• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Allah razı olsun cnm oyle böyle idare edeceğiz
Insllah sağlıkla evine gidersin cnm
cnm büyükler her istediklerini yaptiklari icin cocuklarda huy değiştiriyor ister istemez
Evet canım malesef annemde de kaldığımda aynisi oluyor yapacak bisey yok dayaancagiz dururmumuzdan dolayı evde olsam daha stres olacaktım iş yaptım bisey mi olacak vs diye Allah razı olsun dediğimi ikiletmiyorlar bakıyorlar

Senin de hayırlı olsun😊 Senin de mi yok ya sevindim benim gibi biri olmasına. Ha olacak de olacak bu güne geldik hala tık yok:)
Teşekkür ederim 😊. Yok canim sadece koku hassasiyeti ve agizda tatsizlik var bazi icecek ve kokulardan cok tiksindim. Gecmesini bekliyorum bakalim :)

Kizlar karnim inanilmaz cikti benim sanki 4 aylik hamile gibiyim😅 vallahi haftasonu dugune gittik insanlara 10 haftalik demeye utandim😅 var mi boyle karni cikan?
Benimde cikti baya baya ama tamamen kabizliktan. Kabizlik hem kilo aldirdi bana hem karnimi cikardi :(

Kizlar ben grip oldum sanirim. İnanilmaz burnum tikali nefes alamiyorum. Doktor bana nazoster burun spreyi vermisti burnun tikaninca sık diye. Diger doktor ise ilk 3 ay mecbur kalmadikca kullanma dedi. Burun bandida taktim ilkkez işe yaramiyor bu bant nasil uyuyacam bilmiyorum 😢

Kizlar selam. Bogazlarim cok agriyor. Bogaz pastili veya ihlamur icebilir miyim. Yarin 9. Haftaya gircez hayirlisiyla
Ben nane limon kaynatip icmistim iyi gelmisti gecirmisti limonu cok bol katmıştım. cok fena once boğaz agrisi basladi sonra grip oldum 3 veya 4 gün hic uyuyamamistim Allah yardimcin olsun

Büyüklerden ziyade ultrason resmi normalde olanın tam tersi değil mi orada belli oluyor mu ki bu durum ben his olarak oglumda hep sol hissettim bunda sağ hissediyorum bariz bi şekilde tirmalanirdi solum bunda atıyor veya bombeli duruyor karnım o tarafa doğru oyle anlıyorum
Şimdi şöyle Ramiz yönteminden bahsediyorsunuz galiba plesanta bebeğin sağında ise aslında solunda solda ise aslında sağında oluyor ayna etkisi yani. Ve buna göre plesanta bebeğin solunda (gerçekte sağ) erkek diyorlar ben baktım solunda plesantası ama bakalım artık görücez sağlıklı olsun yeter ki 🙏😄

Kizlar ben grip oldum sanirim. İnanilmaz burnum tikali nefes alamiyorum. Doktor bana nazoster burun spreyi vermisti burnun tikaninca sık diye. Diger doktor ise ilk 3 ay mecbur kalmadikca kullanma dedi. Burun bandida taktim ilkkez işe yaramiyor bu bant nasil uyuyacam bilmiyorum 😢
Canım bundan vermisti doktor bana tuzlu su bu reçeteyle verilmio 85 tlye almistik cok iyi geldi bana

Eklentiler

• 20210712_010626.jpg
    20210712_010626.jpg
    66,9 KB · Görüntüleme: 20
Tabiki sağlıklı olsunlar da. Ben 4 buçuk aylık hamileykenkızımı kaybettim o da sagdaydi, şimdi merak ediyorum acaba cinsiyeti ne olucak diye☺️peki ne zamandır var sende bu kist? Kizinda da var mıydı
Bende 8 haftalıkken kürtaj oldum canım kalbi durduğu için çok zor çok üzüldüm senin içinde.. Kızımdayken yoktu ben son 1 senedir biliyorum var olduğunu kimyasal gebelikte yaşadım bir kaç kere o yüzden bende korkuyorum sağ Salim kucaklarımıza alalım inşallah hepimiz ya 🥲

Maşallah diyorum siz ve bulantısı olmayan diğer arkadaşlara hamileliğin tadını çıkarın ben zorlanıyorum açıkcası inş hepimizin sağlıkla ilerler gebelikleri bebişleri alırız kucağımıza
kolaylıkllar diliyorum çok zor olmalı. umarım biran önce hafifler ve gecer hepinizin bulantısı. ama inan bu şekilde de hep bir emdişe.

Aynı durumdayız canım, bende de ne aman aman mide bulantısı var ne koku hassasiyeti, bu yüzden hamile gibi hissetmiyorum , normalmişim gibi günlerim geçiyor. Sadece kasık ağrım oluyor arada, o zaman hamile olduğum aklıma geliyor 😄 hea bebek büyüyor ya rahim büyüyor ya ondan diyorum..☺️ Bilmiyorum canım gitsem mi , kararsızım 🤔 uzun süre eğilme pozisyonuna girince baskı hissediyorum vajina bölgesinden , senin de oluyor mu ?
kendimi zorlayacak hareketler yapmıyorum canım. o yuzden öyle bir sıkınrı olmadı. benim tek belirtim 5 aylık gibi göbeğim 😁

çok geçmiş olsun. hamileler için uygun burun spreyleri var aslında gebelere özel. bir bak istersen doktoruna da danış

Kızlar dün doktora gittim 7 haftalık normalde ama ultrasonda 6+3 çıktı kesenin arkasında kanama alanı var dedi. Sağ kasığimda hafif ağrılar oluyor , bacağıma da vuruyor bu yüzden midir. Bilgisi olan var mi
Merhaba kanamaların hep devam ettimi

Teşekkür ederim 😊. Yok canim sadece koku hassasiyeti ve agizda tatsizlik var bazi icecek ve kokulardan cok tiksindim. Gecmesini bekliyorum bakalim :)
Aynı benim de sadece bu kadar :) bu arada ben de iki gündür grip oldum herhalde burnum tıkalı ve aşırı akıyor. Yarın doktora gidicem Zaten soyliycem burun sıkıntımı

kolaylıkllar diliyorum çok zor olmalı. umarım biran önce hafifler ve gecer hepinizin bulantısı. ama inan bu şekilde de hep bir emdişe.
Kesinlikle katılıyorum. Ne olurdu sanki normal Herkes gibi olsaydı da içim rahat olsaydı diyorum. Kontrol gününe kadar mafoluyorum korkudan birşey oldu sanki yoklar hissetmiyorum diye ağlıyorum.

Back