• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar ben de bugün 10+0 oldum 🧿☺️☺️ hepimiz yaklaşık aynı haftalardayız, kilo alma durumlarınız nasıl? Ben almadım gibi ama arada kabız olduğumda bi yarım kg falan oynuyo, sizde durumlar ne?

Alakası yok enfeksiyon tedavisi bana uygulanıyor enfeksiyon antibiyotikten daha zararlı bebeğe de anneye de düşük riskine sebep oluyor
sizde idrar yolu enfeksiyonumu vardı yoksa vajinal bi enfeksiyonmuydu

Kızlar ben de bugün 10+0 oldum 🧿☺️☺️ hepimiz yaklaşık aynı haftalardayız, kilo alma durumlarınız nasıl? Ben almadım gibi ama arada kabız olduğumda bi yarım kg falan oynuyo, sizde durumlar ne?
Maşallah ne güzel 10 olmuşsun benimde yarın 9 olacak inş şuan 2 kilo vermiş durumdayım göbeğim falan da hiç yok inş sağlıkla 12 haftayı bekliyorum şuan bulantıların geçmesi için

Bu ilk gebeliği olmayan anneler daha önceki hamileliğinizde yaptığınız ama bu hamileliğinizde yapmadıgınız ders aldıgınız birşeyler var mı ?👀

ben 49la başladım. şimdi tok karna tartıldım 51. ama ben sigarayı bıraktım hamile kalınca onun da etkisi var. kızımda da 22 kilo almıstım :KK45:

Kizlar ben bugun 10+0 im mide bulantim öyle yok denecek kadar az ama dün baslayip bu sabah devam eden mide yanmalarim var böyle olan var mi:/
Mide yanması bende de var özellikle akşam yemeğinden sonra oluyor çok rahatsız ediyor 2 gündür biraz daha rahat hissediyorum geçer İNŞALLAH.

Bu ilk gebeliği olmayan anneler daha önceki hamileliğinizde yaptığınız ama bu hamileliğinizde yapmadıgınız ders aldıgınız birşeyler var mı ?👀
ben ilk hamileliğimde aşırı saglıklı beslendim çay kahve asla tüketmedim. paketli gıda da aynı şekilde. şimdi o kadar dikkatli olamıyorum çayı haftada 1 ya da 2 açık bardak içiyorum. canımın çektiğini çok saglıksız degilse yiyorum. yani diğer hamileliğimde daha iyiydim aslında..
ben sadece şöyle birkaç fikir vericem. hamilelikte özellikle güneş lekeleri oluşabiliyor. yaz oldugu için hamilelere uygun bir güneş kremi edinip ihmal etmemmenizi öneririm. çunku benim lekelerim geçmedi. çatlak yagı olarak da soğuk sıkım bir hindistan cevizi yagı öneririm. gögüsleri bacak ve kolalrı ihmal etmeyin onlar da çatlıyor. hamile yastıfı edinin bikaç ay sonra uyumak zorlaşıyor. hamileliğin keyfini çıkarın. ilk 3 ayı atlatınca cunkü şu an hepimiz stresliyiz biliyorum ama hamilelik çok güzel ve büyülü bir süreç...

sizde idrar yolu enfeksiyonumu vardı yoksa vajinal bi enfeksiyonmuydu
Ikiside var ikisine de ayrı tedavi verdi ayrı zamanlarda idrar yolu enfeksiyonu geçti diğeri geçmemiş onu önümüzdeki muayenede tekrar baktiracagim

malesef ayırt edemiyorum birde bağırsak agrısı her gün olur mu onu da düşündüm otururkende oluyor bazen 1 saat sürebiliyor siz bol bol istirahat yapacaksınız o zaman cok geçmiş olsun
Evet kabızlık oluyor ya ondan olabiliyor yani ben rahatsız oluyorum onda bi süre sonra aslında öyle belli ediyor kendini

Daha sakinim sanki oburunde daha az sıkıntım vardi daha basedilmez psikolojim vardi bir de galiba yeme içme konusunda daha rahatım yemediğim şeyler bebeğe nasıl fayda verecek diye üzülüyordum ve aşırı doğaldim krem deodorant hic bisey kullanmuyordum sonra bunların beni gereksiz kasıp moral alacak şeyleri yapmama engel olduğunu farkettim kendime bakım yaptığımda bi tık enerji topluyorum en azından veya keyif kahvesi yapmak istediğimde stresten 2 saat düşünmüyorum acaba bebek etkilenir mi diye

Kızlar merhaba, nasıl gidiyor hamilelik 🤭🤭 ben geçtiğimiz hafta full sinir topuydum valla sürekli ağlama krizlerine girdim normalde hiç kafama takmayacagim şeylere ağladım bağırıyorum falan böyle aşırı sinirliydim 😂 şimdi daha iyiyim. Siz nasılsınız

Ben en başından beri aynı kilodayim o zama ellerim kollarım cok şişman görünüyordu bana odem vardi simdi azaldı odemim ama gram değişiklik yok 11 e giriyoruz artık acaba hafta sonu kontrolde cinsiyetle alakalı bisey söyler mi diye biraz heyecanliyim açıkçası

İnşallah canım, güzel haberlerle dön 🤗 bence hemen ışınlanmayalım tadını çıkartalım, uykusuz gecelere henüz hazır değilim 😄 hem 2.bebeğim olacağı için inşallah, bu son hamileliğim olur, son kez bu duyguları heyecanları yaşayacağım, her anın tadına varmak istiyorum 🥰🤗🙏🧿
Benim bulantilarla başım dertte cnm bian önce geçsin istiyorum ondan heralde☺️

Back