• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canim itebildigin kadar ileri it ben yapamiyordum eşimden rica ediyordum. Yatarken yap. Bu arada ne kadar itersen it fitil ayaga kalkinca baya akiyor çamaşırına cok sinir bozucu 😃 bu arada islatirsan daha kolay oluyor👍
Tamam bu gece deneyeceğim 😂

Kızlar ben hep okuyorum sizden akıntılarım çok arttı diye, bende öyle bir durum yoktu ama bu akşam bir şey hissettim hemen tuvalete gittim külodumu indirdim elime de ayna aldım (bu dönemde herhangi bir hastalık olmasından çok korkuyorum çünkü sistitten çok çektim). Tam olarak yumurta akı kıvamında yani dağılmadan koyu kıvamla uzayan şeffaf beyaz upuzun, çekince kopmadan uzayabilen lastik gibi bir akıntım gelmiş. Kusura bakmayın biraz mide bulandırıcı ayrıntılar verdim ama bu durumdan korkmalı mıyım? Koku, kaşıntı, yanma yok. Hamilelik akıntısı dediğiniz şey bu mu? Normal akıntı çünkü gelir dağılır, belli bir şekli yoktur. Bu böyle kalın bir ip gibi geldikçe sarkmış.
:olamaz:
Benim genelde su gibi veya beyaz renk sümüksü oluyor şeffaf kıvamlı hiç yaşamadım ben normalde de şeffaf olmazdı ama hiç

Peki ileri itiyor musunuz çok ben azcık koyup itemedim bi tuhaf hissettim🤭 bir sefer denedim
Evet canım hatta az açık olayım müsadenle itince hafif bi kemik geliyor oraya kadar itip bırakıyorum

Benim genelde su gibi veya beyaz renk sümüksü oluyor şeffaf kıvamlı hiç yaşamadım ben normalde de şeffaf olmazdı ama hiç
Benimde sümüksu ve içinde ip gibi kan oluyor cok bariz şekilde doktora sordun mu sumuksu akintiyi benim bugün çok oldu özellikle

Ben her gün vuruluyorum ama benimki sizin vurulduğunuzdan mg olarak daha az daha hafif, proluton depot sanırım sizin vurdurduğunuz daha yağlı bir iğne ve çok can yakıyor. Benimki prolutex evde kendim vuruyorum her gün
Hayir progestan benimki progestan ignesi vuruluyorum

Kızlar ben hep okuyorum sizden akıntılarım çok arttı diye, bende öyle bir durum yoktu ama bu akşam bir şey hissettim hemen tuvalete gittim külodumu indirdim elime de ayna aldım (bu dönemde herhangi bir hastalık olmasından çok korkuyorum çünkü sistitten çok çektim). Tam olarak yumurta akı kıvamında yani dağılmadan koyu kıvamla uzayan şeffaf beyaz upuzun, çekince kopmadan uzayabilen lastik gibi bir akıntım gelmiş. Kusura bakmayın biraz mide bulandırıcı ayrıntılar verdim ama bu durumdan korkmalı mıyım? Koku, kaşıntı, yanma yok. Hamilelik akıntısı dediğiniz şey bu mu? Normal akıntı çünkü gelir dağılır, belli bir şekli yoktur. Bu böyle kalın bir ip gibi geldikçe sarkmış.
:olamaz:
Ay evet benimde böyle geliyor bi haftadır bugünde içinde kan vardi hatta

Benimde sümüksu ve içinde ip gibi kan oluyor cok bariz şekilde doktora sordun mu sumuksu akintiyi benim bugün çok oldu özellikle
Sormadım canım bilmiyorum ki ilk defa bu kadar yoğun yaşayınca hamilelikten normaldir diye düşündüm

Benimde normal akıntım şeffaf olmaz bu böyle olunca dedim korkulcak bişey değildir heralde hamilelik akıntısı dedikleri bu diye düşündüm.

Bende kanama olmadı hiç şimdiye kadar rastlamadım yada. İlk gebeliğimde çok koyu çamur gibi bir kan gelmişti. O olayı yaşadım diye sürekli beyaz külot giyiyorum kii bir şey olursa dikkatimden kaçmasın diye. Zaten çok akıllı değildim iyice delirdim :halay:

Hayirdir cnm benim insallah onemli birseyin yoktur bende cumartesi gidecegem kontrole
Alerjik astımım var bi tane bebegimi bu sebepten kaybettim gunduz tıkanmistim korktum bisey olur diye icim rahat etmedi kalp atislarini duymak istedim cok sukur duydum canim. İkimizde kontrolde guzel haberlerle dönelim 🥰

Benimde normal akıntım şeffaf olmaz bu böyle olunca dedim korkulcak bişey değildir heralde hamilelik akıntısı dedikleri bu diye düşündüm.

Bende kanama olmadı hiç şimdiye kadar rastlamadım yada. İlk gebeliğimde çok koyu çamur gibi bir kan gelmişti. O olayı yaşadım diye sürekli beyaz külot giyiyorum kii bir şey olursa dikkatimden kaçmasın diye. Zaten çok akıllı değildim iyice delirdim :halay:
Yaaa kızlarr benimde aşırı beyaz sümüksü hafif kokulu akintim var korkuyorum normalmiymis. Alttan muayene olmak istemedigim icin doktorada demedim. Persembe desemmi diyodum

Valla akintiyi böyle duyunca rahatladım ama bugün kanamam baya geldi kac gündür kesilmişti bildiğimiz bakalim artarsa hafta sonuna beklemeden giderim

Yaaa kızlarr benimde aşırı beyaz sümüksü hafif kokulu akintim var korkuyorum normalmiymis. Alttan muayene olmak istemedigim icin doktorada demedim. Persembe desemmi diyodum
Ben cumartesi gidicem doktora, sorucam baksın neymiş. Söylerim size de.

Valla akintiyi böyle duyunca rahatladım ama bugün kanamam baya geldi kac gündür kesilmişti bildiğimiz bakalim artarsa hafta sonuna beklemeden giderim
Kontrolde söyleyin doktora bence nolur nolmaz.

Ben cumartesi gidicem doktora, sorucam baksın neymiş. Söylerim size de.

Kontrolde söyleyin doktora bence nolur nolmaz.
Zaten kanama olduğu için mecbur soruyor sürekli mesaj atsam gel der belki hemen bayram girecek araya 15 gün gidemeyecegim o zaman ondan söylemiyorum biseu artarsa gideceğim

Hadi yaaa tühhh 😄🤗 ben şu ana kadar 2 kere gittim doktoruma, ilk ultrasonda kese var sadece, 2.si kalp atışlarının duyulduğu zaman, fetüs de görünüyor , anlayan arkadaşlar olursa Ramzi teorisinden buraya da bırakayım fotoyu, vajinal ☺️😉
Valla ben ilk haftalar keseye falan dikkat etmemiştim hiç nerdeymiş ne şekildeymiş diye. Kalp atışı da yoktu henüz diye ultrason çıktısı bile yok bende o ilk haftaların :KK48:

Eklentiler

• CCC1203A-1687-419C-9E78-CB037EE8FA9C.jpeg
    CCC1203A-1687-419C-9E78-CB037EE8FA9C.jpeg
    110,4 KB · Görüntüleme: 26
Hadi yaaa tühhh 😄🤗 ben şu ana kadar 2 kere gittim doktoruma, ilk ultrasonda kese var sadece, 2.si kalp atışlarının duyulduğu zaman, fetüs de görünüyor , anlayan arkadaşlar olursa Ramzi teorisinden buraya da bırakayım fotoyu, vajinal ☺️😉
Kız galiba :dua: ama tabi bu sadece bir teori :halay:

***Ayy pardon vajinal olunca ters bakmak gerekiyodu dimi? O zaman bebek solda kalcak... Erkek mi diyolardı? Ayyy iyice karıştı :KK48:

Back