• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Selam kizlar. Bogaz agrim burun tikanikligi akintisi ve kulak agrisi sikayetiyle aile hekimime gittim. Covit olabilirsin dedi gittim pcr testi yaptirdim aksam 19:00 gibi sonucu cikcakmis. Belirtiler delta ya benziyor. Umarim basit bir soguk alginligidir dua edin lutfen. Ekim ayinda bir covit gecirmistim zaten :(

Selam kizlar. Bogaz agrim burun tikanikligi akintisi ve kulak agrisi sikayetiyle aile hekimime gittim. Covit olabilirsin dedi gittim pcr testi yaptirdim aksam 19:00 gibi sonucu cikcakmis. Belirtiler delta ya benziyor. Umarim basit bir soguk alginligidir dua edin lutfen. Ekim ayinda bir covit gecirmistim zaten :KK43:
Geçmiş olsun cnm insallah ne deltadir ne kovid. Rabbim sifa versin🤲🤲

arkadaslar karnında agrı olan avr mı bu haftalarda tam göbek deliğimin altına agrı giriyor ara ara doktorda cözemedi bende telaşlanıyorum kanama alanı olunca sürekli doktora gitme istediği oluyor iyimi bi sorun mu var dıye :KK43:
Benim agrim arada batma şeklinde oluyor cok uzun sürdüğünde mutlaka arkasında kanamam oluyor agri konusunda bende korkuyorum doktorda iyi konuşmadı bana ama bağırsak ağrısı mı değil mi ayırt edebiliyormusunuz veya ayakta durunca mi oluyor benim genelde ayakta dursam oluyor

Selam kizlar. Bogaz agrim burun tikanikligi akintisi ve kulak agrisi sikayetiyle aile hekimime gittim. Covit olabilirsin dedi gittim pcr testi yaptirdim aksam 19:00 gibi sonucu cikcakmis. Belirtiler delta ya benziyor. Umarim basit bir soguk alginligidir dua edin lutfen. Ekim ayinda bir covit gecirmistim zaten :KK43:
Ya inşallah değildir covit haberdar et bizi canim gecmis olsun üzülme sakın stres yapmamaya çalış

Benim de kültür testinde belli oldu antibiyotik kullanacağım. İlk hamilelik deneyimsizlik ve korkuyorum
Canım nasıl anlaşıldı ne yaziyordu kültür testinde benimde cıkmış doktora yarin gidicem böyle birşey mi yazıyor anlamadim 🙄

Eklentiler

• Screenshot_20210712-124341_Gallery.jpg
    Screenshot_20210712-124341_Gallery.jpg
    40,4 KB · Görüntüleme: 41
Canim merak etme bende gecirdim acilde bana da pcr yapıldı çıkmadı bu ara salgın var hemen hamile oldugumuz icin bizedr bulasiyor hatta benden esimede gecti rahat ol korona degildir ins

Bizde 8+5 olduk bugün 💙 benim kontrolum perşembe günü ins güzel haberler aliriz hepimiz, su günler geçsin direk şubata isinlanalim, sağlıkla kavuşalım yavrularımıza ins💞
İnşallah canım, güzel haberlerle dön 🤗 bence hemen ışınlanmayalım tadını çıkartalım, uykusuz gecelere henüz hazır değilim 😄 hem 2.bebeğim olacağı için inşallah, bu son hamileliğim olur, son kez bu duyguları heyecanları yaşayacağım, her anın tadına varmak istiyorum 🥰🤗🙏🧿

Ayyy inşallah covid değildir canım..😕 Ben de ekim ayında geçirmiştim, hamileyken tekrar geçirmek istemem, çok dikkatli olmak gerek 👍🏻

Senn içini rahatlatacak tek kisi doktorundur suan canim biz sana ilaci kullan veya kullanma diyemeyiz. Doktoruna güven. Tehlikeli olsa vermez zaten.
Evet canım sanırım rahatlamam gerekiyor bir de doktorum riskli gebelik doktoru. O halde bile halime bak anksiyete olunca hamilelik daha zor oluyormuş

umarım sadece soğukalgınlığıdır. aynı zmaanda soğukalgınlıgı belirtileri çünkü. çok geçmiş olsun

Kizlar ben bugun 10+0 im mide bulantim öyle yok denecek kadar az ama dün baslayip bu sabah devam eden mide yanmalarim var böyle olan var mi:/
Evet canım benim de bulantım yok ama arada sanki boğazımdan midenin içine kadar yara var gibi yanıyor. Doktor bebek alanı büyürken organların yer değiştirmesine bağlı olur normal dedi ve gaviscon şurup önerdi, yanma olunca içebilirsin hiç bi sıkıntısı yok dedi 🤗

ilk 3 ay enfeksiyon için ilaç vermiyorlar ama siz kaçıncı ayda aldınız
Alakası yok enfeksiyon tedavisi bana uygulanıyor enfeksiyon antibiyotikten daha zararlı bebeğe de anneye de düşük riskine sebep oluyor

Benim agrim arada batma şeklinde oluyor cok uzun sürdüğünde mutlaka arkasında kanamam oluyor agri konusunda bende korkuyorum doktorda iyi konuşmadı bana ama bağırsak ağrısı mı değil mi ayırt edebiliyormusunuz veya ayakta durunca mi oluyor benim genelde ayakta dursam oluyor
malesef ayırt edemiyorum birde bağırsak agrısı her gün olur mu onu da düşündüm otururkende oluyor bazen 1 saat sürebiliyor siz bol bol istirahat yapacaksınız o zaman cok geçmiş olsun

Evet canım benim de bulantım yok ama arada sanki boğazımdan midenin içine kadar yara var gibi yanıyor. Doktor bebek alanı büyürken organların yer değiştirmesine bağlı olur normal dedi ve gaviscon şurup önerdi, yanma olunca içebilirsin hiç bi sıkıntısı yok dedi 🤗
Yarın bende gidince soyleyeyim bari normalde 7.ayda baslarmis mide yanmasi ama biz erken basladik

Back