• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Selam kizlar. Burnum bogazim kulagim iptal. İşe gidemedim birazdan aile hekimine gideceğim gitmişken hamileyim diye kayit yaptirayim. İsyerine belge vermek icin oradan mi alcagiz acaba?

Selam kizlar. Burnum bogazim kulagim iptal. İşe gidemedim birazdan aile hekimine gideceğim gitmişken hamileyim diye kayit yaptirayim. İsyerine belge vermek icin oradan mi alcagiz acaba?
rapor alabilirsiniz aile hekiminizden

arkadaslar karnında agrı olan avr mı bu haftalarda tam göbek deliğimin altına agrı giriyor ara ara doktorda cözemedi bende telaşlanıyorum kanama alanı olunca sürekli doktora gitme istediği oluyor iyimi bi sorun mu var dıye :(

arkadaslar karnında agrı olan avr mı bu haftalarda tam göbek deliğimin altına agrı giriyor ara ara doktorda cözemedi bende telaşlanıyorum kanama alanı olunca sürekli doktora gitme istediği oluyor iyimi bi sorun mu var dıye :KK43:
Canım ben de ani kalktığım zaman sağ kasığımda ağrı hissediyorum ama göbek çevremde hissetmiyorum. Korkma bence kasığında geçmeyen ağrılar yoksa endişe etme inşallah hiç bir sıkıntı yoktur

arkadaslar karnında agrı olan avr mı bu haftalarda tam göbek deliğimin altına agrı giriyor ara ara doktorda cözemedi bende telaşlanıyorum kanama alanı olunca sürekli doktora gitme istediği oluyor iyimi bi sorun mu var dıye :KK43:
Benim de tam göbek deliğimin altına agrı giriyor. Sebebini bilmiyorum ama korkuyorum. Enfeksiyon falan yazıyor internette

Canım ben de ani kalktığım zaman sağ kasığımda ağrı hissediyorum ama göbek çevremde hissetmiyorum. Korkma bence kasığında geçmeyen ağrılar yoksa endişe etme inşallah hiç bir sıkıntı yoktur
cok tesekkürler canım daha önce düşüğüm olduğu için daha fazla telaş yapıyorum hergün oluyor ara ara inşallah hepimiz bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alırız

benımde agrılarım oluyo ama miyomum var benım ona bağlıyorum belkı ondandır dıe , sizde yok dimi kist miyom fln

benımde agrılarım oluyo ama miyomum var benım ona bağlıyorum belkı ondandır dıe , sizde yok dimi kist miyom fln
kistim varmış ama o sorun olacak büyüklükte değil demişti doktorum kasıkta agrım yok çok şükür karın bölgemde oluyor bnm sizin nerde agrınız

9+4’ten Günaydın kızlar , bugün nasılız , kontrole giden var mı , her şey yolunda mı ? 👍🏻☺️
Bizde 8+5 olduk bugün 💙 benim kontrolum perşembe günü ins güzel haberler aliriz hepimiz, su günler geçsin direk şubata isinlanalim, sağlıkla kavuşalım yavrularımıza ins💞

Benim de tam göbek deliğimin altına agrı giriyor. Sebebini bilmiyorum ama korkuyorum. Enfeksiyon falan yazıyor internette
doktor birşey demediğii içinde endişeliyim her gün ağrıyor başka dokotora gideceğim artık iyi bir doktora gelmek cok önemli gercekten hamilelikte

Merhaba hanımlar,mutlu ve huzurlubir hafta dilerim hepinize. 3-4 gündür doktorumun yazdığı bulantı ilacını kullanıyorum ve hamd olsun çok rahatım. Tek kötü yanı sürekli uyumak istiyorum ki bu durum ilacı kullanmadan önceden de vardı zaten. Akıntı olayını soran arkadaşlarımız olmuş benim ilk hamileliğimde müthiş bir akıntım olmuştu hatta doktorum bile şaşırmış ve örnek almaya gerek duymuştu,neyseki enfeksiyona bağlı bir akıntı olduğu çıktı. Fitil tedavisiyle rahatlamıştım. Yarın kan idrar tahlillerinin sonucu çıkacak inşallah.

Merhaba hanımlar,mutlu ve huzurlubir hafta dilerim hepinize. 3-4 gündür doktorumun yazdığı bulantı ilacını kullanıyorum ve hamd olsun çok rahatım. Tek kötü yanı sürekli uyumak istiyorum ki bu durum ilacı kullanmadan önceden de vardı zaten. Akıntı olayını soran arkadaşlarımız olmuş benim ilk hamileliğimde müthiş bir akıntım olmuştu hatta doktorum bile şaşırmış ve örnek almaya gerek duymuştu,neyseki enfeksiyona bağlı bir akıntı olduğu çıktı. Fitil tedavisiyle rahatlamıştım. Yarın kan idrar tahlillerinin sonucu çıkacak inşallah.
ilk 3 ay enfeksiyon için ilaç vermiyorlar ama siz kaçıncı ayda aldınız

Kizlar merhaba 7 haftalık hamileyim. İdrar yolu enfeksiyonu oldum ve doktorum Augmentin 1000 mg verdi. Bir zararı olmaz merak etme dedi ama içimde bir şüphe çünkü hamileliğimin ilk 3 ayında antibiyotik nasıl etki eder bilmiyorum bu durumda olup doğum yapan var mı bebekleriniz, çocuklarınız nasıl? Herhangi bir problem yaşadınız mı?

Günaydın hanimlar. Bende de yaklasik 5-6 gündür sol alt karin ve biraz capraz ustunde bi agri var. Boyle ani harekette eğilince falan batma gibi oluyo.gecmeyince dun gece acile gittim tahlil verdim. Kan temiz cikti ama idrarda enfeksiyon vardi. Bu bende surekli tekrarliyo ne yazikki. Sabahta bebege bakmak icin tekrar gittik hersey iyidi çok şükür. Üroloji ye gidip kültür testi verdim. Sonuclar henüz cikmadi. Agrim hala var ara ara ani harekette oluyo. Ama nedeni hala yok

Kizlar merhaba 7 haftalık hamileyim. İdrar yolu enfeksiyonu oldum ve doktorum Augmentin 1000 mg verdi. Bir zararı olmaz merak etme dedi ama içimde bir şüphe çünkü hamileliğimin ilk 3 ayında antibiyotik nasıl etki eder bilmiyorum bu durumda olup doğum yapan var mı bebekleriniz, çocuklarınız nasıl? Herhangi bir problem yaşadınız mı?
Bende 20 gun onceki tahlilde yine enfeksiyon vardi dr um tek dozluk monurol verdi onu kullandim. Ama gecmedi yine var enfeksiyon

Back