var ara ara yokluyor bişey yiyince boğazımda kalmış hissi yaratıyor bazen öyle öyle idare ediyorumarkadaslar birde bnm miğde bulantım 1 gün gayet az ertesi gün tavan yapıyor ama çıkarmıyorum sadece yogun bulantı şeklinde bnm gibi olan var mı
Aynı senin gibiyim canım birgün iyiyim birgün çok kötüyüm hatta iyi olduğum gün sanırım azalıyor diyorum ama öyle olmuyorarkadaslar birde bnm miğde bulantım 1 gün gayet az ertesi gün tavan yapıyor ama çıkarmıyorum sadece yogun bulantı şeklinde bnm gibi olan var mı
Cokkk teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım hamileyken öksürük tutması gibi kötü bir şey yok. İnşallah hemencecik atlatırsınzencefil kurusu ve ballı zencefil iyi gelir ama tabi önce doktoruna danış öyle tüket. Tekrar geçmiş olsun
Ya benimde var bi kızım 3.5 yaşında çok zor oluyor ama birde çalışıyorsanız size mutlaka bir rapor vermesi gerekiyor zaten okuduğum kadarıyla genel olarak 1-2 hafta istirahatte baya azalıyormuş kanama alanı yani 1 hafta rapor yazsa bile sizin için çok faydalı olur şu dönemde mutlaka rapor almaya bakın
bnde aynısını düşündüm galiba bitiyor ama ertesi gün fena ama sabır bu günlerde gececek inşallah .)Aynı senin gibiyim canım birgün iyiyim birgün çok kötüyüm hatta iyi olduğum gün sanırım azalıyor diyorum ama öyle olmuyor
bende öyleyim ama farkettim ki sebze yemeği yediğim günlerde daha rahat uyanıyorum şuanda tavuk et kıyma vs. tükettiğim zaman çok daha fazla bulantım oluyor akşamları yediklerinize çok dikkat edin bence kesinlikle alakası vararkadaslar birde bnm miğde bulantım 1 gün gayet az ertesi gün tavan yapıyor ama çıkarmıyorum sadece yogun bulantı şeklinde bnm gibi olan var mı
benim ilk çocuk olacak ama eşim bazen erken uyuduğum için sıkılıyor bişey diyemiyoda sağ salim kucağımıza alalım inşallahuyku benı mahvedıyor, işte sureklı uyuyorum bılgısayar basında fatura keserken uyuyabılıyorumaksam eve gıttıgım gıbı uyuyakalıyorum esıme oğluma yetemıyorum uyku benı çok zorluyor
Erkek bebek hissettim cnm saglikla gelsin bebişinDün gittim bende 10+3 üz ileri gidiyor:) cinsiyet tahmini olan var mi?:)
Aminn amin inşallah hamileliğin her evresi her günü hep bir stres ama güzel günlere kavuşuruz inşallah hepimizkontrolde gecmemişse kanamaq alanım bnde almayı düşünüyorum en azından 1 hafta iyi doktora gelemedim bi türlü inşallah tez zamanda gecer hepimiz rahat geçiririz hamileliğimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?