Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizde idrar yolu enfeksiyonumu vardı yoksa vajinal bi enfeksiyonmuyduAlakası yok enfeksiyon tedavisi bana uygulanıyor enfeksiyon antibiyotikten daha zararlı bebeğe de anneye de düşük riskine sebep oluyor
Maşallah ne güzel 10 olmuşsun benimde yarın 9 olacak inş şuan 2 kilo vermiş durumdayım göbeğim falan da hiç yok inş sağlıkla 12 haftayı bekliyorum şuan bulantıların geçmesi içinKızlar ben de bugün 10+0 oldum hepimiz yaklaşık aynı haftalardayız, kilo alma durumlarınız nasıl? Ben almadım gibi ama arada kabız olduğumda bi yarım kg falan oynuyo, sizde durumlar ne?
Aynıyız bende 10+0 oldumKızlar ben de bugün 10+0 oldum hepimiz yaklaşık aynı haftalardayız, kilo alma durumlarınız nasıl? Ben almadım gibi ama arada kabız olduğumda bi yarım kg falan oynuyo, sizde durumlar ne?
ben 49la başladım. şimdi tok karna tartıldım 51. ama ben sigarayı bıraktım hamile kalınca onun da etkisi var. kızımda da 22 kilo almıstımKızlar ben de bugün 10+0 oldum hepimiz yaklaşık aynı haftalardayız, kilo alma durumlarınız nasıl? Ben almadım gibi ama arada kabız olduğumda bi yarım kg falan oynuyo, sizde durumlar ne?
Mide yanması bende de var özellikle akşam yemeğinden sonra oluyor çok rahatsız ediyor 2 gündür biraz daha rahat hissediyorum geçer İNŞALLAH.Kizlar ben bugun 10+0 im mide bulantim öyle yok denecek kadar az ama dün baslayip bu sabah devam eden mide yanmalarim var böyle olan var mi:/
ben ilk hamileliğimde aşırı saglıklı beslendim çay kahve asla tüketmedim. paketli gıda da aynı şekilde. şimdi o kadar dikkatli olamıyorum çayı haftada 1 ya da 2 açık bardak içiyorum. canımın çektiğini çok saglıksız degilse yiyorum. yani diğer hamileliğimde daha iyiydim aslında..Bu ilk gebeliği olmayan anneler daha önceki hamileliğinizde yaptığınız ama bu hamileliğinizde yapmadıgınız ders aldıgınız birşeyler var mı ?
inşallah canım yaa. sen gidecek misin kontrole karar verdin miOyyy aramızda 1 hafta var neredeyse, senin minnoş kocaman olmuştur güzel haberlerle dön
Ikiside var ikisine de ayrı tedavi verdi ayrı zamanlarda idrar yolu enfeksiyonu geçti diğeri geçmemiş onu önümüzdeki muayenede tekrar baktiracagimsizde idrar yolu enfeksiyonumu vardı yoksa vajinal bi enfeksiyonmuydu
Evet kabızlık oluyor ya ondan olabiliyor yani ben rahatsız oluyorum onda bi süre sonra aslında öyle belli ediyor kendinimalesef ayırt edemiyorum birde bağırsak agrısı her gün olur mu onu da düşündüm otururkende oluyor bazen 1 saat sürebiliyor siz bol bol istirahat yapacaksınız o zaman cok geçmiş olsun
Daha sakinim sanki oburunde daha az sıkıntım vardi daha basedilmez psikolojim vardi bir de galiba yeme içme konusunda daha rahatım yemediğim şeyler bebeğe nasıl fayda verecek diye üzülüyordum ve aşırı doğaldim krem deodorant hic bisey kullanmuyordum sonra bunların beni gereksiz kasıp moral alacak şeyleri yapmama engel olduğunu farkettim kendime bakım yaptığımda bi tık enerji topluyorum en azından veya keyif kahvesi yapmak istediğimde stresten 2 saat düşünmüyorum acaba bebek etkilenir mi diyeBu ilk gebeliği olmayan anneler daha önceki hamileliğinizde yaptığınız ama bu hamileliğinizde yapmadıgınız ders aldıgınız birşeyler var mı ?
Ayyyy benimde öyle kimse inanmıyor 9 hafta olduğuna sanki 9 aylık dhdhdhshskendimi zorlayacak hareketler yapmıyorum canım. o yuzden öyle bir sıkınrı olmadı. benim tek belirtim 5 aylık gibi göbeğim
Kızlar ben de bugün 10+0 oldum hepimiz yaklaşık aynı haftalardayız, kilo alma durumlarınız nasıl? Ben almadım gibi ama arada kabız olduğumda bi yarım kg falan oynuyo, sizde durumlar ne?
Bugün bende 10+0 oldumAynıyız bende 10+0 oldum
Ben en başından beri aynı kilodayim o zama ellerim kollarım cok şişman görünüyordu bana odem vardi simdi azaldı odemim ama gram değişiklik yok 11 e giriyoruz artık acaba hafta sonu kontrolde cinsiyetle alakalı bisey söyler mi diye biraz heyecanliyim açıkçasıKızlar ben de bugün 10+0 oldum hepimiz yaklaşık aynı haftalardayız, kilo alma durumlarınız nasıl? Ben almadım gibi ama arada kabız olduğumda bi yarım kg falan oynuyo, sizde durumlar ne?
Benim bulantilarla başım dertte cnm bian önce geçsin istiyorum ondan heraldeİnşallah canım, güzel haberlerle dön bence hemen ışınlanmayalım tadını çıkartalım, uykusuz gecelere henüz hazır değilim hem 2.bebeğim olacağı için inşallah, bu son hamileliğim olur, son kez bu duyguları heyecanları yaşayacağım, her anın tadına varmak istiyorum
Ben de sürekli ne yesem diye düşünüyorumBenim bulantilarla başım dertte cnm bian önce geçsin istiyorum ondan heralde
Bekleyeceğim canım, sabırla, evhama gerek yok, 27’sinde zaten randevuminşallah canım yaa. sen gidecek misin kontrole karar verdin mi